ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μαρινάκης: "Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο κάποιος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ..."

Μαρινάκης: "Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο κάποιος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ..."

Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Super League για τις πρακτικές που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός και οι οποίες βλάπτουν το ποδόσφαιρο. Τί είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για Αλαφούζο και Παναγόπουλο.
Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (14/12) το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν άφησε πολλά περιθώρια στους απέναντι και τους πήρε παραμάζωμα, δείχνοντας πως είναι πυρ και μανία με τις τακτικές που ακολουθούν στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στις στοχευμένες ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, στον Γιάννη Αλαφούζο που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο ποδόσφαιρο αλλά και στον Χρήστο Παναγόπουλο για τις άστοχες τοποθετήσεις του.

"Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο διαρκώς ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ…", τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο και συνέχισε με τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας ευθείς βολές και στον Χρήστο Παναγόπουλο:

"Είδαμε όλοι ένα καλό ντέρμπι και αντί να βγει ο πρόεδρος του ΠΑΟ να πει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του και στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές βγήκε πάλι και έλεγε για τους διαιτητές και δηλητηρίασε για μια ακόμα φορά ή μάλλον προσπάθησε να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο.

Έρχεται στις συνελεύσεις ο, καταδικασμένος από το Εφετείο, κ. Παναγόπουλος και μας λέει ότι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί, μιλάω για τους διαιτητές, πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο! Χωρίς καμιά καταδίκη.

Αλλά ο ίδιος που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού που κάνουν κακό στο προϊόν και στα μέλη που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο.

Επίσης θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι τον συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν", κατέληξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου