ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ακολουθεί ο Τζεμπούρ

Ακολουθεί ο Τζεμπούρ

12/12/2012
Ακολουθεί ο Τζεμπούρ 
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής μετά τον Χοσέ Χολέμπας που θα κληθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Με τον Αλγερινό επιθετικό έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της εβδομάδας να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες το απόγευμα ο «τρομοκράτης» άργησε πάνω από μία ώρα να πάει στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΠΑΕ και αυτό κίνησε την περιέργεια των συμπαικτών του, οι οποίοι τον ρωτούσαν εάν υπάρχουν ευχάριστα για το μέλλον του.

Ο διεθνής φορ δεν θέλησε να πει τίποτα, όμως – όπως γράφει ο «Γαύρος» - είχε νέα επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου και προκύπτουν θετικά μηνύματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αφορά συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι τριετές κλειστό).

Επίσης, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τα βρήκε και στο οικονομικό με τον Τζεμπούρ, όχι όμως με το 1,8 εκατ. που έχει ζητήσει και κρίνεται εκτός ελληνικής πραγματικότητας πλέον.

Όσον αφορά την αντίστοιχη υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη, όλα δείχνουν ότι έχει σημειωθεί αλλαγή στα δεδομένα του διεθνούς μπακ-χαφ. Ο αρχηγός των Πειραιωτών είχε νέα επικοινωνία με τη διοίκηση, φημολογείται ότι μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και υπάρχει αλλαγή στο κλίμα που επικρατούσε πριν.

Οι δύο πλευρές δείχνουν ότι έχουν συμφωνήσει σε ένα πλάνο, με τον «Τόρο» να επιθυμεί τις όποιες πιθανότητες έχει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, όμως του ξεκαθάρισαν πως αν δεν έχει πρόταση στα χέρια του μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, τότε θα ήταν καλό να υπογράψει.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου