ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καραπαπάς: "Η κοινωνική αγάπη δεν έχει χρώμα"

Καραπαπάς: "Η κοινωνική αγάπη δεν έχει χρώμα"

Ο Κώστας Καραπαπάς απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει βροντερό "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους Βετεράνους του συλλόγου και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/12, 15:00) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", γίνεται για την ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον "NovaΣπορ FM":

"Πριν από μερικές μέρες ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Αντώνης Γλύκας έριξαν την ιδέα να γίνεται ένας αγώνας ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Σημασία έχει να γίνει το παιχνίδι και να έρθει ο κόσμος στο «Καραϊσκάκη». Είναι δωρεάν η εκδήλωση και το μόνο που θέλουμε είναι ο κόσμος να φέρει κάποιο δώρο για τα παιδιά. Απλώς να υπογραμμίσουμε πως πρόκειται για κοριτσάκια και τα δώρα να είναι σε καλή κατάσταση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν λειτουργεί μόνο τέτοιες μέρες για τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα πιστέψετε πόσοι άνθρωποι ολόκληρη τη χρονιά έρχονται σε επαφή με τον σύλλογο και προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Από την πλευρά μας, πατάμε λίγο “γκάζι” γιατί όλοι θέλουμε να περνάμε καλά τέτοιες μέρες.

Μακάρι να αρχίσουν να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις από όλες τις ομάδες. Ο αγώνας είναι στις 15:00 και στις 17:00 θα ανακοινώσουμε τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν μετά το ματς. Εκτός από τις δωρεές, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει μία ομπρέλα σε ολόκληρη την Ελλάδα και ελπίζουμε να φανεί παντού αυτή η δράση. Ειδικά ο Ολυμπιακός λόγω δομής και οργάνωσης μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να ανταποδώσει την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο και να την επιστρέψει με τέτοιου είδους κινήσεις.

Να ξέρετε ότι σε αυτή τη διαδικασία θα πάρει μέρος όλη η Ολυμπιακή οικογένεια. Σχεδόν κάθε μέρα θα γίνονται αυτές οι δράσεις. Ξαναλέω ότι δεν σταματάμε, επειδή η ανάγκη του κόσμου – τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα παγιωθεί. Εμείς από την πλευρά μας, γνωρίζοντας ότι μετά την θρησκεία ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στην Ελλάδα, ακόμη και μετά τα κόμματα.

Ωστόσο, η κοινωνική αγάπη δεν έχει χρώμα. Χαρακτηριστικά υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας – που δεν είναι οπαδοί της ομάδας μας – και θα υπάρξουν και εκεί ανάλογες κινήσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην Ξάνθη, όταν ήρθε ένα παιδάκι που μας είπε ότι “είμαι ΠΑΟΚ, αλλά από σήμερα είμαι και Ολυμπιακός”. Ό,τι μπορεί ο καθένας να το κάνει αυτές τις μέρες, επειδή τα παιδιά χρειάζονται την αγάπη μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου