ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Φουστέρ: «Θα έρθει και το γκολ»

Φουστέρ: «Θα έρθει και το γκολ»

14/12/2012
Φουστέρ: «Θα έρθει και το γκολ»
Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που τα προηγούμενα χρόνια είχε μεγάλη συμμετοχή στο σκοράρισμα, είναι ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός την φετινή σεζόν ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να είναι τόσο... συνεπής στο σκοράρισμα, χάνοντας μάλιστα αρκετές σημαντικές ευκαιρίες στα ματς που έχει αγωνιστεί. Με δηλώσεις του στην NOVA, ο μέσος των «ερυθρολεύκων» δήλωσε βέβαιος ότι τα τέρματα θα έρθουν από την στιγμή που οι ευκαιρίες δημιουργούνται ενώ μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φουστέρ στη NOVA:

Νταβίντ, απέμεινε ένα ματς για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Τι θα έλεγες, κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία του Ολυμπιακού;
«Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Σε όσα παιχνίδια δώσαμε, δεν γνωρίσαμε την ήττα. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά απ' τη στιγμή που είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία με διαφορά οκτώ βαθμών. Τώρα θέλουμε μία ακόμη νίκη για να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά»

Αυτή η σημαντική διαφορά που έχετε απ' τις ομάδες που σας ακολουθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πως επηρεάζει εσάς τους παίκτες του Ολυμπιακού; Σας αποβάλει πίεση και άγχος ενόψει της συνέχειας, ή μήπως υπάρχει ο κίνδυνος της χαλάρωσης;
«Σε καμία περίπτωση δε σκεφτόμαστε ότι πρέπει να χαλαρώσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη βαθμολογική διαφορά. Αποδεικνύει πως έχουν αποτέλεσμα οι κόποι μας. Όμως, πιστεύουμε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και να κάνουμε νίκες και καλά παιχνίδια. Να διατηρήσουμε αυτή τη βαθμολογική διαφορά η οποία είναι πολύ σημαντική. Αν αρχίσουμε να χάνουμε κάποια παιχνίδια, τότε θα μειωθεί η διαφορά και μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα για εμάς».

Σε προσωπικό επίπεδο, πόσο σε απασχολεί το γεγονός πως αν και στα τελευταία ματς βρίσκεσαι μέσα σε φάσεις για γκολ, ωστόσο δεν τις αξιοποιείς;
«Είμαι επαγγελματίας και δεν πρέπει να επηρεαστώ απ' αυτό. Έχω πετύχει διάφορα γκολ σε άλλα σημαντικά ματς. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες. Απ' τη στιγμή που υπάρχουν ευκαιρίες, πιστεύω ότι θα έρθει και το γκολ».

Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ποια είναι η γνώμη σας για τον επόμενο αντίπαλο που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία φέτος;
«Είναι η ομάδα αποκάλυψη της χρονιάς. Κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ίσως είναι η καλύτερη ομάδα που θ' αντιμετωπίσουμε. Σε καμία περίπτωση δε σκεφτόμαστε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα θα μας εντοπίσουν στα ίσια. Οι παίκτες του Πανιώνιου είναι πολύ άξιοι. Και γι' αυτό εμείς πρέπει να πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη που τη χρειαζόμαστε τόσο πολύ».

Ένα σχόλιο για την ομάδα νέων του Ολυμπιακού και την επιτυχία της να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ νέων;
«Είναι πολύ ευχάριστο, για τον σύλλογο καταρχήν που έκανε η ομάδα μία τόσο καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς είδαμε το παιχνίδι και χαρήκαμε πάρα πολύ με αυτήν την πρόκριση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό επίτευγμα που δείχνει ότι ο σύλλογος κάνει πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως αυτά τα παιδιά πηγαίνουν τόσο καλά. Οι μεγάλοι είμαστε πάντα στο πλευρό τους για να βοηθήσουμε όταν έρθει η ώρα που θα το έχουν ανάγκη».

Επειδή η επόμενη επικοινωνία μας πριν από αγώνα πρωταθλήματος θα είναι μετά την πρωτοχρονιά, θα ήθελες να κάνεις μία ευχή;
«Θέλω να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να νικήσουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Και να ευχηθώ καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους του φιλάθλους του Ολυμπιακού».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου