ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Παίρνει όλο το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης

Παίρνει όλο το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης

15/12/2012
Παίρνει όλο το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης 
Θέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση ολόκληρου του ποσοστού του γηπέδου του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση που αφορά την Proton Bank, σηματοδοτούν αναπόφευκτα εξελίξεις και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς έχει το 50%.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν μπήκε ποτέ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και αγόρασε μόνο το μισό γήπεδο, κάτι που τώρα δημιουργεί ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι με το ποσοστό του.

Από την αρχή ο Μαρινάκης ήθελε το ποσοστό του Λαυρεντιάδη, όμως δεν μπορούσε να βρει σημείο επαφής μαζί του. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ίσως χωρίς συμφωνία των δύο πλευρών αλλά δικαστικά και το αντίτιμο θα πάει υπέρ των τραπεζών, που έχουν δώσει τα δάνεια για το γήπεδο.

Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως σύντομα όλο το γήπεδο θα ανήκει στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του συλλόγου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, δεδομένη θεωρείται η ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Πίνο. Όλο αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να υπογράψουν τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό και σύντομα θα του καταθέσουν πρόταση για το συμβόλαιό του. Το θέμα, όμως, είναι να ετοιμαστεί για να παίξει από τον Ιανουάριο και μετά και να δείξει εμπράκτως ότι μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στις υποχρεώσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα μεταγραφικά ζητήματα θα τεθούν επί τάπητος μετά την κλήρωση για τους ομίλους του Europa League. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση κρατάει χαμηλά τον πήχη, αν και είναι φανερό ότι θα ήθελε να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Κάρλος Σάντσες, όμως από την ΠΑΕ προκύπτει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

 http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου