ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Να γεμίσει το ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι

Να γεμίσει το ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι

Ολόκληρη η Ευρώπη χειροκρότησε τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας την αξία του. Ώρα να το κάνετε και εσείς, οι φίλαθλοι της ομάδας. Την Παρασκευή το ΣΕΦ πρέπει να γεμίσει.
Ο Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακός, ο οποίος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα για το 2012, μετράει ένα σερί νικών 13-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Παρασκευή (14/12) το βράδυ (21:00) οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο ΣΕΦ όπου και θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι Μιλάνο Τζινς για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι στην Ευρωλίγκα μετρούν ένα σερί νικών που φτάνει το 6-0, με τις τέσσερις από αυτές μάλιστα να είναι εκτός έδρας. Κέρδισαν στο Μιλάνο με σκορ 71-84, πήραν ένα επιβλητικό "διπλό" μέσα στη Βιτόρια επί της Κάχα (72-89), απέδειξαν την δυναμική τους μέσα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις (63-77), ενώ νίκησαν εύκολα και την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ (62-84). Πέρα του ότι ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής σε όλα αυτά τα ματς, υπάρχει και κάτι άλλο κοινό. Σε όλα αυτά τα γήπεδα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πήραν το χειροκρότημα των αντίπαλων οπαδών, ασχέτως αν οι ομάδες τους έχασαν μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο. Οι Ισπανοί, Ιταλοί, Λιθουανοί και Κροάτες φίλαθλοι, αναγνώρισαν την αξία, την δυναμική, την ποιότητα, αλλά και την ανωτερότητα των εν δυνάμει Πρωταθλητών Ευρώπης, χαρίζοντας τους ένα "ζεστό" χειροκρότημα.

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλαθλοι των αντίπαλων ομάδων επιβράβευσαν την προσπάθεια, αλλά και το σπουδαίο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να δείχνουν χαρακτήρα στα δύσκολα, καθώς ύστερα από τις κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Οι ερυθρόλευκοι ένιωσαν στο πετσί τους τον σεβασμό και την απόλυτη αναγνώριση από τον αντίπαλο, με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, να υπάρχουν στιγμές που να αποθεώνεται από τους φιλάθλους των ξένων συλλόγων (!),  όχι μόνο για τις εξαιρετική του παρουσία στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και για την συνολική του καταπληκτική αγωνιστική εικόνα μέσα στην χρονιά.

Αυτή η υπέροχη ομάδα, αυτή η καταπληκτική παρέα, η οποία μέσα στο 2012 χάρισε μεγάλους τίτλους, υπερήφανες στιγμές και συγκλονιστικές χαρές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αξίζει το χειροκρότημα και την στήριξη των οπαδών της. Ώρα ώστε και ο κόσμος των ερυθρολεύκων να αναγνωρίσει, να χειροκροτήσει, να τιμήσει και να αποθεώσει τους Πειραιώτες μέσα στο "σπίτι τους", στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αξίζει την θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της και την Παρασκευή (14/12) το βράδυ (21:00) στον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο οι κερκίδες του ΣΕΦ θα πρέπει να γεμίσουν! Θα είναι το ελάχιστο "ευχαριστώ" τόσο για τις τελευταίες εξαιρετικές τους εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν, όσο και για την τρομερή χρονιά που πραγματοποίησαν, επαναφέροντας τους ερυθρόλευκους στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύστερα από 15 χρόνια. Να είστε όλο εκεί! Θα είναι τουλάχιστον ντροπή η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να αγωνιστεί σε ένα άδειο γήπεδο.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός 71-84:



Κάχα Λαμποράλ - Ολυμπιακός 72-89:



Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός 63-77:



Τσεντεβίτα - Ολυμπιακός 62-84:

Highlights: Cedevita Zagreb-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου