ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Προκλητικός ο Χαλίλχοτζιτς για τον Τζιμπούρ!

Προκλητικός ο Χαλίλχοτζιτς για τον Τζιμπούρ!

31/12/2012

Προκλητικός ο Χαλίλχοτζιτς για τον Τζιμπούρ!
Τον περιμένουν στην γωνία! Τα Αλγερινά ΜΜΕ επικρίνουν τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το γεγονός ότι δεν υπολογίζει στον Ραφίκ Τζιμπούρ, αναφορικά με το Κόπα Άφρικα. Μπορεί φυσικά αυτό να "ευνοεί" τον Ολυμπιακό, επειδή δεν θα χάσει ένα απο τα μεγάλα του αστέρια, για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά είναι και ένα μεγάλο όπλο και για την Αλγερία.
Ο Χαλίλχοτζιτς δείχνει να μην εμπιστεύεται τον "τρομοκράτη" κάτι που επισημαίνει προκλητικά και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αφρικανικό σάιτ "jeuneafrique".
"Ο Τζιμπούρ είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορούσε να παίξει στο πρώτο ματς με την Τυνησία, στο Κόπα Άφρικα. Και αυτή είναι η επιλογή μου. Η αλήθεια είναι ότι έχει καταφέρει πολλά στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, αλλά στην εθνική δεν είναι αποτελεσματικός.

Και αυτή την χρονιά παίκτες όπως ο Αρμπί Σουντάνι (Γκιμαράες) ή ο Σλιμανί (Μπελουϊζντάντ" είναι αποκάλυψη και τους εμπιστεύομαι", ήταν η απάντησή του στο ερώτημα για την έκπληξη να μην καλέσει τον Τζιμπούρ, στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα.
Παράλληλα ο Χαλίλχοτζιτς ρωτήθηκε και για τον Αμπντούν, του οποίου ο τραυματισμός, τον στερεί απο την Εθνική.
"Ναι είναι αλήθεια αυτό. Και δεν κάλεσα τον Μπουγκέρα (αγωνίζεται στο Κατάρ), επειδή είναι σε φάση ανάκαμψης, έχοντας γυρίσει μετά απο 6 μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού".


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου