ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μπράβο στην ΠΕΦΟ Χανίων

Μπράβο στην ΠΕΦΟ Χανίων

4/1/2013

 Η ερυθρόλευκη αγκαλιά δεν έχει τελειωμό... Το παράδειγμα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βρήκε άξιους μιμητές όπου υπάρχουν Ολυμπιακοί!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση της ΠΕΦΟ Χανίων και της φιλότιμης μα πάνω απ' όλα συγκινητικής προσπάθειας που έκαναν με περισσό μεράκι οι άνθρωποί της!
Ο σύνδεσμος απο τα Χανιά εξέδωσε ένα καταπληκτικό ημερολόγιο με ιστορικές φωτογραφίες και το αντίστοιχο επεξηγηματικό κείμενο στο οπισθόφυλο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων Με Αναπηρία.

Το Olympiacos24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ Χανίων Στέλιο Τζιριτάκη ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:
 "Το ιστορικό ημερολόγιο της ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ μετά απο πολύ κόπο και ξενυχτώντας πολλά βράδυα ώστε να υλοποιηθεί είναι πλέον έτοιμο.Πραγματικά πρόκειται για μια δουλειά πολύ σοβαρή με ιστορικές φωτογραφίες και το αντιστοιχο κείμενο τους στο οπισθόφυλο.
Ενα ημερολόγιο που για να κοσμηθεί χρειάστηκαν να επιστρατευτούν ακόμα και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ωστε να πάρουμε υλικό τους.
Είναι μια ακριβή παραγωγή και χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας τους οποιους ευχαριστούμε ιδιαίτερα δεν θα ηταν εύκολη η έκδοση του.Θα διαθέσουμε 200 τεμάχια και μέρος των εσόδων θα διατεθούν οπως αναφέρετε και εντός του ημερολογίου στο Κ.Η.Φ.Α.Α.Μ.Ε.Α. Θά ήθελα να ευχαριστήσω τον κ Γεωργιλά Βασίλειο για την ιδέα και την ολοκλήρωση αυτής της παραγωγής που κυριολεκτικά και ειδικά στους παλαιότερους θα θυμίσει 12 στιγμές ένδοξης ιστορίας και που ιδανικό θα είναι να γνωρίζουν και οι νεώτεροι.Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος απο το αποτέλεσμα που πετύχαμε και θα είμαι πολύ χαρούμενος στήν λήξη της θητεία μου ως πρόεδρος της ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ αν καταφέρουμε να προσφέρουμε στο ίδρυμα ενα σεβαστό ποσό.
Νοιώθω τεράστια ανάγκη να εκφράσω δημόσια στόν εμπνευστή και δημιουργό του ημερολογίου κ Βασίλειο Γεωργιλά τα θερμά μας συλληπητήρια για τον θάνατο της μητέρας του την ημέρα της ονομαστικής του εορτής την 01/01/2013..."

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου