ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Θα πάρουν ευκαιρίες Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος

Θα πάρουν ευκαιρίες Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος

Από τον Ολυμπιακό τόνισαν πως δεν θα δοθούν δανεικοί οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος, επισημαίνοντας πως θα πάρουν ευκαιρίες. Τι είπε ο Ζαρντίμ για τους δύο ποδοσφαιριστές.
Παρά τις φήμες και τις απόψεις των εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών, περί παραχώρησης τους σε άλλους συλλόγους, από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης, όσο και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, θα παραμείνουν στην ομάδα του Πειραιά έως το τέλος της σεζόν και δεν θα δοθούν δανεικοί.
Οι ερυθρόλευκοι, μάλιστα, τόνισαν πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες μέσα στην σεζόν. Είναι ξεκάθαρη η διάθεση της ΠΑΕ να επενδύσει και να στηρίξει τους νεαρούς παίκτες της, αλλά σε αυτό παίζει σημασία τι άποψη έχει και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μέχρι στιγμής, δεν εμπιστεύεται αγωνιστικά ούτε τον Γιάννη Φετφατζίδη, ούτε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, μετρούν λίγα λεπτά συμμετοχής φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα. Η διοίκηση φαίνεται να έχει κάνει καιι ορισμένες συζητήσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό, επισημαίνοντας του την επιθυμία να αξιοποιηθούν περισσότερο τόσο ο 22χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, όσο και ο 21χρονος ακραίος χαφ-εξτρέμ, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

"Δεν γίνεται ταυτόχρονα όλοι οι νέοι παίκτες να πάρουν θέση βασικού"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ερωτώμενος για το θέμα συμμετοχής των Φετφατζίδη και Βλαχοδήμου έδωσε την εξής απάντηση: "Πρόκειται για δύο νέους παίκτες, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει να τους χρησιμοποιεί στην πρώτη ομάδα. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα όπου δεν μπορούν ταυτόχρονα όλοι οι νέοι παίκτες να πάρουν θέση βασικού. Από τους νέους έχει καθιερωθεί ο Μανωλάς. Και φυσικά θέλουμε να βρούμε στο μέλλον την ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα τα νέα παιδιά, εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν με την μέγιστη ένταση στην προπόνηση. Από 'και και πέρα ως προπονητής του Ολυμπιακού, θέλω καινούργια πρόσωπα και νέους παίκτες στην ομάδα".   

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου