ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Μανωλάς στο ΣΕΦ

Ο Μανωλάς στο ΣΕΦ

 
Ο Μανωλάς έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μπεσίκτας, όντας μάλιστα εκδηλωτικός, ενώ χαιρέτησε και ανθρώπους του συλλόγου.
Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται πως θέλει να κάνει πράξη τα όσα δήλωσε με τον ερχομό του στον Πειραιά, αφήνοντας την ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός της πειραϊκής ομάδας θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και όσο περνάει ο καιρός "δένεται" όλο και περισσότερο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Κώστας Μανωλάς μαζί με την παρέα του βρέθηκε στα επίσημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Παρασκευής (4/1), παρακολουθώντας την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μπεσίκτας. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής , μάλιστα, χαιρέτησε αρκετό κόσμο της ερυθρόλευκης οικογένειας, όπως τον επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, αλλά και τον σύμβουλο της ΚΑΕ, Λεωνίδα Κορρέ.

Ο νεαρός στόπερ έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος από την παρουσία του στα φαληρικό στάδιο, παρακολουθώντας για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ την Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Όπως είχε τονίσει άλλωστε σε πρόσφατη δήλωση του, "ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος", με τον Κώστα Μανωλά να στηρίζει και τα άλλα τμήματα των Πειραιωτών.


Ο Κώστας Μανωλάς στο ΣΕΦ από redplanetgr

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου