ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Yπόθεση Ντε Βινσέντι...

Yπόθεση Ντε Βινσέντι... 

2/1/2013
Ποιός Παναθηναϊκός;
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ντε Βινσέντι φέρνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη στάση του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι έπρεπε να απευθυνθεί προηγουμένως στον ΠΑΣ. Μιλώντας στην εφημερίδα “ΦΩΣ” τόνισε πως πρώτα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη…

Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν ενδιαφερθεί για τον Αργεντινό άσο εδώ και έναν μήνα, πιο πριν από κάθε άλλη ομάδα, ενώ τονίζει πως το μόνο που περιμένουν είναι η άφιξη του στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του:

Αναφορικά με τον αν ρώτησε τον παίκτη για πιθανή κρούση από τον Παναθηναϊκό: «Τον έχει ενοχλήσει ο Παναθηναϊκός. Αν ενδιαφερόταν σωστά ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη, έπρεπε να έρθει πρώτα σε επαφή με την ομάδα του όλο αυτόν τον καιρό. Αν όμως θέλει να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει…».

Για το αν έχει γίνει κρούση από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Έχει δείξει ενδιαφέρον μάλιστα πιο μπροστά από τους άλλους, εδώ και ένα μήνα! Απλώς περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Όσα λιγότερα ειπωθούν, τόσο καλύτερα γι’ αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρον, περιμένουν τον μάνατζέρ του να έρθει, θα είναι εδώ ως τις 10 του μηνός. Τώρα ο Παναθηναϊκός γιατί ασχολείται και πως ασχολείται, δεν ξέρω. Πάνε να τον πάρουν ελεύθερο για το καλοκαίρι απ’ ό,τι φαίνεται. Θα δούμε…».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου