ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η Τρατς στη θέση της Μπλάνκο

Η Τρατς στη θέση της Μπλάνκο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Όλγας Τρατς, η οποία θα αντικαταστήσει την Αλεόσκαρ Μπλάνκο.
Σε αλλαγή κεντρικής προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Όλγας Τρατς από την Ουκρανία, στη θέση της Αλεόσκαρ Μπλάνκο από τη Βενεζουέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π:

"Α. Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη βολεϊμπολίστρια Aleoscar Blanco.

B. Την έναρξη της συνεργασίας του, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, με τη βολεϊμπολίστρια OlgaTrach.

Η διεθνής με την Ουκρανία κεντρική μπλοκέρ γεννήθηκε στις 15/11/1988, έχει ύψος 188 cm και αγωνιζόταν στη Ρουμανική VC Unic PIATRA NEAMT.

Έχει παίξει επίσης στην Azeryolservis Baku (2010-2011, Αζερμπαϊτζάν) και στη Severodonchanka (2008-2010, Ουκρανία) με την οποία είχε αντιμετωπίσει την ομάδα μας για τον Β’ γύρο του Cev Challenge Cup 2008-2009".

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στον Ολυμπιακό, η Όλγα Τρατς δήλωσε στο επίσημο site του πειραϊκού συλλόγου: "Αισθάνομαι όμορφα που έρχομαι σε μία ομάδα που έδειξε ότι με θέλει πολύ, καθώς τα στελέχη του Ολυμπιακού κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να προλάβουν να ολοκληρώσουν, εντός προθεσμίας, τα τυπικά της μεταγραφής.

Βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα ξεκινήσω άμεσα τις προπονήσεις. Το πότε θα αγωνιστώ με την ομάδα θα το αποφασίσει ο προπονητής μας. Εγώ νιώθω έτοιμη και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του νέου μου συλλόγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου