ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Αβραάμ-Μανωλάς μαζί στην άμυνα!

Αβραάμ-Μανωλάς μαζί στην άμυνα!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε στο οικογενειακό δίτερμα, έχοντας ως παρτενέρ τον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.
Όπως αναμενόταν, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/1) με αντίπαλο τη Βέροια. Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να βιαστούν για την επιστροφή του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην αγωνιστική δράση. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα χρησιμοποιήσει τον 28άχρονο στόπερ μόνο όταν διαπιστώσει πως ο παίκτης βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ωστόσο, ο Αβραάμ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αισθάνεται άνετα και συμμετέχει ολοένα και περισσότερο στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Μάλιστα, το Σάββατο (5/1), έπαιξε για πρώτη φορά δυνατά στο οικογενειακό δίτερμα, έχοντας δίπλα του στο κέντρο της άμυνας τον Κώστα Μανωλά. Ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο θα δούμε σύντομα και σε επίσημους αγώνες.

Ο χαλκέντερος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε χωρίς φόβο και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από την αγωνιστική δράση το προηγούμενο εξάμηνο. Ο Αβραάμ είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον πειραϊκό σύλλογο, αλλά θα επιστρέψει στα γήπεδα όταν κριθεί απόλυτα έτοιμος από την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό επιτελείο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν πρόκειται να βιαστεί στην εν λόγω περίπτωση και το έχει καταστήσει σαφές. Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας ποντάρει πολύ στον Αβραάμ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη προς το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη. Είναι λεπτό το ζήτημα και στο μεγάλο λιμάνι δεν προτίθενται να ρισκάρουν. Ο αρχηγός θα παίξει όταν είναι απολύτως καλά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου