ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μόνο αν έχει ποιότητα

Μόνο αν έχει ποιότητα

03/01/2013
 Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφή στον Ολυμπιακό άφησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας σε πορτογαλική εφημερίδα. Σημαντική προϋπόθεση; Να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες παίκτες.

Μόνο αν έχει ποιότητα
Στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με δηλώσεις του σε πορτογαλική εφημερίδα.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό θέτοντας όμως μια απαραίτητη προϋπόθεση… Η ποιότητα του ποδοσφαιριστή που θα έρθει να είναι μεγαλύτερη από αυτή των παικτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

«Αναλύουμε τις θέσεις που έχουμε στο ρόστερ. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές τον Ιανουάριο, γιατί δεν τις χρειαζόμαστε. Πάντα αφήνουμε θέση για κάποιον που μπορεί να έρθει, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είναι Πορτογάλος. Αυτό μας ενδιαφέρει είναι να έχει ποιότητα, Έχουμε επτά, οχτώ διαφορετικές εθνικότητες, δεν είναι εύκολη η επικοινωνία και δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο, στην τακτική για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε ο Ζαρντίμ

Ο πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε –για άλλη μια φορά- ότι ο πρωταρχικός στόχος που έχει θέσει φέτος η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ απάντησε σε όλους όσοι κάνουν λόγο για κατάκτηση του Europa League.

«Δεν είναι δίκαιο να μας βάζουν στους υποψήφιους για τον τίτλο όταν υπάρχουν ομάδες όπως οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα που είναι πιο φαβορί από εμάς. Θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, με στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Λεβάντε είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να προκριθούμε», ήταν τα λόγια του.

Ακόμη αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον πιο φανατικό και απαιτητικό του κόσμου: «Είναι υπερηφάνεια να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό. Είναι οι πιο φανατικοί κι απαιτητικοί οπαδοί του κόσμου, αλλά μας υποστηρίζουν όσο κανείς άλλος. Πρέπει να ζούμε μ' αυτό. Από τις λίγες χαρές που έχουν αρκετοί από τους οπαδούς μας είναι τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού».

Τέλος, σχολίασε για τις αλλαγές που έφερε εκείνος στην ομάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με την περσινή…

«Στον Ολυμπιακό μικρές αλλαγές κάναμε μικρές αλλαγές, γιατί δεν χρειάζονταν περισσότερες. Πρέπει η ομάδα να προσαρμόζεται στον προπονητή, αλλά και ο προπονητής στην ομάδα», τόνισε.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου