ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

«Δένει» τον Μήτρογλου

«Δένει» τον Μήτρογλου

01/01/2013
 Αποφασισμένος να κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Κώστα Μήτρογλου παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Δένει» τον Μήτρογλου
Οι Πειραιώτες φέρονται να δέχθηκαν πρόταση για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού στην τουρκική Σίβασπορ, όμως εκείνοι απάντησαν αρνητικά.

Μάλιστα, δεν προτίθεται να πουλήσει τον 24χρονο φορ, μόνο αν φτιάξει κάποια εξωφρενική προσφορά στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Το συμβόλαιο του «πιστολέρο» εκπνέει το καλοκαίρι του 2014, όμως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ - όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος» - έχει κάνει ήδη κάποιες ενέργειες, ώστε να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Μήτρογλου και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν συζητήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά ο παίκτης ζήτησε οι εξελίξεις να μετατεθούν για το καλοκαίρι.

Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να αποσυντονιστεί από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το θέμα, όμως, επανήρθε στο προσκήνιο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μία άκρως δελεαστική πρόταση για τον διεθνή στράικερ, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τις συζητήσεις που αρχίζουν να «ζεσταίνονται» ξανά.

Όσον αφορά τις υποθέσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ και του Βασίλη Τοροσίδη, με τον το ζήτημα του Αλγερινού επιθετικού να μοιάζει πιο απλό από εκείνο του διεθνούς μπακ-χαφ.

Ο Μαρινάκης έχει τονίσει στους συνεργάτες του ότι ο «τρομοκράτης» δεν θα πάει πουθενά, παρότι αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση.

Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση πως η σχέση που έχουν οι δύο άνδρες είναι ικανή να κρατήσει τον Τζεμπούρ ακόμη και με λιγότερα από όσα χρήματα ζητάει από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Η περίπτωση του «Τόρο» είναι ιδιαίτερα και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών.

Πάντως, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου κρίνεται κρίσιμο, εφόσον ισχύει η πληροφορία ότι η ΠΑΕ έχει δώσει τελεσίγραφο στον παίκτη. Πάντως, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του αρχηγού της ομάδας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου