ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Que Viva España!(φωτογραφίες & videos)

Que Viva España!(φωτογραφίες & videos)

1/1/2012

Αναδρομή στα σπορ της Ισπανίας, στους αθλητές και τις ομάδες που διακρίθηκαν μέσα στο 2012. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς και οι επιτυχίες τους στα σημαντικότερα αθλήματα
Σας παρουσιάζουμετην ανασκόπηση του 2012 στον ισπανικό αθλητισμό, που για μια ακόμα χρονιά συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μέσα στις 366 μέρες της χρονιάς που φεύγει, οι επιτυχίες ήταν και πάλι συνεχείς στο σύνολο σχεδόν των αθλημάτων.
Από το ποδόσφαιρο με τον θρίαμβο της «φούρια ρόχα» στο EURO, το μπάσκετ με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Λονδίνο από την ÑBA, το τένις με την 7η νίκη – ρεκόρ στο Γαλλικό Open από τον Ράφα Ναδάλ, την για μια ακόμα χρονιά εκπληκτική παρουσία των Ισπανών αναβατών στις μοτοσικλέτες, τις μεγάλες εμφανίσεις του Φερνάντο Αλόνσο στη F1, την ποδηλασία με το εντυπωσιακό come back του Αλμπέρτο Κονταδόρ, τα 17 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, οι Ίβηρες διατηρήθηκαν και φέτος στο ανώτατο επίπεδο, πρωταγωνίστησαν στις περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις και συγκέντρωσαν σημαντικά τρόπαια σε όλα τα μέτωπα.
Το Sport24.gr σας παρουσιάζει σήμερα την ανασκόπηση του ισπανικού αθλητισμού για το 2012 με αναφορά στις μεγαλύτερες επιτυχίες ομάδων και αθλητών. Δείτε τις κορυφαίες στιγμές της χρονιάς σε φωτογραφίες και βίντεο!

1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Οι έντεκα "ήρωες" της Furia Roja που κατέκτησαν το EURO.

Η Εθνική Ισπανίας κατέκτησε το EURO και έγινε έτσι η μοναδική ομάδα στον κόσμο με την «triple corona»! Η Ρεάλ επέστρεψε στον «θρόνο» της ως πρωταθλήτρια της Πριμέρα Ντιβισιόν, η Μπαρτσελόνα περιορίστηκε στο Κύπελλο, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης μάγεψαν την Ευρώπη φτάνοντας στον τελικό του Europa League με τη δεύτερη να κάνει περίπατο και να σηκώνει το τρόπαιο, ενώ ο Μέσι βραβεύτηκε με την τρίτη σερί Χρυσή Μπάλα, πέτυχε ένα απίστευτο ρεκόρ στην ισπανική Λίγκα σημειώνοντας 50 γκολ, επίδοση που του χάρισε και το χρυσό ευρωπαϊκό παπούτσι, ενώ κατέρριψε και την επίδοση του Γκερντ Μίλερ πετυχαίνοντας 86 γκολ μέσα στο 2012!

1/7/2012 – Η furia roja κατακτά το «τριπλό στέμμα»


Την 1η Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου, η Εθνική Ισπανίας αντιμετώπισε στον τελικό του EURO την Ιταλία και αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση. Έχοντας δείξει στο υπόλοιπο τουρνουά ένα πρόσωπο κατώτερο των προσδοκιών αλλά αρκετό ώστε να την φέρει ξανά στη διεκδίκηση του τροπαίου, η furia roja έπαιξε φανταστικά, κέρδισε 4-0 και κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι Ιταλοί έμειναν με 10. Οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε κατέκτησαν έτσι την τρίτη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση και έγιναν η πρώτη Εθνική στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο! Ο τίτλος του MVP δόθηκε στον Αντρές Ινιέστα.

2/5/2012 – Η «βασίλισσα» ξανά πρωταθλήτρια


Στις 2 Μαΐου του 2012, στο γήπεδο «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 0-3 την Αθλέτικ και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια της Πριμέρα Ντιβισιόν για την περίοδο 2011/12, βάζοντας έτσι τέλος στην τριετή κυριαρχία της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έγινε η πρώτη στην ιστορία που έφτασε τους 100 βαθμούς στη Λίγκα, ενώ έσπασε και το ρεκόρ σκοραρίσματος φτάνοντας τον απίστευτο αριθμό των 121 τερμάτων! Οι «μερένγκες» άφησαν 9 βαθμούς πίσω τους τη δεύτερη Μπάρσα και πρόσθεσαν τον 32ο τίτλο στη συλλογή τους.

25/5/2012 – Η Μπαρτσελόνα το Κύπελλο


Στις 25 Μαΐου του 2012, στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδίκησαν το Κύπελλο Ισπανίας με τους «μπλαουγκράνα» να κερδίζουν εύκολα 3-0 με τα τέρματα των Πέδρο (3’ & 25’) και Μέσι (20’). Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πεπ απέκλεισε κατά σειρά τις Οσπιταλέτ, Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, πριν φτάσει στον μεγάλο τελικό, όπου και κατέκτησε το 26ο Κύπελλο στην ιστορία της.

9/5/2012 – Η Ατλέτικο Μαδρίτης το Europa League


Δυο χρόνια μετά τον κερδισμένο τελικό του Αμβούργου απέναντι στη Φούλαμ, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δυο τα τρόπαια του Europa League νικώντας 3-0 στον τελικό του Βουκουρεστίου την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τα τέρματα των Φαλκάο (7’ & 34’) και Ντιέγο (85’). Αυτός ήταν ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος για τους «ροχιμπλάνκος» μετά το Κυπελλούχων του 1962 και το Europa League του 2010. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έφτασε άνετα στην επικράτηση απέναντι σε μια Αθλέτικ που έκανε εκπληκτική πορεία σε όλη τη διοργάνωση, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου στον τελικό. MVP ο Φαλκάο που βγήκε και πρώτος σκόρερ με 12 τέρματα.

29/8/2012 – Η Ρεάλ το ισπανικό Σούπερ Καπ


Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που πήρε τον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2012/13, κατακτώντας το ισπανικό Σούπερ Καπ. Με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, οι «μερένγκες» έχασαν μεν 3-2 στο «Καμπ Νόου», αλλά έσωσαν την παρτίδα με το απρόσμενο δώρο του Βαλντές και στον επαναληπτικό του «Μπερναμπέου» κατάφεραν να κερδίσουν 2-1 με τα γκολ των Κριστιάνο και Ιγκουαΐν και να προσθέσουν έναν ακόμα τίτλο στη συλλογή τους.

31/8/2012 – Η Ατλέτικο το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ


Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι αντιμετώπισε στο Louis II του Μονακό την κάτοχο του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» με μεγάλο πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον Ρανταμέλ Φαλκάο, εξαφάνισαν τους Άγγλους και κατέκτησαν το δεύτερο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ της ιστορίας τους νικώντας με το εντυπωσιακό 4-1. Ο Κολομβιανός πέτυχε χατ τρικ (6’, 19’ & 45’), ενώ τα άλλα δυο τέρματα σημείωσαν ο Μιράντα στο 60’ για την Ατλέτικο και ο Κέιχιλ για την Τσέλσι.

Τα ρεκόρ του Μέσι


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα ως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ενώ στο «βάθρο» τον πλαισίωσαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τσάβι. Ο Αργεντίνος είναι και φέτος υποψήφιος για το βραβείο και αν το κερδίσει ξανά, θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με 4 κατακτήσεις. Ο Λέο βγήκε πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα με την απίστευτη επίδοση των 50 γκολ, ενώ πήρε και το (δεύτερο) ευρωπαϊκό χρυσό παπούτσι. Κερασάκι στην τούρτα ήταν η κατάρριψη μετά από 40 χρόνια του ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Ο Μέσι πέτυχε 91 τέρματα μέσα στο 2012, ξεπερνώντας έτσι τα 85 του Γερμανού από το 1972.

2. ΜΠΑΣΚΕΤ

12/8/2012 – Η Ισπανία ασημένια στο Λονδίνο


Η Εθνική Ισπανίας απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να προβληματίσει τους Αμερικανούς. Έχοντας αποκλείσει στα νοκ άουτ τους Γάλλους και τους Ρώσους μετά από μια μεγάλη ανατροπή, η ÑBA προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου μάγεψε με την απόδοσή της όλη τη μπασκετική υφήλιο πλησιάζοντας όσο ποτέ άλλοτε την μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Dream Team (100-107). Η φανταστική τριάδα των αδερφών Γκασόλ και του Ναβάρο πρόσφερε υψηλού επιπέδου θέαμα, ενώ καταπληκτικός ήταν και ο Ιμπάκα. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ασημένιο μετάλλιο της Furia Roja μετά από εκείνο του Πεκίνου.

16/6/2012 – Η Μπαρτσελόνα κατακτά το πρωτάθλημα


Έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στη regular season της ACB (29-5), η Μπαρτσελόνα έφτασε στα playoffs με τον τίτλο του φαβορί. Ξεκίνησε αποκλείοντας την Αλικάντε (2-0) και στον ημιτελικό ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βαλένθια (3-1). Στον τελικό παρακολουθήσαμε μια εκπληκτική σειρά με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, που κρίθηκε στο πέμπτο παιχνίδι. Οι «μερένγκες» έσπασαν πρώτοι την έδρα, όμως οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν με τη σειρά τους στη Μαδρίτη και κερδίζοντας το τελευταίο ματς στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» πήραν τον τίτλο, δεύτερο συνεχόμενο και 17ο στην ιστορία τους. MVP των τελικών αναδείχθηκε ο Εράζεμ Λόρμπεκ.

19/2/2012 – Η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτά το Κύπελλο


Χρειάστηκε να περάσουν 19 ολόκληρα χρόνια από το 1993, τότε που η θρυλική αρμάδα του Άρβιντας Σαμπόνις είχε κερδίσει το ισπανικό Κύπελλο, για να κατακτήσει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης τον τίτλο του Copa del Rey. Μετά από δυο συνεχόμενους χαμένους τελικούς απέναντι στη Μπαρτσελόνα (2010 & 2011), ήταν η σειρά των «μερένγκες» να πανηγυρίσουν το 23ο Κύπελλο της ιστορίας τους, πραγματοποιώντας μια φανταστική εμφάνιση μέσα στο «Παλαού Σαν Τζόρντι». Ο MVP Γιούλ (23 πόντοι) και ο Κάρολ (22 πόντοι) ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

3. ΤΕΝΙΣ

11/6/2012 – Ναδάλ, ο Ισπανός Σωματοφύλακας!



Ο Ράφα Ναδάλ ποζάρει με την έβδομη "κούπα των Σωματοφυλάκων" στο Παρίσι.

Στις 11 Ιουνίου ο Ραφαέλ Ναδάλ κέρδισε στον τελικό του Γαλλικού Open τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-1 σετ (6-4, 6-3, 2-6, 7-5) και έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 6 νικών στο Roland Garros, που μοιραζόταν από πέρυσι με τον Σουηδό Μπιόρν Μποργκ. Ο Ισπανός κατέκτησε λοιπόν μια ακόμα κούπα των Σωματοφυλάκων και έγινε ο μοναδικός τενίστας που έχει εφτά «γαλλικά» τρόπαια στην κατοχή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός διεξήχθη σε δυο «δόσεις», αφού αναβλήθηκε λόγω βροχής και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα. Αυτό ήταν το 11ο Grand Slam στην καριέρα του Ναδάλ, ο οποίος έκλεισε τη σεζόν στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης (ΑΤΡ).

4. FORMULA 1



Ο Φερνάντο Αλόνσο στο βάθρο του τελευταίου γκραν πρι της σεζόν, στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας.

Ο Φερνάντο Αλόνσο στην τρίτη σεζόν του στο τιμόνι της Ferrari, αντιμετώπισε – για μια ακόμα σεζόν – προβλήματα με το μονοθέσιο της Scuderia, που παρουσιάστηκε και πάλι κατώτερο των αντίστοιχων της Red Bull, στερώντας από τον Ισπανό ανταγωνιστικότητα. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός απέδειξε ότι είναι μακράν ο καλύτερος πιλότος της Formula 1, αφού κατάφερε να διεκδικεί τον τίτλο μέχρι και την τελευταία στροφή του τελευταίου Grand Prix στη Βραζιλία, χάνοντας τελικά την πρωτιά από τον Φέτελ για μόλις 3 βαθμούς. Ο Αλόνσο κέρδισε 3 αγώνες στη φετινή σεζόν (Μαλαισία, Βαλένθια και Γερμανία), φτάνοντας τις 30 συνολικά νίκες στην καριέρα του. Ο Ισπανός πιλότος ανέβηκε στη διάρκεια της χρονιάς 10 φορές ακόμα στο βάθρο, έχοντας 5 δεύτερες και 5 τρίτες θέσεις.

5. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

6/2/2012 – Αποκλεισμός στον Κονταδόρ



Ο Αλμπέρτο Κονταδόρ σε συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του από το CAS.

Ενάμιση χρόνο μετά τον Γύρο της Γαλλίας του 2010 και την υπόθεση της κλεμπουτερόλης, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) εδέησε τελικά να εκδώσει την τελεσίδικη απόφασή της, τιμωρώντας τον Αλμπέρτο Κονταδόρ με αποκλεισμό 2 χρόνων και αφαίρεση όλων των νικών που είχε πετύχει ο Ισπανός μέσα στο 2011. Με ένα τελείως διάτρητο σκεπτικό, το CAS παραδέχτηκε ότι ο ποδηλάτης δεν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών με πρόθεση, αλλά απεφάνθη ότι με κάποιον τρόπο είχε μπει στον οργανισμό του η απαγορευμένη ουσία…!
Ο Κονταδόρ έχασε έτσι τον Γύρο Γαλλίας του 2010 (πέρασε στον Άντι Σλεκ) και τον Γύρο Ιταλίας του 2011 (πέρασε στον Μικέλε Σκαρπόνι), ενώ έχασε και την ευκαιρία να αγωνιστεί τόσο στο φετινό Tour de France (2012) όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ποινή που του επιβλήθηκε, ίσχυσε αναδρομικά από τον Αύγουστο του 2010, έτσι η τιμωρία του ολοκληρώθηκε στις 5 Αυγούστου του 2012.

9/9/2012 – Ο Κονταδόρ θριαμβεύει στη Vuelta



Το βάθρο του Γύρου της Ισπανίας στη Μαδρίτη: Βαλβέρδε, Κονταδόρ και Ροντρίγκεθ.

Πέντε εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας του από το CAS, ο Αλμπέρτο Κονταδόρ πραγματοποίησε το πιο ονειρεμένο come back, θριαμβεύοντας στον Γύρο της Ισπανίας. Στον καλύτερα σχεδιασμένο μεγάλο Γύρο των τελευταίων χρόνων, αλλά και τον μακράν θεαματικότερο της σεζόν, την Vuelta a España του 2012, η εκπληκτική ισπανική τριάδα των Κονταδόρ, Ροντρίγκεθ και Βαλβέρδε, πρόσφερε στους φίλους της ποδηλασίας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ιστορίας. Ο «Πουρίτο» Ροντρίγκεθ κράτησε με φοβερές εμφανίσεις την κόκκινη φανέλα μέχρι το 17ο ετάπ, όμως εκεί ο «Πιστολέρο» εξαπέλυσε μια επική επίθεση, καταφέρνοντας να περάσει στην πρώτη θέση της γενικής. Ο Κονταδόρ (Saxo Bank) έφτασε τελικά νικητής στη Μαδρίτη, ενώ στο βάθρο τον πλαισίωσαν ο Βαλβέρδε (Movistar) και ο Ροντρίγκεθ (Katusha).

6. ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ



Μαρκ Μάρκεθ και Χόρχε Λορένθο ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας.

Το 2010 για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας, οι Ισπανοί αναβάτες είχαν νικήσει και στις τρεις κατηγορίες, δηλαδή στο Moto GP, στο Moto 2 και στα 125 cc. Μέσα στο 2012 σχεδόν επανέλαβαν τον πριν δυο χρόνια απόλυτο θρίαμβό τους, κερδίζοντας το Moto GP με τον Χόρχε Λορένθο και το Moto 2 με τον Μαρκ Μάρκεθ. Δεν τα κατάφεραν μόνο στο Moto 3, όπου περιορίστηκαν στη δεύτερη (Luis Salom) και τρίτη θέση (Maverick Viñales).

Ο Χόρχε Λορένθο κέρδισε τον δεύτερο τίτλο του στο MotoGP.

Jorge Lorenzo (ΜotoGP): Ο προπέρσινος (2010) νικητής της μεγάλης κατηγορίας κέρδισε φέτος τον δεύτερο τίτλο του στο Moto GP, μπροστά από τον συμπατριώτη του Ντάνι Πεδρόσα και τον περσινό νικητή, Αυστραλό Κέισι Στόνερ. Ο Λορένθο (Yamaha) κέρδισε 6 Γκραν Πρι, έχοντας ακόμα δέκα παρουσίες στο βάθρο, όλες στη δεύτερη θέση!

Ο Μαρκ Μάρκεθ εντυπωσίασε στο Moto 2 κερδίζοντας 9 Γκραν Πρι.

Marc Márquez (Moto2): Ο προπέρσινος νικητής της μικρής κατηγορίας, Μαρκ Μάρκεθ (Suter), μετά τη δεύτερη θέση που πήρε πέρυσι στην πρώτη του σεζόν στο Moto2, επανήλθε φέτος δριμύτερος διαλύοντας όλους τους αντιπάλους του και φτάνοντας στην κορυφή της κατηγορίας, μπροστά από τον επίσης Ισπανό Πολ Εσπαργαρό. Ο 19χρονος αναβάτης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, κερδίζοντας 9 Γκραν Πρι, ενώ είχε πέντε ακόμα παρουσίες στο βάθρο (2 δεύτερες και 3 τρίτες θέσεις).

7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



Η Μιρέια Μπελμόντε κέρδισε δυο ασημένια μετάλλια στην κολύμβηση.

Η Ολυμπιακή αποστολή της Ισπανίας επέστρεψε από το Λονδίνο με 17 μετάλλια στις αποσκευές της, ένα λιγότερο από το Πεκίνο. Οι γυναίκες κατέκτησαν τα 11 από αυτά και τα υπόλοιπα 6 οι άντρες. Σε ότι αφορά τα μέταλλα, τα 3 ήταν χρυσά, τα 10 ασημένια και τα 4 χάλκινα. Ο Νταβίδ Καλ, με το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο κανόε καγιάκ, έγινε ο Ισπανός αθλητής με τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία (πέντε). Ακόμα 40 αθλητές και αθλήτριες πλασαρίστηκαν στην πρώτη οχτάδα των αγωνισμάτων τους. Αναλυτικά:

Ο Νταβίδ Καλ κέρδισε στο Λονδίνο το πέμπτο του Ολυμπιακό μετάλλιο.

ΧΡΥΣΑ

1. Marina Alabau / ιστιοπλοΐα, RS:X
2. Joel Gonzalez / τάε κβον ντο, 58 kg
3. Sofía Toro, Tamara Echegoyen, Ángela Pumariega / ιστιοπλοΐα, Elliott 6m

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

4. Mireia Belmonte / κολύμβηση, 200 πεταλούδα
5. Mireia Belmonte / κολύμβηση, 800 ελεύθερο
6. Javier Gómez Noya / τρίαθλο
7. Andrea Fuentes, Ona Carbonell / συγχρονισμένη κολύμβηση, ντουέτο
8. David Cal / κανόε καγιάκ, C-1 1000
9. Brigitte Yague / τάε κβον ντο, 49 kg
10. Πόλο Γυναικών / πόλο
11. Nicolás García / τάε κβον ντο, 80 kg
12. Saúl Craviotto / κανόε καγιάκ, K-1 200
13. Μπάσκετ Ανδρών / μπάσκετ

Τα κορίτσια του πόλο κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

ΧΑΛΚΙΝΑ

14. Maialen Chourraut / κανόε καγιάκ, Κ-1
15. Maider Unda / ελευθέρα πάλη, 72 kg
16. Συγχρονισμένη Κολύμβηση / Ομαδικό
17. Χάντμπολ Γυναικών / χάντμπολ

Βίντεο: Ισπανία - Ιταλία 4-0 (τελικός EURO, 1/7/2012)



^ από buitre9

Βίντεο: Αθλέτικ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3. Η Ρεάλ πρωταθλήτρια Ισπανίας 2011-12 (2/5/2012)


Βίντεο: Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ 3-0 (τελικός Κυπέλλου, 25/5/2012)


Βίντεο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ 3-0 (τελικός Europa League, 9/5/2012)


Βίντεο: ΗΠΑ - Ισπανία 107-100 (τελικός Ολυμπιακού τουρνουά, 12/8/2012)


Βίντεο: Ναδάλ vs Τζόκοβιτς (τελικός Γαλλικού Όπεν, 11/6/2012)


Βίντεο: Φερνάντο Αλόνσο, Γκραν Πρι Μαλαισίας (25/3/2012)


Βίντεο: Αλμπέρτο Κονταδόρ, νικητής της Vuelta a España (Μαδρίτη, 9/9/2012)


Βίντεο: Εντυπωσιακή πτώση του Χόρχε Λορένθο στο Γκραν Πρι της Βαλένθια (11/11/2012)


Βίντεο: Μιρέια Μπελμόντε, ασημένιο μετάλλιο στα 200 πεταλούδα (Ολυμπιακοί Αγώνες, Λονδίνο 2012)


Medalla de plata Mireia Belmonte από rrmisas


www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου