ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Να τελειώνει με «Τόρο»

Να τελειώνει με «Τόρο»

04/01/2013
 Στην ανανέωση του συμβολαίου του Τοροσίδη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της διοίκησης του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι θα ζητήσουν από τον «Τόρο» μια απάντηση στην πρόταση που του έχουν κάνει.

Να τελειώνει με «Τόρο»
Στο τέλος του θα φτάσει τις επόμενες ημέρες το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν η συνεργασία τους με τον αρχηγό της ομάδας να έχει συνεχιστεί αλλά πλέον δεν μπορούν να περιμένουν.

Έτσι ο «Τόρο» καλείται να αποφασίσει για την καριέρα του… Θα ανανεώσει με τους ερυθρόλευκους ή θα αναζητήσει άλλη ομάδα από το εξωτερικό αλλά ως ελεύθερος.

Η πολιτική του Ολυμπιακού δεν θ' αλλάξει. Η πρόταση έχει γίνει στον «Τόρο» (650.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους κατά μία πηγή, 800.000 ευρώ κατά μία άλλη) και είναι αυτή που ισχύει. Φαίνεται πως οι πιθανότητες αυξάνονται και ο «Τόρο» θα μείνει στο λιμάνι. Οχι μόνο γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει για την ώρα σύλλογος που θα καταθέσει πρόταση στον αρχηγό.

Ο Τοροσίδης έγινε πρόσφατα πατέρας και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του η εξέλιξη αυτή. Προφανώς σκέφτεται και την οικογένειά του ο «Τόρο», κάτι που ουσιαστικά ρίχνει μεγάλο βάρος στην παραμονή του.

Από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι σήμερα ή αύριο στο κομμάτι των ανανεώσεων. Την Κυριακή είναι το παιχνίδι με τη Βέροια, έτσι όλα δείχνουν ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική στο θέμα των ανανεώσεων, τόσο του Τοροσίδη όσο και των Τζεμπούρ, Κάρολ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου