ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

«Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Ντε Βινσέντι»

«Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Ντε Βινσέντι»

01/01/2013
 Εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν σύντομα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Τόμας Ντε Βισέντι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Ντε Βινσέντι»
«Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει…», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα και η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για τους Πειραιώτες ήταν:

«Θα το δείτε σε λίγες μέρες!».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην εφημερίδα «Φως»

Πρόεδρε, οι εφημερίδες γράφουν ότι ο Ντε Βινσέντι θα πάει στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα μία επίσημη ενημέρωση από εσάς.

«Εμείς ως ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα αυτό, ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ενημέρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί μας».

Έχετε ρωτήσει τον παίκτη τι γίνεται και αν τον έχουν ενοχλήσει από τον Παναθηναϊκό;

«Τον έχει ενοχλήσει ο Παναθηναϊκός. Αν ενδιαφερόταν σωστά ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη, έπρεπε να έρθει πρώτα σε επαφή με την ομάδα του όλο αυτόν τον καιρό. Αν όμως θέλει να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει...».

Από τον Ολυμπιακό έχουν έρθει σε επαφή με εσάς;

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα το δείτε σε λίγες μέρες!».

Οφείλω να επιμείνω…

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Έχει δείξει ενδιαφέρον μάλιστα πιο μπροστά από τους άλλους, εδώ και ένα μήνα! Απλώς περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα...».

Πείτε μου και άλλα…

«Όσα λιγότερα ειπωθούν, τόσο καλύτερα γι' αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρον, περιμένουν τον μάνατζέρ του να έρθει, θα είναι εδώ ως τις 10 του μηνός. Τώρα ο Παναθηναϊκός γιατί ασχολείται και ως ασχολείται, δεν ξέρω. Πάνε να τον πάρουν ελεύθερο για το καλοκαίρι απ' ό,τι φαίνεται. Θα δούμε...».

Κάντε μου ένα σχόλιο για την πορεία της ομάδα σας. Συμπαθέστατη ομάδα, αν και σας είχα φαβορί για υποβιβασμό το καλοκαίρι. Είστε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ!

«Η ομάδα έχει ένα κράμα από καλούς παίκτες. Είχαμε το πρόβλημα με την αδικία της μη αδειοδότησης, όμως η προσθήκη των νέων παικτών βοήθησε πολύ. Πιστεύω ότι αυτή η καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί και στον β' γύρο».

Ο στόχος ποιος είναι; Ανοίγει η όρεξη για πλέι οφ και Ευρώπη;

«Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται. Και έπειτα ό,τι καλό έρθει, καλώς να έρθει».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου