ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


5/1/2013

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Διαμαντάκος

04/01/2013
 Δεν έπεισε ο νεαρός παίκτης τους Νεοσμυρνιώτες

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Διαμαντάκος
Το δανεισμό του Δημήτρη Διαμαντάκου στον Πανιώνιο αποφάσισε να διακόψει ο Ολυμπιακός, αφού ο 19χρονος επιθετικός δεν έπεισε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του.

Από την άλλη, στη Νέα Σμύρνη ετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις γιορτές, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (6/1, 15:00).

Ο Έλληνας τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αραβίδη και Μενδρινό, ούτε στους τραυματίες Κουλουχέρη και Κούρο.

Φεύγει για Αγγλία ο Λαμπρόπουλος

04/01/2013
 Σε συμφωνία με την Πίτερμπρο έχει έρθει ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος όπως αναφέρει η Sportday και σας είχε προϊδεάσει το www.sport-fm.gr. Μέχρι την Κυριακή πετάει για την Αγγλία για να υπογράψει!

Φεύγει για Αγγλία ο Λαμπρόπουλος
Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Όπως αναφέρει η Sportday και σας είχε… προϊδεάσει το www.sport-fm.gr ο παίκτης συμφώνησε με την Πίτερμπρο και πλέον απομένει να «πετάξει» για το Νησί και να υπογράψει στο νέο συμβόλαιο.

Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι και την Κυριακή. Ο Πατρινός άσος θα υπογράψει συμβόλαιο με διάρκεια τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Την ομάδα που προπονεί ο γιος του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο Ντάρεν, ο οποίος άναψε το «πράσινο» φως για την απόκτηση του Ελληνα παίκτη κατόπιν ενδελεχούς scouting.

Η Πίτερμπορο μετά από 26 αγώνες στην Τσάμπιονσιπ βρίσκεται στην 21η θέση με 25 πόντους, στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λαμπρόπουλος θα εισπράττει κάτι παραπάνω από 120.000 ευρώ τον χρόνο και ο ΟΦΗ θα λάβει σχεδόν 50 χιλιάρικα ως αποζημίωση!

Αναστόπουλος: «Είστε όλοι βασικοί»

04/01/2013
 Όλους τους παίκτες του θέλει να έχει σε ετοιμότητα ο Νίκος Αναστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας τους πως δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί.

Αναστόπουλος: «Είστε όλοι βασικοί»
Σε εγρήγορση θέλει να έχει τους παίκτες του ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νίκος Αναστόπουλος, ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας.

Ο «Αλενατόρε» στην προπόνηση της Πέμπτης ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι τους θέλει όλους έτοιμους, καθώς δεν τους διαχωρίζει σε βασικούς και αναπληρωματικούς.

«Στο μυαλό το δικό μου δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Είστε όλοι σας βασικοί παίκτες. Σας υπολογίζω όσους και θα πάρετε ευκαιρίες, για αυτό θέλω να είστε έτοιμοι όταν αυτό θα συμβεί. Να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί», ανέφερε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα (6/1, 17:15) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αγώνας στον οποίο ο 54χρονος προπονητής, θα κάνει ντεμπούτο.

Έτσι χάθηκε ο Ολαϊτάν

04/01/2013
 Ο Ολαϊτάν είχε βρεθεί μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ! Η μεταγραφή του όμως χάλασε… Διαβάστε το γιατί όπως το αποκαλύπτει ο «Τρελός του χωριού» στη Sportday…

Έτσι χάθηκε ο Ολαϊτάν
Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ είχε βρεθεί ο Ολαϊτάν! Όπως αναφέρει η Sportday στη στήλη της «Ο τρελός του χωριού» ο «Δικεφάλος του Βορρά είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη..

Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης είχε κλείσει την μεταγραφή από την Βέροια με τον παίκτη να λαμβάνει ετησίως 140.000 ευρώ.

Όμως η μεταγραφή χάλασε καθώς η Μαρία Γκοτσάρεβα δεν έδωσε την έγκρισή της –μη αντιλαμβανόμενη το πόσο καλή ήταν η συμφωνία- για να επικυρωθεί η συμφωνία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η απόκτησή του παίκτη να χαλάσει και τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο κόλπο και να γίνεται το φαβορί για τις υπηρεσίες του Ολαϊτάν.

Παίρνει Χρήστου ο Πανθρακικός

04/01/2013
 Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παρασκευά Χρήστου είναι ο Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος την αποχώρησή του από την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Παίρνει Χρήστου ο Πανθρακικός
Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον Πανθρακικό στην περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Παρασκευάς Χρήστου. Ο Κύπριος αμυντικός αποχωρεί από τη ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, η οποία μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα με τους ακρίτες να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που του δίδεται.

Ο 28χρονος στόπερ (γεν. 2/2/1984 στη Λάρνακα, έχει ύψος 1,85 μ.) μετρά 30 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, με την οποία είναι εν ενεργεία διεθνής (συμμετείχε στις τελευταίες υποχρεώσεις της τον περασμένο Οκτώβριο), ενώ προέρχεται από την πιο γεμάτη χρονιά της τελευταίας πενταετίας της καριέρας του με 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Ουνιβερσιτατέα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2008. Ακολούθησαν οι μεταγραφές σε ΑΠΟΕΛ (2008-09) και Ομόνοια (2009-10), χωρίς ωστόσο να κάνει την καριέρα που προσδοκούσε.

Τις δύο επόμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Αλκή (2010-12), με την οποία έκανε 24 παιχνίδια. Το περασμένο καλοκαίρι πέρασε τα σύνορα για λογαριασμό της Ουνιβερσιτατέα στην οποία είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας παίξει στα 17 από τα 19 παιχνίδια της ομάδας.

Ωστόσο τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Ρουμανίας τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από αυτή και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «SportDay» είναι κοντά στον Πανθρακικό.

«Βλέπουν» Ψυχογιό στην Κέρκυρα

04/01/2013
 Ο Νίκος Ψυχογιός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κέρκυρας.

«Βλέπουν» Ψυχογιό στην Κέρκυρα
Να ενδυναμώσουν την αμυντική τους γραμμή θέλουν στην Κέρκυρα, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση του Νίκου Ψυχογιού. Ο νεαρός μπακ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άρη και αν μείνει ελεύθερος τότε οι Φαίακες θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Όσον αφορά την επιθετική λειτουργία της ομάδας, το ενδιαφέρον πλέον της Κέρκυρας στρέφεται στον Απόστολο Γιάννου -μετά το ναυάγιο της περίπτωσης του Νίκου Κατσικοκέρη- περιμένοντας την απόφαση του ΠΑΟΚ για το αν θα τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Λιμπαντζή και του τεχνικού της ομάδας, Άκη Μάντζιου, για να συζητήσουν τα θέματα των μεταγραφών.

«Τρέχουν» για την ενημερότητα στον ΠΑΣ

04/01/2013
 Αισιόδοξοι είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα πως θα πάρουν τη φορολογική ενημερότητα.

«Τρέχουν» για την ενημερότητα στον ΠΑΣ
Να εξασφαλίσουν τη φορολογική ενημερότητα θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ηπειρώτες είναι αισιόδοξοι, δεδομένου ότι έχουν βρεθεί κάποια χρήματα με τα οποία θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την ενημερότητα, η οποία θα… λύσει τα χέρια του Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του τον Μιχαήλ - ο οποίος έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Γιαννιώτες, όμως θεωρείται μεταγραφή δεδομένου ότι είχε λήξει το προηγούμενο συμβόλαιο του- για την αναμέτρηση του ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά (5/1, 17:15) και αυτό θα συμβεί μόνο αν οι διοίκηση καταφέρει να εξασφαλίσει την ενημερότητα, αφού θα της επιτρέπεται να πραγματοποιεί μεταγραφές.

Στα αγωνιστικά ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Κρήτη.

Πρασινίζει ο Ντε Βινσέντι!

04/01/2013
 «Δεν θέλω να πάω στον Ολυμπιακό», φέρεται να είπε ο Ντε Βινσέντι στον μάνατζερ του και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού…

Πρασινίζει ο Ντε Βινσέντι!
Κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο Ντε Βινσένσι, ο οποίος όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Goal ενημέρωσε τους ανθρώπους των πράσινων ότι δεν θέλει να ακούει για Ολυμπιακό.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό. Έχω πάρει την απόφασή μου κι αυτή είναι να κλείσω από τώρα στον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί τι γράφεται και τι λέγεται από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα. Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου...», είπε ο Ντε Βινσέντι στους υπεύθυνους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει και τον μάνατζερ του.

Φυσικά αυτό δίνει προβάδισμα στους πράσινους για την απόκτησή του Τόμας Ντε Βινσέντι καθώς ουσιαστικά «τελειώνει» την επιλογή των Πειραιωτών.

«Βιντιάδης ή Δ’ Εθνική»

04/01/2013
 «Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη προβλέπω η ΑΕΚ να πέφτει στη Δ Εθνική», τόνισε ο Θωμας Μαύρος.

«Βιντιάδης ή Δ’ Εθνική»
Απαισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ εάν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια του Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση της ΠΑΕ δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στην Ώρα για Σπορ. «Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη προβλέπω η ΑΕΚ να πέφτει στη Δ' Εθνική και αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι πως θα γίνει σεισμός», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου στην Ώρα για Σπορ

«Σίγουρα τα όσα πληροφορήθηκα το τελευταίο διάστημα για τις συμφωνίες του κυρίου Βιντιάδη με τις εταιρείες στην Κίνα με έκαναν να δω τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα, αλλά παραμένω επιφυλακτικός. Πρέπει να δούμε κάτι χειροπιαστό από την πλευρά του. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν αυτές οι συμφωνίες αφορούν την ΑΕΚ ή την εταιρεία του. Η ομάδα χρειάζεται χρήματα και μάλιστα άμεσα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει όταν είχαμε συναντηθεί και αυτό εξακολουθεί να με προβληματίζει».

«Αυτή τη στιγμή η μόνη λύση για την ΑΕΚ είναι να βρεθεί ένας επενδυτής και να φέρει χρήματα. Δεν έχει νόημα να μπω εγώ μπροστά τώρα από τη στιγμή που δεν έχω τα λεφτά που απαιτούνται για να μείνει η ομάδα ζωντανή. Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν διαφορετικά και βγήκα μπροστά για να αποφύγουμε την Δ' Εθνική με τη βοήθεια του κόσμου. Πλέον ο κόσμος έχει κουραστεί, δεν μπορεί να βάλει άλλο πλάτη. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη προβλέπω η ΑΕΚ να πέφτει στη Δ' Εθνική και αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι πως θα γίνει σεισμός. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο».

Ζήτησε νέα παράταση ο Φεϊζάλ

04/01/2013
 Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου ζητά η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6- με σχετικό e-mail που απέστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ζήτησε νέα παράταση ο Φεϊζάλ
Κι όμως δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει σήμερα το σίριαλ της εισόδου του πρίγκιπα Φεϊζάλ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και του Τάσου Νικολογιάννη η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ απέστειλε e-mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητά να δοθεί παράταση μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου για να καταθέσει τα χρήματα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά του Παναθηναϊκού πρόκειται να κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα.

Η πρόθεση της διοίκησης του τριφυλλιού είναι να μην δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο ενδεχόμενο εισόδου του Φεϊζάλ στα διοικητικά της ομάδας και ταυτόχρονα –εάν τελικά αποδειχθεί «φούσκα» το πριγκιπικό ενδιαφέρον- να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο θέμα.

Μάλιστα, σε αυτό είναι θετικοί και οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και αυτοί πιστεύουν ότι όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτή τη φορά.

Τις επόμενες ώρες, λοιπόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα αποδέχεται το αίτημα της πλευράς Φεϊζάλ στο ύφος της χθεσινής.

Στο e-mail της πλευράς του πρίγκιπα δεν προσδιορίζονται οι λόγοι για τους οποίους ζητάει παράταση από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάθεση των χρημάτων. Ωστόσο, φαίνεται οι συνεργάτες του πρίγκιπα, να επικαλούνται ένα "τεχνικό" πρόβλημα το οποίο δεν επιτρέπει την μεταφορά των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ταυτόχρονα πολλοί πλέον αναρωτιούνται τι μπορεί να αλλάξει μέσα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, των δύο εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα και των τεσσάρων στη Σαουδική Αραβία.

Στη μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί η παράταση μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου για την ΑΜΚ.

«Ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω»

04/01/2013
 Την εκτίμηση ότι ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω στην αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε ο Μίμης Δομάζος στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Τα εμβάσματα θέλουν δύο ημέρες», σχολίασε.

«Ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω»
Την εκτίμηση ότι ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω στην αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε ο Μίμης Δομάζος στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο «στρατηγός» πρόσθεσε πως σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό και πως στο τέλος θα βρει το «τριφύλλι» τον δρόμο του. «Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα του πρίγκηπα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όσα είπε ο Μίμης Δομάζος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Νίκο Κατσαρό και Γιάννη Θειακό:

«Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δεν νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Ο πρίγκηπας δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό. Στις 13:00 θα πάμε στο συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ..

Εκεί όπου πάει ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία αν δεν γίνει του πρίγκηπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω κοροϊδεύουν τον κόσμο».

«Καμία παράταση»

04/01/2013
 Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δεχόταν το αίτημα Φεϊζάλ για μικρή παράταση, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να αρνηθεί.

«Καμία παράταση»
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την υπόθεση να σέρνεται επ’ αόριστον και μετέβη στα γραφεία της ομάδας για το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο με την πρόθεση να προτείνει και στα υπόλοιπα μέλη να υιοθετήσουν την ίδια θέση.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και του Τάσου Νικολογιάννη, νωρίτερα η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ απέστειλε e-mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζήτησε να δοθεί παράταση μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου για να καταθέσει τα χρήματα (28 εκατ. ευρώ) και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Περίπου στις 11:15, δεκαπέντε λεπτά δηλαδή πριν σταλεί το e-mail με το αίτημα για νέα διορία, ο κ. Στάμος που ασχολείται με τα οικονομικά της ΠΑΕ, είχε βρεθεί στα κεντρικά της τράπεζας Πειραιώς για ένα ραντεβού που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Σύγχρονος Αλί Μπαμπά ο Τσάκας»!

  04/01/2013
 Αυτό έλεγε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ μετά το τέλος της συνεδρίασης και συμπλήρωνε ότι «αυτό που ψάχνουμε τώρα είναι ποιοι είναι οι 40 κλέφτες που είναι από πίσω του»!

«Σύγχρονος Αλί Μπαμπά ο Τσάκας»!
Καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», μετά και την απόφαση να μη δώσουν νέα παράταση στο δίδυμο «Φεϊζάλ – Τσάκας», είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος, προκειμένου να βρουν τι κρύβεται στη… σκιά Τσάκα και ποιος ή ποιοι είναι πίσω απ’ αυτή την υπόθεση που ταλαιπώρησε εδώ και πολύ καιρό τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Εκτός, λοιπόν, από τις νομικές ενέργειες που θα γίνουν, αφού μελετηθούν πρώτα όλα τα στοιχεία, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει με… μανία τα «σκοτεινά πρόσωπα» για να τα φέρει στο «φως» και να μάθουν και οι φίλοι της ομάδας τι πραγματικά γινόταν με την «πριγκιπιάδα».

Και τώρα… στα δικαστήρια!

04/01/2013
 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους λόγους της απόφασης να μη δοθεί νέα παράταση στην «πριγκιπιάδα» και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά σε όσους έβλαψαν την ομάδα.

Και τώρα… στα δικαστήρια!
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο κ. Τσάκας ταλαιπωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους οπαδούς του με πρίγκιπες και πριγκιποπούλες. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρά το γεγονός ότι εξ αρχής δεν θεωρούσε σοβαρό πρόσωπο τον κ. Τσάκα εξάντλησε κάθε δυνατότητα διερεύνησης του ενδεχομένου να υπάρχει φερέγγυος επενδυτής για τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να μην μείνει καμία αμφιβολία σε όσους οπαδούς της ομάδας κατά καιρούς πίστεψαν ότι πίσω από τον κύριο Τσάκα υπήρχαν σοβαροί χρηματοδότες που θα βοηθούσαν στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Στα πλαίσια αυτά έδωσε την ευχέρεια στην πλευρά των δήθεν επενδυτών να ελέγξουν όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και διευκόλυνε κάθε κίνησή τους παρά το γεγονός ότι εξ αρχής αμφισβητούσε τα κίνητρά τους.

Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι δύο διοικητικά συμβούλια, προκειμένου να δεχτεί την επένδυση των 28.000.000 ευρώ, και κατόπιν να παραιτηθούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να οριστεί το νέο ΔΣ από την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας. Και τούτο παρά το γεγονός ότι μετά την περιπέτεια της ουδέποτε εμφανισθείσας επιταγής είχε γίνει σαφές ότι όλη υπόθεση είχε ελάχιστες πιθανότητες να έχει σοβαρή έκβαση.

Σήμερα το πρωί αιφνιδίως η νομική σύμβουλος του δήθεν επενδυτή ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να καταβληθούν εντός της ημέρας τα χρήματα όπως είχε δεσμευτικά συμφωνηθεί και ζήτησε νέα προθεσμία για την Τρίτη.

Είναι προφανές ότι αυτή η παρελκυστική τακτική δεν κατατείνει στην επένδυση στον Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί μία πρωτοφανή στα αθλητικά χρονικά αθλιότητα.

Ο Παναθηναϊκός αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια ανοχής δεν μπορεί να επιτρέψει να διασύρεται άλλο η ιστορία του συλλόγου με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και να εμπαίζονται οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της ΠΑΕ.

Ηδη δόθηκαν οι σχετικές εντολές προς τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας να κινηθούν δικαστικά εναντίον αυτών που έβλαψαν με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους την ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό και τους δήθεν επενδυτές του κυρίου Τσάκα κλείνει εδώ οριστικά και ουδεμία συνέχεια μπορεί να δοθεί. Διότι έχει χαθεί πλέον κάθε σοβαρότητα από την πλευρά των δήθεν επενδυτών".

Εκλεισε και η… fanpage του Φεϊζάλ!

04/01/2013
 Εδώ και λίγους μήνες είχε δημιουργηθεί σελίδα στο facebook με τίτλο «Οσα δεν ξερετε για τον Prince Faisal».

Εκλεισε και η… fanpage του Φεϊζάλ!
Σ’ αυτήν, υπήρξαν καθημερινά λεπτομέρειες για τον Σαουδάραβα, αποκλειστικά βίντεο με την επίσκεψή του στην Αθήνα δίπλα από τον Τσάκα και άλλους και πλούσιο φωτογραφικό και μη υλικό από τον πρίγκιπα…

Μετά το σημερινό οριστικό τέλος, η σελίδα ανακοίνωσε ότι κλείνει και εξέφρασε την απογοήτευσή της για την κατάληξη της υπόθεσης.

Δείτε το τελευταίο της post
«Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔIKTYΟ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΥΖΑΛ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ .

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΚ ΕΙΤΕ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ, ΕΙΤΕ ΕΛΗΞΕ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ...

Η ΠΑΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΚ.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ .

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡOKEITAI ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ...

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ .

ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Ανακοίνωση για το ματς με τον Λεβαδειακό

04/01/2013
 Για τα μέτρα ασφαλείας στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση για το ματς με τον Λεβαδειακό
Σε αυτή διευκρινίζει ότι δεν δόθηκαν εισιτήρια σε οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς της ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (5.1.2013 - 19:30 / OAKA), για τα ακόλουθα:

• Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Σταδίου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη»

04/01/2013
 Στο σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδος αποφάσισε να προσφέρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το πριμ που έλαβε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την πορεία της Εθνικής στο προηγούμενο Euro.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη»
Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εκτός από χρήματα μοίρασε και χαρά βγάζοντας φωτογραφίες και δείχνοντας έτσι με πράξεις τη συμπαράστασή του στα άτομα με αναπηρία.

Από το σύλλογο εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ως σύλλογος συνδρόμου Down Ελλάδος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την ευγενική του μεσολάβηση ώστε να λάβουμε δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δείχνοντας πως έμπρακτα βρίσκεται στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία.

Επίσης θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά μας
».

«Να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»

04/01/2013
 Να ξεκινήσουν με νίκη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θέλουν στην Ξάνθη με τον Σπύρο Βάλλα να τονίζει πως επιθυμία τους είναι το… τρίποντο στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

«Να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»
Ο αμυντικός της ακριτικής ομάδας δήλωσε πως αισθάνεται τυχερός για τα όσα έχει ζήσει με την Ξάνθη, χαρακτηρίζοντας ως κορυφαία στιγμή την έξοδό τους στην Ευρώπη το 2002.

Ακόμη, ο Βάλλας χαρακτήρισε φτωχότερο το φετινό πρωτάθλημα από τα προηγούμενα όσον αφορά την ποιότητα του, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σπύρου Βάλλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας:

Για τις αναμνήσεις του από τα δέκα χρόνια στην Skoda Ξάνθη:
«Αισθάνομαι τυχερός που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια στην Skoda Ξάνθη. Έχω ζήσει με την ομάδα πολλές και ωραίες στιγμές. Αυτές όμως που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι η έξοδος στην Ευρώπη το 2002, που ήταν και η πρώτη στην ιστορία της ομάδας στα Κύπελλα της Ευρώπης, καθώς και τα παιχνίδια απέναντι στη Λάτσιο. Έζησα μοναδικές στιγμές που είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Φέτος ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες το πρωτάθλημα όμως με το τέλος του πρώτου γύρου μόνο ευχαριστημένοι δεν πρέπει να είμαστε απ’ τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Ωστόσο έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας».

Για την επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη:
«Στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις και οι συσχετισμοί μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Έχουμε έναν προπονητή που μας γνωρίζει και τον γνωρίζουμε πολύ καλά και όλοι μας θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για την αδυναμία της ομάδας να πάρει αποτέλεσμα στα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Οι εκτός έδρας νίκες είναι αυτές που όπως λέμε στο ποδόσφαιρο δίνουν άλλο αέρα και ώθηση στην πορεία κάθε ομάδας. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο χαρακτήρα και περισσότερη αγωνιστικότητα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ:
«Πλέον όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα για την νίκη. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τι περιμένει από αυτό:
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι φτωχότερο ποιοτικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες. Όμως όλες παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις μέσα στο γήπεδο γι’αυτό και βλέπουμε σκληρά και ανταγωνιστικά παιχνίδια, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους της ομάδας:
«Πρέπει να είμαι ειλικρινής απέναντι στους φίλους της ομάδας και να αναγνωρίσω ότι τις τελευταίες σεζόν δεν αποφύγαμε τη μετριότητα. Όμως η Skoda Ξάνθη εκπροσωπεί την πόλη και το νομό γενικότερα με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στη Super League. Πιστεύω πως αξίζει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση των φιλάθλων της».

Χωρίς Ουσέρο κόντρα στην ΑΕΚ

04/01/2013
 Ύστερα από δική του εισήγηση ο Φερνάντο Ουσέρο δεν βρίσκεται στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς Ουσέρο κόντρα στην ΑΕΚ
Με την πρωινή προπόνηση ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Αρκαδίας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (5/1, 17:15) με τον Σάκη Τσιώλη να πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός μέσος παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συμμετέχοντας κανονικά στις προπονήσεις, ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή καθώς δεν ένιωθε 100% έτοιμος.

Οι 19 εκλεκτοί του Καρδιτσιώτη τεχνικού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι οι εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Περόνε.

Χωρίς τον Μιχαήλ στην Κρήτη

04/01/2013
 Ο ΠΑΣ δεν έχει πάρει τη φορολογική ενημερότητα και κατ’ επέκταση ο Αλέξης Μιχαήλ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Χωρίς τον Μιχαήλ στην Κρήτη
Με μοναδικό απόντα τον Αλέξη Μιχαήλ η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Γιαννιώτες θα φιλοξενηθούν στην έδρα του Πλατανιά (5/1, 17:15).

Στόχος της διοίκησης ήταν να καταφέρουν να πάρουν την φορολογική ενημερότητα, η οποία θα έλυνε τα χέρια του Γιάννη Χριστόπουλο, αφού θα είχε στη διάθεσή του τον Μιχαήλ - ο οποίος αν και έχει ανανεώσει με την ομάδα, δεν μπορεί να αγωνιστεί μέχρι να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Μετά την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (4/1) ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες:

Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντάσιος, Λίλα, Κειτά, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Βίλα, Ίλιτς, Ιωάννου και Αυγενικού.

Δεν πουλάει κανέναν η Βέροια

04/01/2013
 Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, εξέδωσε η Βέροια.

Δεν πουλάει κανέναν η Βέροια
Την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ολαϊτάν «κλεισμένο» από τον Ολυμπιακό και τον Μπαργκάν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η Βέροια προσπαθεί να βάλει…φρένο. Έτσι με ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, κανέναν παίκτη.

Αυτό βέβαια, κυρίως δημιουργεί… πρόβλημα στην ΑΕΚ η οποία θα ήθελε να πάρει άμεσα στον Μπαργκάν. Όσο για τον Ολυμπιακό και τον Ολαϊτάν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεσή του τους απασχολεί για το καλοκαίρι και όχι για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία πώλησης ποδοσφαιριστή της την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στόχος της ομάδας είναι η ενδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ και όχι η αποδυνάμωσή του.

Στα «πράσινα» ο Σπυρόπουλος

04/01/2013
 Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα 4 χρόνια ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Πανιωνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Στα «πράσινα» ο Σπυρόπουλος
Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Πανιώνιο, έληγε το προσεχές καλοκαίρι και ο ίδιος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης, με συνέπεια να τεθεί στο περιθώριο από τη νυν ομάδα του.

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί, ο Σπυρόπουλος είχε το δικαίωμα από 1η Ιανουαρίου να συζητήσει με άλλες ομάδες και τελικά κατέληξε σε συμφωνία με το «τριφύλλι» τη φανέλα του οποίου θα φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με ημερομηνία έναρξης την 1 Ιουλίου 2013».

Παρελθόν ο Γκέσιος

04/01/2013
 Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ.

Παρελθόν ο Γκέσιος
Ο Έλληνας επιθετικός ήταν από τους παίκτες που ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολόγιζε και ενημέρωσε τη διοίκηση για την απόφασή του. Τη Δευτέρα (4/1) και αφού έλαβε τα δεδουλευμένα του (δεν ζήτησε το υπόλοιπο του διετούς συμβολαίου του) ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τους "κίτρινους".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση -κοινή συναινέσει- του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Γιάννη Γκέσιο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Με Πετρόπουλο και Μητρόπουλο στην Τρίπολη

04/01/2013
 Με νέο αίμα και τους Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο ταξιδεύει στην Τρίπολη, η ΑΕΚ. Εκτός έμεινε ο Τάσος Τσουμάγκας, του οποίου η μπλε κάρτα δεν ήρθε ακόμα.

Με Πετρόπουλο και Μητρόπουλο στην Τρίπολη
Ο Έβαλντ Λίνεν, καταστρώνει πλέον, τα πλάνα του, με τους δύο παίκτες να είναι έτοιμοι και να μπορούν να προσφέρουν με το «καλημέρα» στην Ένωση. Ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικούς και τους δύο.

Εκτός μένει ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ στην Αθήνα θα μείνει και ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Λίνεν. Επιπλέον, δεν θα ντεμπουτάρει ο Τάσος Τσουμάγκας, αφού η μπλε κάρτα του δεν ήρθε ακόμα. Ακόμα, την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν ο τραυματίας Κατίδης και οι τιμωρημένοι Βλάχος και Κοντοές.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Έκταση στον Λαγκαδά για τον ΠΑΟΚ

04/01/2013
 Με επιστολή του στον Ιβάν Σαββίδη, ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης προσφέρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκταση 660 στρεμμάτων στην περιοχή, προκειμένου να δημιουργηθεί νέο γήπεδο (και όχι μόνο).

Έκταση στον Λαγκαδά για τον ΠΑΟΚ
Αναλυτικά η επιστολή του:

«Κ. Πρόεδρε

Επιτρέψτε μου αρχικά να σας συγχαρώ για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία σας στο τιμόνι της αγαπημένης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναγνωρίζοντας τις γενναίες όσο και αποφασιστικές μέχρι σήμερα κινήσεις σας με σκοπό την αλλαγή της υφιστάμενης νοοτροπίας, την ανανέωση της ομάδας του ΠΑΟΚ και την ενίσχυση της δυναμικής της, επιτρέψτε μου να θέσω στη διάθεση σας, συστρατευόμενος στη δική σας προσπάθεια, κάθε πρόσφορο μέσο που μπορώ να παρέχω ως Δήμαρχος του νέου Δήμου Λαγκαδά.

Όπως ίσως γνωρίζετε, στον Δήμο μας βρίσκονται τα ομώνυμα Ιαματικά Λουτρά, μια έκταση 880 στρεμμάτων (σ.σ.: 660 είναι αξιοποιήσιμα) η οποία περιλαμβάνει γηπεδικές εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες και ικανές να φιλοξενήσουν επαγγελματικές ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους. Τόσο η τεράστια έκταση της Λουτρόπολης, όσο και η περιοχή στον κόμβο της Εγνατίας Οδού που συνδέει την Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη Ευρώπη, προσφέρουν τις απαραίτητες προδιαγραφές για την δημιουργία νέου, σύγχρονου γηπέδου για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κ. Πρόεδρε, ευχόμενος δύναμη και καλή συνέχεια στις δραστηριότητες σας, παρακαλώ να με θεωρείτε πιστό συμπαραστάτη και αρωγό σε κάθε νέα σας προσπάθεια για την ανάδειξη της ομάδας που αγαπάμε ως την καλύτερη στη χώρα μας και την Ευρώπη».

Παραμένει άφαντος ο Σίσιτς

04/01/2013
 Ούτε στην πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε την Παρασκευή (4/1) έδωσε το «παρών» ο επιθετικός της ομάδας, Μίρνες Σίσιτς, του οποίου η άδεια έχει τελειώσει εδώ και μέρες.

Παραμένει άφαντος ο Σίσιτς
Κατά τα άλλα στην προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής ο Θανάσης Παπάζογλου συνέχισε τη θεραπεία του, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη γάμπα. Μάλιστα, ο 24χρονος στράικερ θα υποβληθεί σε υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, ενώ στη συνέχεια ο Πετράκης τους έβαλε να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Παράλληλα, βοηθός του Γιάννη Πετράκη θα είναι ο Νίκος Κουνενάκης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής του συλλόγου του Ηρακλείου από το 1994-1999 και από το 2003 μέχρι το 2009. Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας:

«Πλέον υπηρετώ τον ΟΦΗ από ένα άλλο πόστο και είναι δεδομένο ότι νιώθω τιμή και περηφάνια που επέστρεψα. Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι εδώ βλέπω πως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από την διοίκηση και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι κι εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή μας Γιάννη Πετράκη που με εμπιστεύτηκαν και θεωρώ ότι μέσα από την οργανωμένη δουλειά που φαίνεται ότι γίνεται, ο ΟΦΗ θα βάζει κάθε μέρα και λίγο πιο ψηλά των πήχη».

Κουμάλο: «Μου έκανε καλό ο ΠΑΟΚ»

04/01/2013
 Για το επερχόμενο Κόπα Άφρικα με την ομάδα της Ν. Αφρικής προετοιμάζεται ο Μπονγκανί Κουμάλο, ο οποίος υποστηρίζει ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ του έκανε καλό.

Κουμάλο: «Μου έκανε καλό ο ΠΑΟΚ»
«Ακόμα ανήκω στην Τότεναμ αλλά πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος να πάρεις τις ευκαιρίες. Μετακομίζοντας στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, έχω περάσει έξι πολύ καλούς μήνες. Δεν είναι κάτι εύκολο για ‘μένα, αλλά πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα μου τα πηγαίνει πολύ καλά. Με έχει βοηθήσει να κρατάω τη φόρμα μου και να παίζω συχνά. Αυτήν τη στιγμή πάντως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής και το Κόπα Άφρικα», δήλωσε ο 26χρονος στόπερ.

Καλύτερα ο Γιαννιώτας

04/01/2013
 Ο Γιάννης Γιαννιώτας φάνηκε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο γόνατο και πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Καλύτερα ο Γιαννιώτας 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Λούκας Αλκαράθ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την άλλη πολύ δύσκολα θα συμβεί το ίδιο με τον Νταβίντ Αγκάνθο που δεν φαίνεται να είναι σε θέση να ενισχύσει τους «κίτρινους».

Μετά την αυριανή προπόνηση θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας.

Με το βλέμμα στον ΟΦΗ

04/01/2013
 Τα πλάνα του για τον εντός έδρας αγώνα στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει να καταστρώνει ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Με το βλέμμα στον ΟΦΗ
Το καλό για τον προπονητή του ακριτικού συλλόγου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχει την ευχέρεια στο παιχνίδι με τους Κρητικούς να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα ο Ουζουνίδης στην προπόνηση της Παρασκευής (4/1) έριξε το βάρος τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ στην συνέχεια έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν στην τακτική, προκειμένου να εμφανιστούν «διαβασμένοι» κόντρα σε εκείνους του ΟΦΗ.

Παράλληλα, η Ξάνθη έδωσε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς τον Γιώργο Λαζαρίδη.

«Είμαστε στο πλευρό του Αναστόπουλου»

04/01/2013
 Καλωσόρισμα στον Νίκο Αναστόπουλο απεύθυνε ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος. Ο έμπειρος τεχνικός κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα.

«Είμαστε στο πλευρό του Αναστόπουλου»
Παράλληλα, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ατρόμητου, έδωσε ευχές για το φίλαθλο κοινό της ομάδας του Περιστερίου. Παράλληλα «Καλωσορίζουμε στη μεγάλη «οικογένεια» μας, το νέο προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, μια μεγάλη μορφή των ελληνικών γηπέδων. Είμαστε στο πλευρό του!», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ εύχεται ένα ευτυχισμένο 2013 στην ΠΑΕ Ατρόμητος, τους ποδοσφαιριστές, στους γονείς και στα παιδιά των Ακαδημιών, σε κάθε φίλαθλο ξεχωριστά.

Το 2013 να είναι μια χρονιά γεμάτη αλληλεγγύη, αγάπη για τον συνάνθρωπο, υγεία και δημιουργία.

Το 2013 να είναι μια χρονιά που θα ενώσει την κοινωνία μας σε αυτές τις τρομερά δύσκολες συνθήκες για κάθε νοικοκυριό.

Για την αγαπημένη μας ομάδα ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί της και άλλες μεγάλες χαρές. Να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους, να συνεχίσει να κρατάει ψηλά το αστέρι!

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη «οικογένεια» μας, το νέο προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, μια μεγάλη μορφή των ελληνικών γηπέδων. Είμαστε στο πλευρό του!.

Είμαστε στο πλευρό της ομάδας, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε....Ατρόμητοι!

Καλή χρονιά»

Πήρε «Κατσούρ» ο Δώνης

04/01/2013
 Στις επιλογές του Γιώργου Δώνη βρίσκεται ο Κώστας Κατσουράνης για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό την Κυριακή.

Πήρε «Κατσούρ» ο Δώνης
Ο Έλληνας άσος δεν είναι ακόμα στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός έμειναν οι Έτο, Κωνσταντινίδης που είναι ανέτοιμοι, ο Αθανασιάδης λόγω τιμωρίας, ο Κουμάλο που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Ν. Αφρικής για το Κόπα Άφρικα και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Η 19μελής αποστολή: Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Χακόμπο, Βιβιάν.

Ανανέωσε ο Κουλουχέρης με Πανιώνιο

04/01/2013
 Την ανανέωση του συμβολαίου του Θέμη Κουλουχέρη μέχρι το 2014 ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, ενώ οι «κυανέρυθροι» γνωστοποίησαν και την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ακόμη.

Ανανέωσε ο Κουλουχέρης με Πανιώνιο
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κώστα Παναγιωτούδη ο οποίος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και θα φορά του νούμερο «94», ενώ με κανονική μεταγραφή αποκτήθηκε ο Δημήτρης Τόσκας.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επέλεξε του νούμερο «33».

Μόνο οι υπογραφές για Ντίνα

04/01/2013
 Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Θανάσης Ντίνας, όπως ανακοίνωσε η Παναχαϊκή και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να υπογράψει ο παίκτης το συμβόλαιο.

Μόνο οι υπογραφές για Ντίνα
Είναι πλέον και επίσημο ότι ο Ντίνας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ότι την προσεχή Δευτέρα ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Μάλιστα η διοίκηση της Παναχαϊκής μέσα από την ανακοίνωσή της γνωστοποίησε και τους όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Μετά από συνάντηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κυρίου Κώστα Ελευθεράκη και του μάνατζερ του παίκτη Ιωάννη Παπαδόπουλου, κατοίκου Γερμανίας, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Θανάσης Ντίνας θα υπογράψει τη Δευτέρα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και οι συνολικές του απολαβές για τα τέσσερα έτη θα ανέλθουν σε 400.000 ευρώ. Ο Θανάσης Ντίνας θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ΠΑΕ Παναχαϊκή προκειμένου να την βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει σημαντικό ποσοστό επί του ποσού, σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη».

Πάει στο ΟΑΚΑ «κομπλέ»

04/01/2013
 Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχτεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πάει στο ΟΑΚΑ «κομπλέ»
Ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιώργος Παράσχος, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του, με αποτέλεσμα να μπορεί παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα στο ματς απέναντι στους «πράσινους». Μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Χοσέμι.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής (4/1) ο Παράσχος έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν αν τους εμφανιστεί η ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «εκλεκτοί» του Παράσχου:
Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

«Το αφήνουμε πίσω μας»

04/01/2013
 Αποφασισμένοι να αφήσουν οριστικά πίσω τους το «ανάποδο» για αυτούς 2012 είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Τάσος Λαγός. Παράλληλα έθεσε ως ρεαλιστικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

«Το αφήνουμε πίσω μας»
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της Nova και για το επικείμενο παιχνίδι των «πρασίνων» με τον Λεβαδειακό και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού:


Για τους στόχους του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά:

«Μετά το παιχνίδι με την Βέροια υπήρχε μεγάλη γκρίνια και δικαιολογημένα νομίζω, γιατί βρεθήκαμε σε πολλή κακή μέρα και φάνηκε αυτό... Τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, το κλίμα δεν ήταν τόσο καλό. Στο Κύπελλο μπορέσαμε και νικήσαμε, όμως το 2012 δεν ήταν και τόσο καλό... Το αφήνουμε πίσω μας και ξεκινάμε το 2013 με το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, θέλοντας το καλύτερο. Αλλάζει ο χρόνος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Όλα γίνονται...»

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό:

«Ο Λεβαδειακός πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, με ποιοτικό ρόστερ. Δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά τελευταία έκανε ένα σερί και μας περνάει έναν βαθμό. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα πάμε για την νίκη».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Ίσως επηρεάσει σε έναν βαθμό, αλλά δεν νομίζω ότι εξαιτίας της διακοπής στο πρωτάθλημα, δεν θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Θα πάμε σαν να μην έχουμε σταματήσει καθόλου, για να παίξουμε το παιχνίδι».

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες:

«Όταν ξεκουράζεσαι για περίπου μια εβδομάδα, όταν γυρίζεις στις προπονήσεις, ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψεις είναι η αντοχή. Νομίζω ότι δουλέψαμε και στην αντοχή, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού την εφετινή σεζόν:

«Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε το 2013, όσο πιο ψηλά γίνεται, να βγούμε στην Ευρώπη και να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού:


«Ζητάμε την στήριξη του κόσμου. Δεν έχουμε παράπονο. Είναι πάντα μαζί μας, σε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσει να είναι κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο, για να μπορέσουμε να τον ανταμείψουμε».

Στην Κέρκυρα ο Στάμου

04/01/2013
 Τη φανέλα της Κέρκυρας θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι ο Δημήτρης Στάμου, ο οποίος δόθηκε δανεικός στους Φαίακες από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Στην Κέρκυρα ο Στάμου
Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης έδωσε το «παρών» και στην προπόνηση της νέας του ομάδας που έγινε το απόγευμα Παρασκευής (4/1) κατόπιν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη Κέρκυρα την Δευτέρα (7/1) και να ενσωματωθεί στους Φαίακες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό» και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, σε αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα (0-0). Τη σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη «μεγάλη» κατηγορία, ώσπου, το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ. Δίχως, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, λόγω προβλημάτων τραυματισμού (κοιλιακοί). Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στην οποία πρωτοκλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός».

Όλοι μέσα και ο Μπρίτο χώρια

04/01/2013
 Άπαντες είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Όλοι μέσα και ο Μπρίτο χώρια
Σε αυτό το παιχνίδι ο «μουστάκιας» θα έχει την δυνατότητα να υπολογίσει σε όλους τους παίκτες, εκτός, φυσικά, από τον τιμωρημένο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι και έτσι θα μείνει εκτός.

Αντίθετα, για άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, αφού και ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι πλέον έτοιμος, όμως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Τέλος, αναφορικά με τα εισιτήρια: Το Σάββατο το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από το 10.00 μέχρι τις 14.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.
15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.
30 ευρώ στη Θύρα 3.
10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

«Κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ»

04/01/2013
 Στην επιστολή-πρόταση προς τον Ιβάν Σαββίδη για δημιουργία νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στον Λαγκαδά, αλλά και άλλων χώρων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, Γιάννης Αναστασιάδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ» 

Ο κ. Αναστασιάδης προτείνει στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ την παραχώρηση 660 στρεμμάτων με στόχο την αξιοποίηση του χώρου για την ανέγερση νέου γηπέδου, αθλητικού κέντρου, όπως επίσης και χώρων αναψυχής, κάτι που θα πρόσφερε και νέες θέσεις εργασίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή "Βάσει Σχεδίου" και τον Τόλη Χριστοφοράκη:

«Είναι μια ενέργεια στην προσπάθεια που κάνει να φτιάξει γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Ο δήμος Λαγκαδά είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη, 12 χιλ. από το κέντρο είναι το καλύτερο σημείο για να γίνει ένα μεγάλο τεράστιο γήπεδο, κάτι όμορφο, ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο κι άλλοι χώροι και να αξιοποιηθεί η περιοχή με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Δεν έχουμε ακόμα απάντηση, καθώς ο πρόεδρος (Ιβάν Σαββίδης) λείπει στο εξωτερικό. Περιμένουμε να γυρίσει για να έχουμε συνάντηση.

Πριν 4-5 χρόνια υπήρχε πρόθεση από τον κ. Ζαγοράκη να γίνει εδώ πέρα, αλλά δυστυχώς η διοίκηση δεν ασχολήθηκε με το θέμα, δεν προσπάθησε για κάτι το διαφορετικό. Επειδή βλέπουμε ότι ο νέος πρόεδρος έχει όραμα για ένα μεγάλο ΠΑΟΚ του κάναμε αυτή την πρόταση», ήταν τα λόγια του.

Κόρμπος: «Πάμε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

04/01/2013
 Με στόχο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός, για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Κόρμπος: «Πάμε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»
Ο μέσος των Βοιωτών τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του σέβονται απόλυτα τους «πράσινους» και πως δεν έχει καμία σημασία η τωρινή βαθμολογική τους θέση, ωστόσο, στο ΟΑΚΑ, ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος στην κάμερα του Novasports:

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν έχει σημασία η βαθμολογική του θέση και τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε, θα σεβαστούμε αλλά δεν θα φοβηθούμε τον αντίπαλό μας. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Θα κριθεί και στη δική μας απόδοση, αν καταφέρουμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια κλείνοντας τους χώρους και παράλληλα μην αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές προσπάθειες μπροστά στο τέρμα μας, μπορούμε να ελπίζουμε. Αν δεν καταφέρουμε να τον απομακρύνουμε από την εστία τότε θα έχουμε πρόβλημα».

«Κόλλημα» με το δελτίου του Τετέ

04/01/2013
 Απών από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι το νέο απόκτημα του Πλατανιά, ο Τετέ, καθώς βγήκε το δελτίο του.

«Κόλλημα» με το δελτίου του Τετέ
Ο Γιάννης Τρούλης βρέθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Πλατανιά, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει το δελτίου του παίκτη.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία της έκδοσης του δελτίου του Αμντούλ Αζίζ Τετέ μεταφέρεται για την Δευτέρα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως όλα δείχνουν ο Τετέ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Πλατανιά, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στο Παναθηναϊκό.

Στα της προπόνησης, από το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής στα Περιβόλια απουσίασαν οι Γκαστόν Γκονζάλες, που ακολούθησε ατομικό και Αλκης Δημήτρης, που έκανε θεραπεία.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει το πρωί του Σαββάτου την αποστολή για τον αγώνα με τον "Αγιαξ της Ηπείρου".

Με τον… άσωτο η προπόνηση

04/01/2013
 Ο Ολαϊτάν επέστρεψε τελικά στη Βέροια και έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας.

Με τον… άσωτο η προπόνηση
Τόσο καιρό περίμεναν τον Ολαϊτάν στη Βέροια και τελικά ο Νιγηριανός, ο οποίος έζησε την δική του… οδύσσεια, κατάφερε να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Και όχι μόνο γύρισε, αλλά παρά την ταλαιπωρία έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας.

Ωστόσο, ο Ολαϊτάν δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι τιμωρημένος, λόγω της καθυστερημένης επιστροφής του από την άδειά του.

Η προπόνηση της Παρασκευής από τον Νίκο Καλαϊτζίδη περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις. Το Σάββατο μετά την πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσει η «βασίλισσα του Βορρά» για την Αθήνα.

«Κόψιμο» με… νόημα για Λάζαρο!

04/01/2013
 Ξένο σώμα θα πρέπει να θεωρείται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τον άφησε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό! Μέσα ο Μπουμσόνγκ.

«Κόψιμο» με… νόημα για Λάζαρο!
Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Παιανία, επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό. Πάντως, επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα μέσο να ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής πήρε -ύστερα αρκετό καιρό- στην αποστολή τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και τους Φορναρόλι, Βελάσκες, Βύντρα και Σπυρόπουλο, με τον Κουίνσι να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Χριστοδουλόπουλο στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βοιωτούς.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής 5-2 και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Μαρίνο, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούση, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Μπουμσόνγκ, Φορναρόλι και Σπυρόπουλο.

Συνεπώς, εκτός έμειναν οι Ταμπάκης, Λαγός, Χριστοδουλόπουλος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Σίσιτς… αγνοείται

04/01/2013
 Απών και από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (4/1) ήταν ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Μίρνες Σίσιτς.

Σίσιτς… αγνοείται
Ο παίκτης των Κρητικών είχε πάρει άδεια από τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να μεταβεί στην Σλοβενία, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος με αυτή να λήγει την Τετάρτη (2/1).

Ωστόσο, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, αφού έχει απενεργοποιημένο το κινητό του με το μέλλον του, μετά από τις αδικαιολόγητες απουσίες, να προδιαγράφεται, τουλάχιστον, αβέβαιο στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Κατά τα άλλα ο Θανάσης Παπάζογλου συνέχισε τη θεραπεία του με τη συμμετοχή του στο ματς με την Ξάνθη να είναι αμφίβολη και όπως όλα δείχνουν θα φανεί το Σάββατο (5/1) αν o Γιάννης Πετράκης θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Θεραπεία εκτός του Παπάζογλου έκανε και ο Χρήστος Μπούρμπος.

Επίσης, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να χωριστούν σε δύο γκρουπ και να παίξουν οικογενειακό δίτερμα, ενώ νωρίτερα είχαν δώσει έμφαση στην τακτική.

Παράλληλα, άγνοια δηλώνουν στην ΠΑΕ για όσα ακούγονται περί επαφής με τον Γιάννη Γκέσιο.

«Βλέπει» Γκέσιο η Κέρκυρα

04/01/2013
 Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Γκέσιο βρίσκεται η Κέρκυρα. Ο παίκτης έμενιε ελεύθερος από τους «κίτρινους» και είναι κοντά στο να υπογράψει στους «Φαίακες».

«Βλέπει» Γκέσιο η Κέρκυρα
Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, ειδικά μετά την επισημοποίηση του τέλους από τον Άρη. Ο παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ και για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος.

Ο παίκτης, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ενώ δεν ζήτησε και χρήματα παραπάνω, κάτι που έκανε θετική εντύπωση στους ανθρώπους του Άρη.

Πλέον, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Κέρκυρα, η οποία ψάχνει επιθετικό, ειδικά και μετά το «ναυάγιο» με τον Νίκο Κατσικοκέρη της ΑΕΚ.

Δεν τον αλλάζει το 2013

04/01/2013
 Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, πλησιάζει για τον Πανθρακικό, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. Οι «πράσινοι» έχουν καλή πορεία μέχρι τώρα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι.

Δεν τον αλλάζει το 2013
Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, είναι μια ευκαιρία να δείξει η ομάδα του Πανθρακικού, πως δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με το πώς τελείωσε τον πρώτο γύρο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει τρεις απουσίες να αντιμετωπίσει καθώς οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης και Σκλιοπίδης θα είναι εκτός.

Από εκεί και πέρα, η διάταξη δεν θα αλλάξει. Το 4-2-3-1 θα παραμείνει με τον Κουτσόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Ο Στάθης θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χρήστου στο αριστερό και οι Σερφά και Σαρακατσάνος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Μουνάφο και Λαδάκης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μπαϊκαρά, Βαϊρουρά και Λουσέρο πίσω από τον Παπαδόπουλο.

Λίνεν: «Μακάρι να βρούμε παίκτες με ποιότητα»

04/01/2013
 Στην ανάγκη της ΑΕΚ να βρει παίκτες με ποιότητα για την μεταγραφική της ενίσχυση, στάθηκε ο Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Μακάρι να βρούμε παίκτες με ποιότητα»
Μιλώντας στη Nova, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε επίσης την απόκτηση των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου, ενώ αναφορικά με το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως ελπίζει να βγει στο γήπεδο η δουλειά που έγινε στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Προσπαθούμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Οι παίκτες κατά τη διάρκεια των εορτών για τα Χριστούγεννα, προσπάθησαν να δουλέψουν περισσότερο και τώρα, για περίπου μιάμιση εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

Για τις προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης: «Εμείς ακόμα προσπαθούμε να πάρουμε επιθετικούς παίκτες, ιδιαίτερα στο αριστερό άκρο, αλλά και ίσως ένα επιτελικό χαφ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, επειδή πάντα λέμε ότι χρειαζόμαστε ακραίους. Γι' αυτό και ακόμα ψάχνουμε».

Για την προσθήκη των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου: «Έχουμε έναν ακόμα σημαντικό παίκτη (Μητρόπουλο) στη θέση του αμυντικού χαφ που ξέρει να κρατάει τη θέση του και φυσικά με τον Πετρόπουλο στην επίθεση, ο οποίος είναι ένας έμπειρος επιθετικός που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και έχει παραστάσεις από την κατηγορία. Είναι παίκτες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κλωναρίδη: «Είναι ένας από τους υποψήφιους και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν ένας παίκτης σαν αυτόν επιστρέψει σε εμάς».

Για την περίπτωση του Μπαργκάν: «Δε θα ήθελα να σχολιάσω παίκτες από άλλες ομάδες, επειδή αυτοί οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν είναι σωστό να μιλάμε δημόσια για κάτι που μπορεί να γίνει. Αν όμως μπορούμε να βρούμε παίκτες με τέτοια ποιότητα θα είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λεόν

04/01/2013
 Αν και στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ντιέγκο Λεόν έκανε ατομικό πρόγραμμα αυτό έγινε σε πιο έντονους ρυθμούς με τον μέσο της Κέρκυρας να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λεόν
Εκτός του Λεόν ατομικό ακολούθηε και ο Κυριάκος Στρατηλάτης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στην μέση, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε για άλλη μία μέρα ο Ανέστης Αγρίτης που παραμένει τραυματίας.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν αρχικά βάρος στην τακτική, ενώ στη συνέχεια τους χώρισε σε δύο γκρουπ, προκειμένου να παίξουν οικογενειακό δίτερμα.

Προχωρούν τα μεταγραφικά

04/01/2013
 Μετά την έλευση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στη Θεσσαλονίκη, προχωρούν τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.

Προχωρούν τα μεταγραφικά
Μετά από δέκα ημέρες στη Μόσχα, ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ επέστρεψε για να διευθετήσει μαζί με τους συνεργάτες του τις μεταγραφικές εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ. Με τον πρόεδρο, Ζήση Βρύζα, τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Γεωργιάδη και τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη τους οποίους συνάντησε σήμερα το απόγευμα μετά την προπόνηση.

Στο διάστημα που βρέθηκε στη Μόσχα ήταν σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο και ενημέρωσε για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Έτσι γύρισε στη Θεσσαλονίκη για να μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας. Στη σημερινή συνάντηση με την τριανδρία Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη έγινε συζήτηση για τους στόχους που υπάρχουν και τις επόμενες μέρες θα γίνει κίνηση για περαιτέρω ενίσχυση, εκτός της σημαντικής προσθήκης του Κατσουράνη.

«Ο Ατρόμητος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»

04/01/2013
 Το εγκώμιο της νέας του ομάδας, έπλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στη Nova για τη νέα σελίδα της καριέρας του και τον Ατρόμητο, ο οποίος «κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Ο Ατρόμητος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Το οικονομικό παίζει βασικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Στον ΟΦΗ ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυγή μου. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και ήρθα σε έναν εξίσου μεγάλο σύλλογο, οργανωμένο, δημιουργικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σπανό και τον κύριο Αγγελόπουλο για τη πολύ μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην οικογένεια του Ατρόμητου που ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που είναι οργανωμένη και νοικοκερεμένη σε όλα τα επίπεδα και κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Να μην φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό»

04/01/2013
 Την άποψη πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιτάξουν τον Παναθηναϊκό στα μάτια, προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό απέναντί του στο ΟΑΚΑ, τόνισε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

«Να μην φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό»
Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού μίλησε και για το ματς μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για το που θα κριθεί αυτό του Σαββάτου (5/1).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Από 'κει και πέρα είναι μεγάλη ομάδα αλλά εμείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον φοβηθούμε. Θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό κα με τις αντεπιθέσεις να προσπαθήσουμε για κάτι καλό. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε βαθμούς».

Για την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο:


«Στον πρώτο γύρο ήμασταν άτυχοι, είχαμε πολλές τελικές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να δημιουργήσεις πολλές φάσεις αλλά να μην σκοράρεις. Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα θέλει να κερδίσει για να ξεχάσει την περσινή χρονιά και το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά όπως την κλείσαμε».

Καμπάνταης: «Δουλέψαμε στις ατέλειές μας»

04/01/2013
 Έτοιμος να βοηθήσει τον Πανιώνιο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova για τον δεύτερο γύρο που ξεκινάει.

Καμπάνταης: «Δουλέψαμε στις ατέλειές μας»
Για την κατάσταση της ομάδας: «Έχουμε δουλέψει σε πάρα πολλούς τομείς. Σε τομείς που υστερήσαμε στο πρώτο εξάμηνο. Ουσιαστικά στον πρώτο γύρο. Δουλέψαμε σκληρά, μια μίνι προετοιμασία. Ξεκινάμε με όλες τις προϋποθέσεις να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο στο δεύτερο γύρο».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Μιλάμε για μια καυτή έδρα. Ο Άρης έχει νέα παιδιά, όπως και εμείς. Γεμάτα φιλοδοξίες. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, χρειάζεται και ο Άρης τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μας έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι έχει την ποιότητα για να παίξει ένα καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη: «Νομίζω ο ενθουσιασμός που έχουν σαν ομάδα. Έχει πλεονεκτήματα, αλλά έχει και μειονεκτήματα. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να παίξουμε εμείς το ποδόσφαιρό μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Είναι μια ομάδα με νεαρά παιδιά, με όνειρα, ενθουσιασμό και πάθος για την ομάδα που παίζουν».

Για το αν η ομάδα του θα διαγράψει τα άσχημα αποτελέσματα: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια υπήρξαν αποτελέσματα που μας στεναχώρησαν όλους. Δεν σταματάμε τη σκληρή δουλειά και μέσα από αυτή έρχονται τα καλά αποτελέσματα. Θεωρώ, πως με λίγη τύχη παραπάνω στα επόμενα παιχνίδια ίσως καταφέρουμε να αποκομίσουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο».

Τέρμα το διάλειμμα…

05/01/2013
 Όσο… κάθισαν, κάθισαν. Ό,τι ετοίμασαν, ετοίμασαν. Ήρθε η ώρα για επιστροφή στη… σέντρα για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Τέρμα το διάλειμμα…
Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται και πάλι στη σέντρα.

Η πρώτη αγωνιστική του 2013 και του δεύτερου γύρου περιλαμβάνει παιχνίδια για όλα τα… γούστα και ευκαιρίες για τις ομάδες να δείξουν αν άλλαξε κάτι μέσα στις διακοπές των γιορτών.

Σάββατο (5/1)

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (17:15 Novasports 3)

Στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα δοκιμάζεται η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Η «Ένωση» ξεκινάει τις υποχρεώσεις στον δεύτερο γύρο από την τελευταία θέση και θέλει στο πρώτο της παιχνίδι για το 2013 να δείξει ότι αυτή τη χρονιά μπορεί κάτι να αλλάξει, με την παρουσία των νέων της αποκτημάτων, των Πετρόπουλο και Μητρόπουλο. Στον αντίποδα ο Αστέρας θέλει και το νέο έτος να αποδείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του.

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 2)

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Πλατανιάς πήρε τον πρώτο βαθμό στην ιστορία του στην Σούπερ Λίγκα. Από εκείνη τη μέρα κύλησε πολύ… νερό στο αυλάκι και η πορεία των δύο ομάδων διαφοροποιήθηκε αρκετά. Ο ΠΑΣ είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες ομάδες τους πρωταθλήματος και θέλει να το δείξει αυτό και το 2013. Οι Χανιώτες από την άλλη προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και επιθυμούν να πάρουν τους βαθμούς που πρέπει για να παραμείνουν στην κατηγορία, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τους Γιαννιώτες.

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:30 Novasports 2)

Οι πρίγκιπες του… τελείωσαν. Τα προβλήματα παραμένουν. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση κι αν είναι, είναι πάντα μία πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό είναι κάτι που θέλει να το αποδείξει και απέναντι στον φιλόδοξο Λεβαδειακό, που θέλει να του… κλέψει βαθμούς μέσα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παίζει καλό ποδόσφαιρο και ευχή όλων στον σύλλογο είναι να συνεχίσει έτσι και το 2013. Απέναντί του, όμως, είναι οι «πράσινοι» που χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που αποτελεί ξένο σώμα θέλουν να μπει η χρονιά με επιτυχίες. Μένει μόνο ο Χουάν Ραμόν Ρότσα να συνεχίσει να δείχνει σημάδια της δουλειάς που κάνει στις προπονήσεις και να παραμείνει ανεπηρέαστος από τα προβλήματα και τα καλύτερα μπορούν να έρθουν.

Κυριακή (6/1)

Άρης-Πανιώνιος (15:00 Novasports 1)

Από τη μία ο Πανιώνιος είναι ψηλά στην βαθμολογία και δείχνει ότι πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει την κατηγορία. Από την άλλη ο Άρης θέλει στο δεύτερο γύρο να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να μην μπλέξει στο τέλος σε… περιπέτειες, που μπορεί να τον φέρουν στον υποβιβασμό. Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, ωστόσο, μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν απέναντι στους «κυανέρυθρους» που αναμφίβολα είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος-Κέρκυρα (17:15 Novasports 1)

Ο… πρίγκιπας αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι, παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ο… μουστάκιας και το 2013 ξεκινάει με αισιοδοξία. Μένει να αποδειχτεί αν ο Αναστόπουλος είναι αυτός που μπορεί να διατηρήσει τον Ατρόμητο ψηλά, με αφετηρία την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Στον αντίποδα οι νησιώτες, παρά το καλό διάστημα που είχαν στον πρώτο γύρο παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα. Ο Άκης Μάντζιος «κοιτάει» κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με την αποστολή του στο Περιστέρι μόνο εύκολη να μην θεωρείται.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (17:15 Novasports 2)

Στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν μία ομάδα που δύσκολα θα έμενε στην κατηγορία. Από την ώρα που τις τύχες του ανέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Πανθρακικός πηγαίνει εξαιρετικά και έχει γίνει μία από τις πιο ελκυστικές ομάδες του πρωταθλήματος. έτσι θέλουν να συνεχίσουν και στον δεύτερο γύρο οι Θρακιώτες, που όμως, υποδέχονται τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με την προσθήκη του Κώστα Κατσουράνη, αλλά και την… υπόσχεση και για άλλες προσθήκες, θέλει το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να κυλήσει ακόμα καλύτερα. Ωστόσο, η πρεμιέρα του το 2013 στην Θράκη είναι ένα δυνατό τεστ χαρακτήρα.

Ολυμπιακός-Βέροια (19:30 Novasports 1)

Όπως τον άφησε το 2012 στο πρωτάθλημα, έτσι θέλει να τον βρει και το 2013 τον Ολυμπιακό. Νίκες και μόνο νίκες το σύνθημα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θέλουν να δείξουν ακόμα καλύτερο και πιο ελκυστικό πρόσωπο και στον δεύτερο γύρο, με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων και τον 40ο τίτλο της ιστορίας του. Οι οπαδοί των πρωταθλητών δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον νεοαποκτηθέντα Πίνο απέναντι στη Βέροια, ωστόσο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπορέσουν να διαπιστώσουν αν θα υπάρξει εφαρμογή της υπόσχεσης του Λεονάρντο Ζαρντίμ για ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Βέροια, μπορεί να μην υπολογίζει σε βαθμολογική συγκομιδή σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, δίχως να έχει να χάσει τίποτα, έχει την ικανότητα να προξενήσει πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Δευτέρα (7/1)

Ξάνθη-ΟΦΗ (19:30 Novasports 1)

Η επαναφορά του Μαρίνου Ουζουνίδη, λίγο πριν τελειώσει το 2012, έφερε ισορροπία και καλύτερα αποτελέσματα στο φινάλε του πρώτου γύρου. Το 2013 και το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, είναι μία άλλη υπόθεση. Οι Ακρίτες αν θέλουν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να κρατήσουν τα καλά στοιχεία και να αφήσουν τα κακά των προηγούμενων αγωνιστικών. Ξεκίνημα με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια, που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Οι Κρητικοί στην μετά Αναστόπουλου εποχή είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει μεν τα καλά στοιχεία του προηγούμενου προπονητή, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τι θα έχει προσθέσει ο νέος τεχνικός Γιάννης Πετράκης. Απαντήσεις από την πρώτη κιόλας… μέρα του δεύτερου γύρου.

Και τώρα… σωτηρία

05/01/2013
 Το… παραμύθι τελείωσε και ο Παναθηναϊκός καλείται να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Ιανουάριος είναι κρίσιμος για την ΠΑΕ και τη βιωσιμότητά της.

Και τώρα… σωτηρία
Μετά το οριστικό (;) τέλος στην υπόθεση Φεϊζάλ, καθώς πλέον ελάχιστοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως το ενδιαφέρον του πρίγκιπα και των συνεργατών του ήταν πραγματικό, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήδη έχει κάνει μία προεργασία για τον τρόπο που θα κινηθεί και για την Τρίτη ορίστηκε γενική συνέλευση που θα πάρει την απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ μέσα σε 20 μέρες. Να καλυφθεί ολόκληρο το παραπάνω ποσό είναι αδύνατο (τη στιγμή που η «τρύπα» της ΠΑΕ είναι στα 28 εκατ. ευρώ), ωστόσο θα γίνει μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν περίπου 9 εκατ. ευρώ για να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» καταβάλλει προσπάθειες για εξασφάλιση δανείου ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό, καθώς οι τράπεζες δεν δανειοδοτούν όπως παλαιότερα, ειδικά «επιχειρήσεις» προβληματικές όπως είναι αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Περίπτωση να συγκεντρωθεί ευσεβές ποσό από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με εγγραφή νέων μελών δεν υπάρχει, ενώ «φως» δεν φαίνεται ούτε από τους μετόχους. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης δείχνουν την πρόθεση να βοηθήσουν οικονομικά, αλλά ακόμη κι αν συμμετέχουν στην ΑΜΚ βάσει του ποσοστού των μετοχών τους, το ποσό που θα εισρεύσει στα ταμεία από τους δυο τους δεν θα ξεπερνά τα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης περιλαμβάνουν περικοπές στο κόστος του ρόστερ με προτάσεις για μειώσεις συμβολαίων και ενδεχομένως αποδεσμεύσεις, δανεισμούς ή πωλήσεις παικτών, ενώ απολύσεις θα γίνουν στο προσωπικό της ΠΑΕ. Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν νέοι διακανονισμοί με τους παίκτες για τα οφειλόμενα, καθώς το Μάρτιο υπάρχει ο έλεγχος της UEFA και εφόσον δεν παρουσιαστούν τα απαιτούμενα στοιχεία, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα είναι προ των πυλών. Συν τοις άλλοις, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τη ΓΗΠΕΛ, που είναι ένα ακόμη ζήτημα που «πονά» τον Παναθηναϊκό

Σκόνδρας: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

05/01/2013
 Τιμητικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Σκόνδρας, μέσω της SportDay, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Σκόνδρας: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Ο αρχηγός του Ατρομήτου εξήγησε για ποιον λόγο αισθάνεται κολακευμένος από την πρόθεση του «Δικεφάλο του Βορρά» να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας στη SportDay

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να ενδιαφέρεται γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ. Εχει ιστορία, κόσμο και στοχεύει κάθε χρόνο ψηλά», ανέφερε ο 23χρονος μπακ και στη συνέχεια μίλησε για τον… δάσκαλό του, Γιώργο Δώνη:

«Ημασταν μαζί για τρία χρόνια στον Ατρόμητο. Αυτός με ανέδειξε και μου έμαθε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν γνώριζα μέχρι τότε».

Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «εγώ στην παρούσα φάση είμαι παίκτης του Ατρομήτου και νοιάζομαι μόνο για το καλό της ομάδας μου, αλλά και πώς θα τη βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους της».

Καταλήγοντας, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ σχετικά με τις χειρονομίες που έκανε στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν με έχουν πειράξει... Αν, όμως, θεώρησαν προσβλητικό αυτό που έκανα, ζητάω συγγνώμη».

Γκέκας: «Επιστρέφω μόνο για τη Λάρισα»

05/01/2013
 Μόνο για τα… μάτια της Λάρισας θα επαναπατριζόταν ο Φάνης Γκέκας, όπως δήλωσε στη SportDay. Έτσι έβαλε τέλος στη φημολογία περί επιστροφής στον Παναθηναϊκό.

Γκέκας: «Επιστρέφω μόνο για τη Λάρισα»
Ο διεθνής φορ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Λεβάντε, αλλά φαίνεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα. Θα το έκανε μόνο για την ομάδα της γενέτειράς του.

«Ακόμη και αν μέχρι την 31η Ιανουαρίου δεν έχω βρει ομάδα, δεν πρόκειται να γυρίσω στην Ελλάδα. Τελεία και παύλα. Ακόμη και αν ο πρίγκιπας έβαζε τα λεφτά και μου έταζε χίλιες και μία νύχτες, πάλι δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα θα επιστρέψω στο μέλλον μόνο για τη Λάρισα και για καμία άλλη ομάδα», ανέφερε ο 32χρονος επιθετικός.

Αλαφούζος: «Δεν αντέχω άλλο»

05/01/2013
 Ξέσπασε ο Γιάννης Αλαφούζος στο χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά του πρίγκιπα. Τ τηλεφώνημα από Βγενόπουλο και όλοι οι διάλογοι, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

Αλαφούζος: «Δεν αντέχω άλλο»
«Όλοι ξέρετε τι έγινε. Παρά το ότι δώσαμε ό,τι ζήτησε η άλλη πλευρά και η προθεσμία ήταν μέχρι σήμερα, τελικά δεν κατατέθηκαν τα 28 εκατ. ευρώ και η κυρία δικηγόρος μας έστειλε ένα e-mail, με το οποίο ζητεί παράταση για τέσσερις ημέρες, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Έχω λοιδορηθεί τόσο καιρό από την πλευρά των εκπροσώπων του Φεϊζάλ. Έχω δεχτεί προσωπική επίθεση και δεν αντέχω άλλο. Δεν το ανέχομαι πλέον και δεν μπορώ να περιμένω ούτε μισή ώρα. Όλοι σας γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει τόσους μήνες. Έχει καταδικαστικές αποφάσεις. Δεν μπορώ να συζητάω με κανέναν Τσάκα. Τα έχω ξαναπεί αυτά και δεν έκανε μήνυση, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποδέχεται. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Πρέπει να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας δεν μπορεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό και να φύγει ατιμώρητος. Θα κινηθούμε νομικά, για τη ζημία, που έκαναν όλοι αυτοί στον Παναθηναϊκό. Εγώ προτείνω να μη δώσουμε καμία παράταση. Μίλησα με τον κύριο Βγενόπουλο , που αρχικά ήθελε να δοθεί αυτή η παράταση, για να εκτεθεί και άλλο η άλλη πλευρά. Του εξήγησα όλους τους λόγους, που δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη παράταση και το απεδέχθη. Μακάρι να μπαίνανε τα λεφτά, διότι αν αυτό είχε γίνει, θα αισθανόμουνα τώρα πιο άνετα. Το e-mail που λάβαμε μπορεί να σας το διαβάσει η κυρία Μπαλωμένου», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στο ΔΣ.

Ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιάννης Ηρειώτης, ανέφερε με τη σειρά του: «Ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη εξουσιοδότηση από την πλευρά του Φεϊζάλ, για την εκπροσώπησή του από την κυρία Μιχοπούλου. Παρ' όλα αυτά καλή τη πίστη τόσο καιρό μιλάγαμε, για να μην υπάρχει καμία δικαιολογία από την άλλη πλευρά», για να συμπληρώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ πως «… έχουμε ζητήσει εδώ και μία εβδομάδα την εξουσιοδότηση και ακόμα δεν μας έχει έρθει. Τα μεγάλα deal δεν γίνονται έτσι».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τη σειρά του ανέφερε: «Δεν δίνω ούτε μισή ώρα ακόμα σε κανέναν Τσάκα, σε κανέναν πρίγκιπα για να μας ξεφτιλίζει. Δεν επιτρέπω σε κανέναν στη Γ.Σ. της "Συμμαχίας" να λέει ότι οι παλαίμαχοι είμαστε γάγγραινα και το λέω και σε Αντωνιάδη, Δομάζο και Ελευθεράκη, ότι δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία. Αντώνη, εσύ είπες ότι είδες την επιταγή, διότι ευελπιστείς να είσαι στο νέο Δ.Σ. Αυτό το παραμύθι που ζήσαμε συμφέρει κάποιους. Ποτέ δεν το πίστεψα. Ο κύριος Μαρακάκης οφείλει να φανερώσει στον κόσμο τον άνθρωπο που τον πήρε τηλέφωνο. Να πει το όνομά του. Εάν ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει, εμείς πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Έχουμε όλο το σύστημα εναντίον μας, δεν χρειάζονται μεταξύ μας καυγάδες. Παίζουμε με τον Λεβαδειακό και την Τετάρτη με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, μία ομάδα που εξαρτάται από τον μεγάλο μας αντίπαλο».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης δέχτηκε και τα βέλη του Γιάννη Αλαφούζου. «Κατ' αρχάς νομίζω ότι κάνατε σωστά ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Συμφωνώ με την τακτική αυτή και εγώ είμαι σήμερα τσατισμένος που δεν μπήκαν τα λεφτά», είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί μία παράταση. Εδώ περιμένουμε 1,5 χρόνο, οι δύο ημέρες παραπάνω θα μας πείραζαν; Έτσι η άλλη πλευρά να μην έχει κανένα ελαφρυντικό, να του αφαιρέσουμε κάθε τέτοιο επιχείρημα. Μην ξεχνάμε ότι θα μας προκύψουν άσχημες ημέρες σε οικονομικό επίπεδο».

Τότε ο Γιάννης Αλαφούζος απευθυνόμενος στον παλαίμαχο επιθετικό τού είπε: «Εσύ είσαι με τον πρίγκιπα», για να λάβει την απάντησή του: «Δεν είμαι με τον πρίγκιπα, είμαι με τον Παναθηναϊκό». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε με τη σειρά του: «Έμαθα ότι είπες πως είδες την επιταγή» και ο κ. Αντωνιάδης απάντησε: «Δεν είπα ότι είδα την επιταγή, είπα ότι πιστεύω ότι η επιταγή υπάρχει».

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, ρώτησε τον Μίμη Δομάζο γιατί δεν μπήκαν τα λεφτά. «Ξέρετε κάτι παραπάνω, επειδή είστε δηλωμένος και στο νέο Δ.Σ. Γιατί δεν μπήκαν τα λεφτά; Είδατε κάτι που δεν έχουμε δει εμείς;». Ο «στρατηγός» απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα. Ο,τι κάνω το κάνω για το καλό του Παναθηναϊκού και θεώρησα ότι αυτό γινόταν για το καλό της ομάδας».

Ο Γιάννης Αλαφούζος κλείνοντας είπε: «Περνάμε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα και το ξέρετε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια για εσωτερικές διαμάχες. Πρέπει ο καθένας να βοηθήσει να προχωρήσουμε ενωμένοι και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Ο πρίγκιπας τελείωσε, προχωράμε παρακάτω».

Μέσα σ’ όλα και ο Λεβαδειακός…

05/01/2013,
 «Delete» στο άσχημο για πολλούς λόγους 2012 θέλουν να… πατήσουν στον Παναθηναϊκό, όμως στο αγωνιστικό τμήμα θέλουν να ξεχάσουν την κακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Απουσίες με νόημα στην αποστολή.

Μέσα σ’ όλα και ο Λεβαδειακός…
Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Λεβαδειακό, έχοντας ως στόχο την πρώτη νίκη για το 2013 και να ξεκινήσουν ένα σερί από θετικά αποτελέσματα με τα οποία θα «ανέβει» η ομάδα στη βαθμολογία και να κερδίσει ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την βαριά ήττα (3-0) στη Βέροια έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Λουκά Βύντρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από χθες, ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενο σταθμού της καριέρας του και εκτός απροόπτου δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος αμυντικός υπολογιζόταν κανονικά από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, όμως σε συζήτηση που είχε μαζί του δεν θα είναι ούτε στον πάγκο για να προστατευτεί ο παίκτης από το οποιοδήποτε λάθος στη διάρκεια του αγώνα. Στη θέση του Βύντρα πιθανότατα θα παίξει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, οποίος κλήθηκε στην αποστολή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ και Πίντο και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας τον Ζέκα και τον Σισοκό δίπλα του. Αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Κουίνσι, δεξιά ο Μαυρίας και στην κορυφή ο Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνος, Βελάσκες, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Σο και Χουχούμης.

Εκτός έμειναν οι Ταμπάκης, Λαγός, Χριστοδουλόπουλος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Μικρή προσέλευση περιμένουν στο ΟΑΚΑ

Δεν περιμένουν πολύ κόσμο σήμερα στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια θα πωλούνται έξω από το γήπεδο σήμερα και κοστίζουν 10 και 15 ευρώ.

Μετά τα όσα ακολούθησαν μετά τον αγώνα με τη Βέροια, πολλοί περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σήμερα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ελπίζουν όλοι να επικρατήσει η λογική και να μην υπάρχουν αποδοκιμασίες.

Προϊστορία

Με έντεκα νίκες σε έντεκα εντός έδρας αγώνες απέναντι στους Βοιωτούς, ο Παναθηναϊκός μπορεί να καμαρώνει για το απόλυτο.

Το αποψινό θα είναι το 24ο παιχνίδι των δύο μονομάχων στην Α' Εθνική και μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός έχει «γράψει» 18 νίκες, 2 «Χ» και τρεις ήττες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

25/01/12 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (33' Σαριέγκι, 58', 63' Τοτσέ)
07/03/10 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (64΄ Σαλπιγγίδης, 71΄ Λέτο, 74΄ Σισέ)
02/10/08 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0 (25' Ρουκάβινα - 45' Σαλπιγγίδης)
24/02/08 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0 (11' Γκούμας)

«Βλέπει» Κάπελ ο Παναθηναϊκός

05/01/2013
 Τον 23χρονο Ολλανδό φορ της Δόξας Δράμας, Λεάντρο Κάπελ έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Παναθηναϊκός. Υπογράφει ο Ντίνας, προσπάθεια να αποκτηθούν από τώρα Σπυρόπουλος και Ανάκογλου.

«Βλέπει» Κάπελ ο Παναθηναϊκός
Νέα «πολιτική» στις μεταγραφές ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς αναζητεί ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά και προσπαθεί να κλείσει από τώρα παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Λεάντρο Καπέλ, ο 23χρονος Ολλανδός φορ της Δόξας Δράμας που φέτος έχει 7 γκολ σε 14 συμμετοχές στη Football League και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα τον παρακολουθήσει αύριο στο ματς με την Παναχαϊκή στη Δράμα.

Στο μεταξύ, ο Θανάσης Ντίνας θα υπογράψει τη Δευτέρα τετραετές συμβόλαιο αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα εισπράξει 70.000 ευρώ την πρώτη χρονιά, 80.000 ευρώ τη δεύτερη χρονιά και από 90.000 ευρώ την τρίτη και την τέταρτη.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έχει ήδη υπογράψει για τέσσερα χρόνια, όπως ανακοινώθηκε χθες. Τώρα καταβάλλονται προσπάθειες για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα κι όχι τον Ιούνιο. Άλλωστε ο Πανιώνιος δεν υπολογίζει τον παίκτη κι ενδεχομένως να συναινέσει. Ανάλογη προσπάθεια γίνεται και για τον Δημήτρη Ανάκογλου. Οι «πράσινοι» θέλουν να τον αποκτήσουν από τώρα για τέσσερα χρόνια και να μην περιμένουν ως τον Ιούνιου για να λήξει το συμβόλαιό του 21χρονου μέσου με τον Παναθηναϊκό.

Ενίσχυση και… ανακοίνωση

05/01/2013
 Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Δημήτρη Βιντιάδη, στην ΑΕΚ συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης πόρων για την πραγματοποίηση μεταγραφών. Επαφή με Φωτίου για τις περιπτώσεις Κλωναρίδη και Μπαργκάν.

Ενίσχυση και… ανακοίνωση
Μέσα στη μέρα αναμένεται τελικά να τοποθετηθεί δημόσια ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο 32χρονος εφοπλιστής δεν το έπραξε χθες, καθώς κάποιες πηγές τον ήθελαν να επεξεργάζεται σε συνεργασία με τον Κιθ Χάρις τις λεπτομέρειες του κειμένου. Άλλωστε θέλει να είναι σαφής και να αποφύγει τα επικοινωνιακά λάθη με τη δημιουργία προσδοκιών ή με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο τελικό κείμενο, που αναμένεται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα, ο Δημήτρης Βιντιάδης θα αναλύει τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα, θα είναι σαφής όσον αφορά στις προθέσεις του, αλλά και ρεαλιστής για τα προβλήματα που καθυστερούν την είσοδό του στην ΠΑΕ, με κυριότερο τη ρύθμιση των χρεών προς το κράτος, καθώς ούτε η κυβέρνηση έχει σαφή απάντηση στο πότε θα ξεδιαλύνει το τοπίο. Για το λόγο αυτό δεν αναμένεται να είναι κατηγορηματικός για το αν και πότε θα πάρει στα χέρια του το 51% της ΠΑΕ.

Ενίσχυση με… ξένα λεφτά

Τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια, ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν δείχνει διάθεση να διευκολύνει ταμειακώς την ομάδα μέχρι να πάρει στα χέρια του τις μετοχές, ωστόσο η ΑΕΚ έχει ανάγκη εδώ και τώρα από μεταγραφές. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ή δύο ακραίων μεσοεπιθετικών και ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθεί να βρει τη λύση με… ξένα λεφτά.

Σήμερα θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου, ο οποίος προτίθεται να χρηματοδοτήσει (με αντάλλαγμα που δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί) την ΠΑΕ για το δανεισμό του Βίκτορα Κλωναρίδη από τη Λιλ και την αγορά του Κενάν Μπαργκάν από τη Βέροια. Εφόσον εξασφαλιστούν τα χρήματά του, θα γίνει κουβέντα με τη Λιλ, που ζητεί μπροστά 100.000 ευρώ για τον νεαρό εξτρέμ, ενώ το θέμα Μπαργκάν παραμένει ανοικτό παρότι από τη Βέροια λένε πως δεν πωλείται.

Και με τους δύο για το «2»

05/01/2013
 Να αφήσει πίσω το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και να εξαπολύσει αντεπίθεση για τη σωτηρία θέλει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη (17:15, NS 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Και με τους δύο για το «2»
Ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει στη διάθεσή του τα δύο από τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας του με στόχο το «διπλό». Μετά από αγώνα δρόμου της διοίκησης εξασφαλίστηκε η άδεια συμμετοχής στους Παύλο Μητρόπουλο και Αντώνη Πετρόπουλο, που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα. Σε αυτό, αλλά ούτε καν στην αποστολή, δεν θα είναι ο τρίτος νεοφερμένος Τάσος Τσουμάγκας, καθώς δεν έφτασε εγκαίρως η μπλε κάρτα του από την Πορτογαλία.

Δεδομένης, δε, της απουσίας των Κοντοέ (που είναι και τιμωρημένος) και Λαγού, που είναι στον… αέρα, η συμμετοχή του 22χρονου άσου θα ήταν χρήσιμη. Αντ’ αυτών, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει κατά συνθήκη ο Παπαδημητρίου, αφού άλλη λύση δεν υπάρχει. Κοτσαρίδης και Μπουγαΐδης δεν έχουν ικανοποιήσει τον Γερμανό τεχνικό όταν έπαιξαν εκεί ως λύσεις ανάγκης, ενώ ο Αρκούδας θα είναι στη φυσική του θέση, καθώς ο βασικός δεξιός μπακ Βλάχος είναι τιμωρημένος.

Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Γιάγκο και Κουτρουμπής θα είναι στο κέντρο άμυνας, Παπαδημητρίου και Αρκούδας θα είναι στα άκρα της άμυνας, Μητρόπουλος και Κορδέρο θα είναι στο κέντρο, με τους Κορδέρο, Γροντή και Γκερέιρο μπροστά του, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πετρόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κατίδης, που κρίθηκε ανέτοιμος, προφανώς επειδή έχασε πολλές προπονήσεις λόγω ίωσης, αλλά μέσα είναι ο Φουρτάδο παρότι θεωρείτο… φευγάτος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Τσίτας, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φέτσης, Μπουγαΐδης και Τσουκαλάς.

Μεταγραφικά… προσεχώς

05/01/2013
 Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Μεταγραφικά… προσεχώς
Μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ συγκάλεσε σύσκεψη, στην οποία μετείχαν οι Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώργος Δώνης.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θέλησε να ενημερώσει όλους τους επικεφαλείς του συλλόγου για τις επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα και για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο Τσιστιακόφ φέρεται να έχει στείλει την έκθεσή του στον Ιβάν Σαββίδη, θέλοντας να του εξηγήσει πως έχει κάθε ζήτημα ξεχωριστά και να τεθούν από… Δευτέρα οι μεταγραφικές κινήσεις επί τάπητος.

Μέχρι την Τρίτη απομένουν οι τελικές επαφές του συνεργάτη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με τις διοικήσεις της Καρπάτι και της Ζενίτ για τις υποθέσεις του Λούκας και του Λάζοβιτς αντίστοιχα.

Για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ χρειάζεται να πει το «ντα» ο Τσιστιακόφ, ώστε να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί μαζί του.

Όσον αφορά τις εγχώριες περιπτώσεις παικτών (Ολαϊτάν, Σκόνδρας), οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν να «καίγονται» και θα κινηθούν μόνο αν υπάρξουν οι παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Θέλει Μάντζιο ο «Αναστό»

05/01/2013
 Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ο εκλεκτός του Νίκου Αναστόπουλο για τη θέση του επιθετικού στον Ατρόμητο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Θέλει Μάντζιο ο «Αναστό»
Ο 30χρονος φορ ήταν εξ’ αρχής στην μεταγραφική λίστα του νέου προπονητή των Περιστεριωτών, αφού τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν στον ΟΦΗ και ήθελε να τον πάρει ξανά στην κρητική ομάδα το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, ο διεθνής παίκτης - που δεν έφυγε με τις καλύτερες εμπειρίες από Αζερμπαϊτζάν - αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να υποβληθεί στις εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους «κυανόλευκους».

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν την υπόθεση του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης.

Επιστρέφει στα παλιά του λημέρια

05/01/2013
 Τη φανέλα του Πανθρακικού θα φορέσει ξανά ο Σπύρος Βρονταράς, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Επιστρέφει στα παλιά του λημέρια
Δυόμισι χρόνια μετά από την αποχώρησή του 28χρονου τερματοφύλακα από τους Ακρίτες, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο έξι μηνών με την προοπτική να επεκταθεί για ακόμη έναν χρόνο στο τέλος της σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή του Βρονταρά στην Κομοτηνή, όπου η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να κάνει ένα δυνατό δίδυμο για τον «άσο» με τον Κουτσόπουλο (ύστερα από την επικείμενη αποχώρηση του Αντίλοβιτς).

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναμένονται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του Παρασκευά Χρήστου.

Το κόλπο γκρόσο της Βέροιας

05/01/2013
 Ο Μοχάμεντ Αβάλ Ισά αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της «Βασίλισσας του Βορρά».

Το κόλπο γκρόσο της Βέροιας
Τη φανέλα της Βέροιας προβάρει ο Μοχάμεντ Αβάλ Ισά με τη διοίκηση των «νεοφώτιστων» να βρίσκει τη χρυσή τομή με την Ρόζενμποργκ και να κλείνει τον παίκτη για ενάμιση χρόνο.

Αρχικά, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου Γκανέζου, ωστόσο πρόθεση του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Αρβανιτίδη, ήταν να δεσμεύσει τον παίκτη για περισσότερο χρόνο, κάτι που τελικά κατάφερε.

Ο Ισά το 2012 είχε πάρει μέρος σε 23 αγώνες με την Ρόζενμποργκ στο νορβηγικό πρωτάθλημα καθώς και στο Europa League.

Πρόθεση της «Βασίλισσας του βορρά» είναι να κινηθεί ακόμη για έναν παίκτη στον άξονα και ίσως για έναν φορ, ενώ η ΠΑΕ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις περιπτώσεις των Καρντόσο και Ζαϊρί, οι οποίοι έχουν προταθεί.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου