ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Πίνο φέρνει εξελίξεις!

Ο Πίνο φέρνει εξελίξεις!

03/01/2013
 Ο Ζαρντίμ εξέφρασε την επιθυμία του να συμπεριλάβει τον Πίνο στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βέροια και στον Ολυμπιακό αναζητούν λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Πίνο φέρνει εξελίξεις!
Εξελίξεις και μάλιστα σύντομα αναμένονται στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό παίζουν ρόλο δύο σημαντικά στοιχεία! Το πρώτο είναι η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων αλλά και μια σκέψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι με την Βέροια.

Ο πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να έχει στη διάθεσή του τον Πίνο για το παιχνίδι της Κυριακής για την Σούπερ Λίγκα και έτσι οι υπεύθυνοι στους ερυθρόλευκους προσπαθούν να βρουν λύσεις στα δύο προβλήματα που μπορούν να μην επιτρέψουν τη συμμετοχή του περουβιανού στο ματς.

Στον Πειραιά περιμένουν την μπλε κάρτα του Πίνο έτσι ώστε να μπορέσουν και τυπικά να τον δηλώσουν την ΕΠΟ και αυτόματα να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι στο ρόστερ των ερυθρόλευκων δεν έχει θέση ξένου παίκτη.

Έτσι εφόσον θέλουν οι ερυθρόλευκοι να τον χρησιμοποιήσουν τον Περουβιανό θα πρέπει να φροντίσουν να ελευθερώσουν μια θέση.

Αυτή αναμένεται να είναι του Ντιόγκο ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου