ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μάγεψε η συνεργασία Άντιτς με Σλούκα

Μάγεψε η συνεργασία Άντιτς με Σλούκα

Μάγεψε η συνεργασία του Άντιτς με τον Σλούκα. Στο 1'6'' πριν το τέλος της επίθεσης, ο Σκοπιανός έδωσε μία υπέροχη ασίστ στον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος "εκτέλεσε" γρήγορα και εύστοχα (vid).
Ίσως η ωραιότερη φάση του αγώνα Ολυμπιακός - Μπεσίκτας, ήταν η καταπληκτική συνεργασία του Πέρο Άντιτς με τον Κώστα Σλούκα λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Με το σκορ να είναι στο 17-13, ο Κώστας Σλούκας έκλεψε την μπάλα με μία εξαιρετική άμυνα και οι διαιτητές σταμάτησαν την φάση.

Αρχικά υπήρξε απόφαση από τους διαιτητές για φάουλ των Τούρκων στην φάση, με τον Έλληνα γκαρντ να πηγαίνει στις βολές.

Στη συνέχεια όμως οι ρέφερι άλλαξαν απόφαση, τονίζοντας πως το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί από το άουτ.

Στην επαναφορά ο 22χρονος σουτέρ έδωσε την μπάλα στον Σκοπιανό φόργουορντ, ο οποίος με μία έξυπνη και ταχύτατη πάσα, πίσω από την πλάτη, προς τον "Σλούκι-Σλουκ", ο Έλληνας γκαρντ "εκτέλεσε" γρήγορα με άλμα και καρπό, στέλνοντας την μπάλα μέσα στο δίχτυ.

Μία φάση που ξεσήκωσε τον κόσμο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Κώστα Σλούκα να δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του. Μία ωραία συνεργασία, καλά δουλεμένη στην προπόνηση. Σωστά αντανακλαστικά, αλλά και μία καλή αντίδραση του Ολυμπιακού σε φάση ειδικών καταστάσεων.

Σλούκας από Pireotis7

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου