ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με Κάρολ η αποστολή με Βέροια

Με Κάρολ η αποστολή με Βέροια

Ο Κάρολ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριελήθηκε στην αποστολή για το ματς με Βέροια, στην οποία βρίσκονται και οι Φετφατζίδης-Βλαχοδήμος. Αρκετές οι απουσίες στην ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα του νέου έτους, με αντίπαλο τη Βέροια την Κυριακή (6/1) το βράδυ (19:30, NS1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν το Σάββατο το πρωί για τελευταία φορά ενόψει του παιχνιδιού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Δούλεψαν πάρα πολύ στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Εν συνεχεία έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο ίσο του μισού γηπέδου, δουλεύοντας την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την κατοχή της μπάλας και την πίεση προς τον αντίπαλο.

Ο Ρόι Κάρολ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην πλάτη και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασής του. Με την ομάδα γυμνάστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έπαιξε και στο δίτερμα. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με θεραπεία και ατομικό. Το ίδιο έκανε και ο Τζαμέλ Αμπντούν (θεραπεία και ατομικό), όπως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Με αρκετές απουσίες πάντως θα αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι, καθώς δεν θα έχουν στην διάθεση τους, τους Τζαμέλ Αμπντούν, Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίδ Φουστέρ, Δημήτρη Σιόβα, ενώ φυσικά δεν είναι έτοιμος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου