ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ρήξη χιαστών και 6 μήνες εκτός ο Μάντζαρης

Ρήξη χιαστών και 6 μήνες εκτός ο Μάντζαρης

Σοκ με τον τραυματισμό του Μάντζαρη, καθώς η μαγνητική έκανε λόγο πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.
Αν και στον Ολυμπιακό αρχικά θεωρούσαν πως ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη στο δεξί του γόνατο δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, τελικά επιβεβαιώθηκαν οι χειρότερες προβλέψεις για την κατάσταση του νεαρού γκαρντ. Ο 23χρονος (16/4/1990) πλέι-μέικερ το πρωί της Δευτέρας (28/1) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έκαναν λόγο πως ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού (!) και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου.

Τι σημαίνει αυτό για τον Βαγγέλη Μάντζαρη; Πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενες έξι μήνες (!), δηλαδή τέλος η φετινή σεζόν για τον άτυχο νεαρό γκαρντ, καθώς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Αύγουστο.

Στον Ολυμπιακό είναι σοκαρισμένοι από αυτή την δυσάρεστη είδηση, καθώς τόσο τα μέλη της ομάδας, όσο και ο παίκτης, δεν περίμεναν πως ο τραυματισμός του θα ήταν τόσο σοβαρός.

Ο 23χρονος πλέι-μέικερ, ο οποίος μέχρι στιγμής φέτος πραγματοποιούσε μία σοβαρή, μεστή, ουσιαστική και ώριμη σεζόν με τον Ολυμπιακό, όντας πολύτιμος και σταθερός σε απόδοση, θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι σοκαρισμένος από το μέγεθος του τραυματισμού του και το σημαντικό είναι από εδώ και πέρα όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να τον στηρίξουν ψυχολογικά και να παραμείνουν στο πλευρό του. Καλή δύναμη και υπομονή!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου. Ο διεθνής πλέι μέικερ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες"

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου