ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πρόταση της Κιέβο για τον Σιόβα

Πρόταση της Κιέβο για τον Σιόβα

Η Κιέβο Βερόνα έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Δημήτρη Σιόβα μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι ύψους 1.700.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον Τύπο του Βελγίου η Σταντάρ Λιέγης ετοίμαζε πρόταση για τον Δημήτρη Σιόβα, η οποία εν τέλει απορρίφθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ωστόσο, στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου έφτασε επίσημη προσφορά για τον Έλληνα στόπερ και από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Κιέβο Βερόνα, που πρόσφατα απέκτησε τον Νίκο Σπυρόπουλο ως ελεύθερο από τον Παναθηναϊκό, θέλει να αποκτήσει τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 200.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, στην επίσημη προσφορά της Κιέβο υπάρχει και προοπτική αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι ύψους 1.700.000 ευρώ. Ο Σιόβας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη (30/1), σκοράροντας το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας με 1-0 για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο διεθνής στόπερ είχε να αγωνιστεί από τις 9 Δεκεμβρίου και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όταν και τραυματίστηκε.

Έτσι κι αλλιώς, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (31/1) είτε θετικά για την Κιέβο είτε αρνητικά, καθώς είναι η τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός εξετάζει την πρόταση της ιταλικής ομάδας και καλείται να πάρει μία απόφαση.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου