ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συναντήθηκε με Μίτσελ, αλλά ο Ισπανός θέλει να έρθει το καλοκαίρι

Συναντήθηκε με Μίτσελ, αλλά ο Ισπανός θέλει να έρθει το καλοκαίρι

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Μίτσελ, τονίζοντας πως ο Ισπανός προπονητής θέλει να έρθει στην ομάδα το καλοκαίρι και όχι τώρα.
Με δημοσίευμα της η γνωστή και έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα, "As", αναφέρει πως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού (πιθανότατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος), είχε συνάντηση με τον προπονητή, Μίτσελ, το απόγευμα της Τρίτης (29/1) στην Μαδρίτη, συζητώντας μαζί του σε πολύ καλό κλίμα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, σχολίασε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική του να αναλάβει τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτό θέλει να γίνει από το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας τους ερυθρόλευκους από την αρχή της νέας σεζόν και όχι τώρα. Ο Μίτσελ επεσήμανε στον άνθρωπο της πειραϊκής ΠΑΕ πως θέλει να κάνει ο ίδιος τις μεταγραφές, αλλά και να ξεκινήσει την ομάδα από την προετοιμασία της.

Όσον αφορά το οικονομικό θέμα, ο Μίτσελ αξιώνει τις ετήσιες οικονομικές του απολαβές στο 1.300.00 ευρώ. Όπως αναφέρει η AS, λοιπόν, o 50χρονος προπονητής, Μίτσελ, δεν δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, εμμένοντας στην απόφασή του να στρωθεί στη δουλειά από το καλοκαίρι, με όποια ομάδα και αν συνεργαστεί.

Το θέμα, πάντως, δεν είναι οικονομικό, καθώς ο Ολυμπιακός ναι μεν του προσφέρει 1.000.000 ευρώ ετησίως (300 χιλιάρικα λιγότερα), αλλά το ποσό είναι συζητήσιμο και διαπραγματεύσιμο, καθώς ο Μίτσελ είναι "ζεστός" στο να συνεργαστεί με την πειραϊκή ομάδα, αλλά από το καλοκαίρι. Απλά, η διοίκηση θέλει να συνεργαστεί μαζί του από τώρα.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, είναι πιθανό η ομάδα του Ολυμπιακού να συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν με προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη και να επιδιώξει να συνεργαστεί με τον 50χρονο Ισπανό τεχνικό από το καλοκαίρι. Αυτό άλλωστε είναι το εναλλακτικό πλάνο της διοίκησης, εκτός και αν οι Πειραιώτες στραφούν ξαφνικά σε άλλη λύση αυτή την περίοδο, με τους Ισπανούς να γράφουν πως στην ερυθρόλευκη λίστα υπάρχουν και οι επιλογές των συμπατριωτών τους τεχνικών, Όλτρα και Μανθάνο.

Είναι πιθανό πάντως ο Ολυμπιακός να έχει νέο ραντεβού την Τετάρτη (30/1) με τον Μίτσελ, συζητώντας ξανά μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από τώρα τον χειμώνα. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μίτσελ ώστε να αλλάξει απόφαση, ο οποίος δείχνει να επιμένει στις απόψεις του, με τους Ισπανούς επίσης να αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να συμφωνήσουν από τώρα για το καλοκαίρι οι Πειραιώτες με τον κόουτς Μίτσελ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου