ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ο Χάινς κόβει, ράβει και καρφώνει

Ο Χάινς κόβει, ράβει και καρφώνει

Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό κάρφωμα του Χάινς μπροστά στο πρόσωπο του Καραμάνι, αλλά και το επιβλητικό του κόψιμο στα ίσα στον Πεκέρ. Ο "μονομάχος" ήταν για ακόμη ένα ματς θεαματικός!
Ο Κάιλ Χάινς ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού μαχητής, αλλά και θεαματικός. Ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών ολοκλήρωσε το ματς με 10 πόντους (4/6δ), αλλά χάρισε παράλληλα δύο καταπληκτικές στιγμές στην αναμέτρηση, οι οποίες ξεσήκωσαν το φίλαθλο κοινό στο ΣΕΦ.

Ο Κάιλ Χάινς πρώτα έκοψε με επιβλητικό τρόπο στα ίσα τον υψηλότερο του Πεκέρ, ρίχνοντας του μία ξεγυρισμένη τάπα χάρη στις αλτικές του δυνατότητες.

Στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ αφού έκλεψε την μπάλα στον κέντρο του γηπέδου, φρόντισε να την κατεβάσει έως την άλλη μπασκέτα στην επίθεση, τελειώνοντας την φάση με ένα εντυπωσιακό και θεαματικό κάρφωμα, μπροστά στο πρόσωπο του Πεκέρ.

Προς το τέλος της αναμέτρησης ο "μονομάχος" Χάινς τραυματίστηκε στο φρύδι, με αποτέλεσμα να του γίνουν δύο ράμματα πάνω από το αριστερό του μάτι. Πήγε στα αποδυτήρια και όταν επέστρεψε ο κόσμος τον αποθέωσε δικαίως για την όλη του προσπάθεια.

Σε βίντεο το επιβλητικό μπλοκ του Χάινς:


Σε βίντεο το εντυπωσιακό κάρφωμα του Χάινς:


HINES POSTERIZES KARAMAN από Pireotis7

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου