ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Όλοι θέλουν Μέγκιερι

Όλοι θέλουν Μέγκιερι

30/01/2013
 Για ενδιαφέρον των Έβερτον, Σάλκε αλλά και ομάδων της Ιταλίας για τον Μπάλας Μέγκιερι, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Όλοι θέλουν Μέγκιερι
Το περασμένο καλοκαίρι, υπήρχε ενδιαφέρον για τον Μπάλας Μέγκιερι από αρκετές ομάδες, σύμφωνα με όσα λέει ο μάνατζέρ του, Γιάνος Χρούτκα, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Έκτοτε τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Ούγγρος γκολκίπερ έχει χάσει την θέση του βασικού στην ομάδα του.

Έτσι, σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Μέγκιερι, έριξε… ξανά στο τραπέζι το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον πελάτη του από ομάδες του εξωτερικού. «Μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον της Έβερτον, της Σάλκε, ενώ παρακολουθείται και από ομάδες στην Ισπανία. Η Έβερτον έκανε μία καλή οικονομική προσφορά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Μπάλας έμεινε στην Αθήνα, καθώς σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερα γι' αυτόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αντί να κάνει μία νέα αρχή στην Αγγλία. Και ο Ολυμπιακός ήθελε να μείνει ο Μπάλας πάρα πολύ», τόνισε ο Γιάνος Χρούτκα ενώ αναφέρθηκε και στο περασμένο καλοκαίρι.

«Tο περασμένο φθινόπωρο έπαιξε στο ελληνικό Κύπελλο και στο Champions League, αλλά αγωνίστηκε λιγότερο από ό,τι στην περυσινή σεζόν. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την Premier League, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του έχει βελτιωθεί στον Ολυμπιακό. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σημαντική σχετικά με το μέλλον του, καθώς η Ουγγαρία έχει ένα διεθνές παιχνίδι (σ.σ. με τη Λευκορωσία στις 6 Φεβρουαρίου στη Βουδαπέστη), στο οποίο θα μπορούσε να βελτιώσει την χρηματιστηριακή αξία του», συμπλήρωσε.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου