ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμες για την πρόκριση οι ερυθρόλευκες

Ετοιμες για την πρόκριση οι ερυθρόλευκες

Τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας ξεκινά η ομάδα βόλεϊ γυναικών. Την Τετάρτη (17:30) θα αντιμετωπίσει τον ΖΑΟΚ σε νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, και κάτοχος του τίτλου, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (17:30) εκτός έδρας τον ΖΑΟΝ σε νοκ άουτ παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των "16" για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας οι ερυθρόλευκες προσεγγίζουν την αναμέτρηση με ιδιαίτερη προσοχή ώστε την Πέμπτη (13:00) να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

"Θεωρητικά είναι ένα ακίνδυνο παιχνίδι αλλά στον αθλητισμό σημασία έχουν τα έργα και όχι τα λόγια. Επειδή μάλιστα, το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων έχουμε έναν επιπλέον λόγο ώστε να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση και να την κάνουμε εύκολη με τη δική μας απόδοση.

Πρέπει να προσπεράσουμε ανώδυνα τον ΖΑΟΝ και στη συνέχεια να ασχοληθούμε με το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Ανατόλια" είναι τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Τέλη Σωτήρχου για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Προκοπίου και Καπάνταης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου