ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο Ολυμπιακός σε ντοκιμαντέρ του ESPN

Ο Ολυμπιακός σε ντοκιμαντέρ του ESPN

Το περίφημο αμερικανικό δίκτυο, ESPN, ήρθε στην Αθήνα για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την οποία και θα εντάξει σε ένα από τα διάσημα ντοκιμαντέρ της. Δείτε φωτό από τα γυρίσματα.
Το περίφημο αμερικανικό δίκτυο, ESPN, δημιουργεί τέσσερα ξεχωριστά ντοκιμαντέρ με την ονομασία "Basketball Capitals" σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα και την Turkish Airlines, και το ESPN ήρθε στην Αθήνα ώστε να κινηματογραφήσει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς θα την χρησιμοποιήσει σε ένα από τα διάσημα ντοκιματέρ του.

Οι Αμερικανοί θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας, καθώς θα τραβήξουν πλάνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τα δύο ερχόμενα εντός έδρας παιχνίδια των Πειραιωτών, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (31/1) και τον Παναθηναϊκό (4/2). Όσοι φίλαθλοι βρεθείτε στις εξέδρες του ΣΕΦ, λοιπόν, φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό!

Η Αθήνα και ο Πειραιάς είναι ο τελευταίος σταθμός του συνεργείου παραγωγής μετά τη Μαδρίτη, το Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη. Ο Κάιλ Χάινς βρέθηκε το πρωί στην Πλάκα όπου μίλησε για την πόλη και περπάτησε στα στενά μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ στη συνέχεια το συνεργείο βρέθηκε στο ΣΕΦ όπου μίλησε με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ μίλησε ο Αργύρης Καμπούρης ως υπεύθυνος των Ακαδημιών, μικροί αθλητές του συλλόγους και ο Παναγιώτης Φασούλας ως παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην Δήμαρχος Πειραιά. Τα γυρίσματα, όπως αναφέραμε, θα έχουν συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα μιλήσει στο δίκτυο και ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα:






www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου