ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γιαννιώτης και Λυκογιάννης στην Εθνική Ελπίδων

Γιαννιώτης και Λυκογιάννης στην Εθνική Ελπίδων

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Μπάμπης Λυκογιάννης κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Σκωτίας.
Τα ονόματα των 18 παικτών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Σκωτίας (6/2/2013, 15:00, Δημ.Στ. Κορίνθου) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Μπάμπης Λυκογιάννης, ενώ στη 18άδα βρίσκονται και οι Γιάννης Ποτουρίδης και Δημήτρης Διαμαντάκος, οι οποίοι ανήκουν στον πειραϊκό σύλλογο, αλλά αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε Πλατανιά και Άρη, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ανδρέας Γιαννιώτης (Ολυμπιακός), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βαλεντίνος Βλάχος, Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Γιάννης Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός).

ΜΕΣΟΙ: Γιάννης Βιτώρος (ΟΦΗ), Γιώργος Κατίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Τάσος Λαγός, Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Γιάννης Γιαννιώτας, Δημήτρης Διαμαντάκος (Άρης), Νίκος Καρέλης (Άμκαρ Περμ).

Έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις για τη Δευτέρα 4/2 (16:00) στο γήπεδο του αγώνα και την Τρίτη 5/2 (16:00) στο Λουτράκι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου