ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Έισι ο ΜεγαΛΟπρεπής!

Έισι ο ΜεγαΛΟπρεπής!

Ο Έισι ήταν μεγαΛΟπρεπής στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όντας ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού έως την στιγμή που αδίκως αποβλήθηκε, ύστερα από το επεισόδιο με τον προκλητικό Σάτο, ο οποίος τον χτύπησε. Δείτε το βίντεο.
Ο Έισι Λο πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και αν δεν είχε αποβληθεί αδίκως στο ματς από τους διαιτητές, τότε θα συνεχίζαμε να απολαμβάνουμε έως το τέλος της εξαιρετική του απόδοση στην αναμέτρηση.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν σε εκπληκτική κατάσταση, όντας ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Έισι ήταν Μεγα-ΛΟ-πρεπής στην αναμέτρηση και μέσα σε 12'41'' σημείωσε 12 πόντους (4/4δ, 1/2τρ, 1/2β), όντας τρομερός τόσο στην επίθεση σημειώνοντας δύσκολα και σημαντικά καλάθια στο ματς (όπως το τρίποντο-φάουλ στο 14-19), όσο και στα ανασταλτικά του καθήκοντα (κλέβοντας μπάλες), καταφέρνοντας να περιορίσει και να εκνευρίσει τους αντίπαλους γκαρντ, χάρη στην πιεστική του άμυνα. Στη συνέχεια όμως είχαμε την φάση που... άναψε τα αίματα! Στο 18’ ύστερα από άστοχο σουτ του Μπονγκντάνοβιτς οι Σάτο-Λο διεκδίκησαν το ριμπάουντ, με τον Αφρικανό (κάτι που φάνηκε και στο ριπλέι) να ρίχνει  μπουνιά (!) στον Έισι, με αποτέλεσμα πάνω στην ένταση ο Λο να αντιδράσει σπρώχνοντας τον.

Οι δύο παίκτες πήγαν να έρθουν στα χέρια, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση, με τον Χάινς να προσπαθεί να κοντρολάρει τον Λο, ενώ ο Σάτο συνέχιζε να είναι προκλητικός στο παρκέ, θέλοντας να συνεχίσει τον καυγά. Οι διαιτητές διέκοψαν το ματς σε εκείνο το σημείο, συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να αποβάλλουν από το ματς τόσο τον Σάτο, όσο και τον Λο (!), γεγονός πλήγμα για τους Πειραιώτες, καθώς στερήθηκαν για το υπόλοιπο της αναμέτρησης τον κορυφαίο τους παίκτη ως εκείνο το σημείο.

Απόφαση υπερβολική και τραβηγμένη για τον Λο, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως ο Σάτο προκάλεσε και άρχισε τον καυγά με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, ρίχνοντας μπουνιά δίχως λόγο στον Έισι, πάνω στην διεκδίκηση της φάσης. Το σημαντικό όμως ήταν πως η στιγμή αυτή δεν επηρέασε την ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει εύκολα την Φενέρμπαχτσε, με τον Αμερικανό γκαρντ να δείχνει σε καλή κατάσταση, γεγονός σημαντικό ενόψει της συνέχειας, καθώς ας μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες παίζουν με έναν γκαρντ λιγότερο, αφού τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Οι Πειραιώτες, από εδώ και πέρα, θα έχουν ανάγκη τον καλό (και υγιή) Έισι, σε επίθεση, άμυνα και δημιουργία.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο ανάμεσα σε Σάτο και Λο:


Το επεισόδιο ανάμεσα σε Λο και Σάτο από Pireotis7
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου