ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

30/01/2013

«Τρέχουν» να προλάβουν

29/01/2013
 Την τελευταία στιγμή ενδέχεται να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ανεβάζουν ρυθμό οι παράγοντες της ομάδας για να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακραίος μεσοεπιθετικός.

«Τρέχουν» να προλάβουν
Ιδιαίτερα προβληματισμένοι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ μετά την τελευταία εμφάνιση της ομάδας στην ήττα από την Ξάνθη μέσα στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αλλάξουν το κλίμα με μεταγραφές της τελευταίας ώρας, αφού οι υπό δοκιμή Σουβόροφ και Κάστελεν δεν έχουν πείσει πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν ότι χρειάζεται να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού και εκείνη του τερματοφύλακα.

Έχουν απομείνει μόλις τρεις μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και οι ιθύνοντες του συλλόγου δείχνουν αποφασισμένοι να «φορτσάρουν» για να ενισχυθεί τουλάχιστον η μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι συζητήσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι δεδομένες, οι προτάσεις από μάνατζερ είναι πολλές, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση παίκτη εγνωσμένης αξίας.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τηρούν σιγήν ιχθύος και η αγωνία των οπαδών είναι μεγάλη.

Πάντως, η SportDay γράφει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή για άμεση ενίσχυση σε λογικά οικονομικά πλαίσια, όμως δεν έχει βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση.

Κρίσιμοι οι αγώνες που έρχονται

29/01/2013
 Άπαντες στον Ατρόμητο προσπαθούν να μεταπείσουν τον Γιώργο Σπανό να μην αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Κρίσιμοι οι αγώνες που έρχονται
Την έμπρακτη στήριξη των οπαδών του Ατρομήτου περιμένει να δει ο Γιώργος Σπανός στους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Όχι μόνο προς το πρόσωπό του όσο προς τους ποδοσφαιριστές και τον Νίκο Αναστόπουλο.

Τα επόμενα παιχνίδια είναι πιθανό να επηρεάσουν την απόφαση του προέδρου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ο οποίος αν δει ξανά την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τότε δύσκολα θα παραμείνει στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο ίδιος, όμως, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δήλωσε πως: «Είναι μια σειρά πραγμάτων που με έχουν ενοχλήσει για να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση».

Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας αναφέρουν πως ο Σπανός αγαπάει πολύ τον Ατρόμητο για να αφήσει στη μέση την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Περιμένοντας τον Ντούσερ

29/01/2013
 Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Άλντο Ντούσερ στη Βέροια.

Περιμένοντας τον Ντούσερ
Αναθερμάνθηκε για τη Βέροια το ενδιαφέρον απόκτησης του Άλντο Ντούσερ και φαίνεται πως ο Αργεντινός μεσοαμυντικός είναι πιο κοντά από ποτέ στη «βασίλισσα».

Ο 33χρονος άσος, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα μεταξύ άλλων σε Λα Κορούνια, Σανταντέρ και Σεβίλλη ενώ είναι και τρεις φορές διεθνής, αποχώρησε από το Παραλίμνι (είχε φέτος 8 συμμετοχές) λόγω των οικονομικών προβλημάτων της κυπριακής ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται στην Ελλάδα άμεσα για τις τελικές συζητήσεις και να υπογράψει. Η Βέροια αναζητεί επίσης έναν εξτρέμ, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την προσεχή Πέμπτη.

Από Ισπανία ο επιθετικός του Πλατανιά

29/01/2013
 Από την Ιβηρική χερσόνησο αναμένεται ο επιθετικός του Πλατανιά.

Από Ισπανία ο επιθετικός του Πλατανιά
Στην αγορά της Ισπανίας βρίσκονται τα βλέμματα του Πλατανιά, αφού από εκεί αναμένεται να προέρχεται ο επιθετικός που οι Κρητικοί θέλουν να αποκτήσουν.

Μάλιστα, εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, όπως αποφασίστηκε και στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Από την άλλη, το χορό των αποχωρήσεων συνέχισε ο Χρήστος Παληγεώργος, ενώ την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν οι Ουκάρ και Αρότσα, με τον πρώτο να δείχνει -τελικά- συνεργάσιμος.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Αρότσα, παίκτης και ομάδα ακόμη δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» σχετικά με τα χρήματα που θα εισπράξει, αφού η διοίκηση επιμένει να του δώσει τα δεδουλευμένα, ενώ ο μέσος από τη Βενεζουέλα θέλει να του δοθούν όλα τα χρήματα του συμβολαίου του.

«Δύο πολύ δυνατά τεστ μπροστά μας»

29/01/2013
 «Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης», δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

«Δύο πολύ δυνατά τεστ μπροστά μας»
Την άποψη ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την δεύτερη θέση που βρίσκεται η ομάδα του, ωστόσο τόνισε πως ακόμη απομένει αρκετός χρόνος μέχρι να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο προπονητής των Αρκάδων αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στην 20η και την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

«Απομένει πολύς δρόμος ακόμη και η δεύτερη θέση δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Τώρα μας περιμένουν δύο πολύ δυνατά τεστ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στην εφημερίδα "Εθνοσπόρ".

Πάει Ιταλία ο Σπυρόπουλος!

29/01/2013
 Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι μια «ανάσα» από τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό και όπως αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «μετακομίζει» στην Ιταλία και την Κιέβο Βερόνα.

Πάει Ιταλία ο Σπυρόπουλος!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής αριστερός μπάκ του «τριφυλλιού» έφυγε το πρωί της Τρίτης για τη γειτονική χώρα, προκειμένου να κάνει επαφές με τη νέα του ομάδα, που, όπως γράψαμε παραπάνω, θα είναι, η Κιέβο Βερόνα.

Ο 29χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον γεφυρωθεί η μικρή διαφορά που υπάρχει με την ιταλική ομάδα, θα υπογράψει για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει χρήματα στα ταμεία του, αλλά θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, από μερίδα του κόσμου ήθελε να αποχωρήσει και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλη Παπαδόπουλο και φέρεται να του διεμήνυσε ότι είναι προτιμότερο να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί ατζέντης του ποδοσφαιριστή να είναι ο Παπαδόπουλος, αλλά το... προξενιό με την ιταλική ομάδα το έκανε η εταιρεία sportsconnection.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Κοντοές έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι οι "πράσινοι" να πορευτούν με Χουχούμη και Μαρίνο, με τον τελευταίο να αγωνίζεται κατ' ανάγκη στη θέση του αριστερού μπακ.

Επέστρεψε στη Γαλλία ο Βιβιάν

29/01/2013
 Τη φανέλα της Γκινγκάμπ θα φοράει για τον επόμενο 1,5 χρόνο ο Ματέους Βιβιάν.

Επέστρεψε στη Γαλλία ο Βιβιάν
Στην Γκινγκάμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Βιβιάν.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τη γαλλική ομάδα.

Ο 30χρονος παίκτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Μεταξύ άλλων ο πολύπειρος στόπερ έχει παίξει σε Ναντ, Μετς και Γκρενόμπλ.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 11 αγώνες, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 792 λεπτά.

Προς Κροατία ο Έτο

29/01/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Κροατίας φαίνεται πως βρίσκεται ο Αραούχο Έτο.

Προς Κροατία ο Έτο
Μπορεί ο Αραούχο Έτο να συμμετέχει στις προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης, έχει κάνει γνωστό στον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει εξουσιοδοτήσει ξένο ατζέντη με σκοπό να βρει ομάδα στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Κροατία.

Εξάλλου, ο Έτο είναι γνωστός εκεί, λόγω της θητείας του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στόχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι να αποδεσμευτούν όσο πιο γρήγορα από το συμβόλαιο -αξίας 350.000 ευρώ- ετησίως.

Μεταγραφή… Καλογέρη

29/01/2013
 Χρήματα για μεταγραφές δεν διαθέτει η ΑΕΚ, αλλά ο Αινείας Καλογέρης, που ανεβάζει ρυθμούς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ίσως αποτελέσει μία πολύ καλή εσωτερική «προσθήκη».

Μεταγραφή… Καλογέρη
Το καλοκαίρι στην προετοιμασία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) τού στέρησε τη δυνατότητα να δείξει τις ικανότητές του.

Πλέον, ωστόσο, ο χρόνος μετρά αντίστροφα προκειμένου ο Αινείας Καλογέρης να επιστρέψει στη δράση. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε σήμερα μέρος του προγράμματος κι εκτιμάται πως σε περίπου ένα μήνα θα είναι 100% έτοιμος για να πάρει την ευκαιρία του.

Κατά τα λοιπά, ο Αντώνης Ρίκκα που ταλαιπωρείται από θλάση και ο Γιάγκο που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς (δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο) έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Αμφότεροι είναι εκτός πλάνων για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο, από το οποίο θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Βλάχος και Καραλής.

Η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε για τις 11:00.

Θέλει, αλλά δεν το… βλέπει ο Βαζέχα

29/01/2013
 Έτοιμος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό δηλώνει σε νέα του συνέντευξη στον πολωνικό Τύπο ο Κριστόφ Βαζέχα, αλλά τονίζει πως δεν βλέπει-άμεσα τουλάχιστον-αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θέλει, αλλά δεν το… βλέπει ο Βαζέχα
Ο ίδιος θέλει, περιμένει και θα έλεγε αμέσως το «ναι». Ωστόσο η θέση είναι… πιασμένη. Ο λόγος για τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος με νέες δηλώσεις του στον πολωνικό Τύπο ανέφερε πως δεν βλέπει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αν και θα επιθυμούσε πολύ να δουλέψει σαν προπονητής του.

«Έμαθα για την εμπλοκή του ονόματός μου από τα ΜΜΕ. Εγώ δεν έχω μιλήσει επίσημα με κανέναν. Μου φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν θα υπάρχει αλλαγή προπονητή. Αν μου γινόταν πρόταση, θα την αποδεχόμουν. Μου αρέσει πολύ η προπονητική, έχω αποκτήσει δίπλωμα κι έχω όλα τα εχέγγυα για να δουλέψω. Πρόσφατα εργάστηκα στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας σαν πρώτος προπονητής, αλλά είχα μία διαμάχη με τον πρόεδρο του συλλόγου και οι δρόμοι μας χώρισαν», τόνισε.

Όσο για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Πολωνία, είπε: «Κάτι μου είχαν πει πριν πολύ καιρό για τη Ρουχ Χορζόφ, αλλά τίποτα συγκεκριμένο και το θέμα πλέον είναι παλιό. Τώρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα προτιμούσα πάντως να δουλέψω στην Ελλάδα ή την Κύπρο, για να μην είμαι μακριά από το σπίτι μου».

Παράλληλα, ο «Χρήστος» αναφέρθηκε και στις προεκτάσεις της οικονομικής κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες πουλάνε περισσότερο από ό,τι αγοράζουν παίκτες. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές εξετάζουν άλλες προτάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες σφίγγουν το ζωνάρι».

Δικαιολογημένη απουσία για Σπυρόπουλο

29/01/2013
 Με απόντα τον Νίκο Σπυρόπουλο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αριστερός μπακ απουσίασε με άδεια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Δικαιολογημένη απουσία για Σπυρόπουλο
Με τον Νίκο Σπυρόπουλο να έχει εξασφαλίσει άδεια για να βρεθεί στην Ιταλία και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Φάμπρι είδε τον Χουχούμη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Βιτόλο να κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας και δίτερμα με περιορισμούς.

Μπουγαΐδης ως το καλοκαίρι και… βλέπουμε

29/01/2013
 Αρνητική ήταν η διοίκηση της ΑΕΚ στο αίτημα του Μαυρουδή Μπουγαΐδη να επανεξεταστεί η πρόταση της Πάρμα για την απόκτησή του, στη συνάντηση που είχαν το πρωί. Απαραίτητος ως το καλοκαίρι ο παίκτης.

Μπουγαΐδης ως το καλοκαίρι και… βλέπουμε
Παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Η διοίκηση της ΠΑΕ απέρριψε πρόταση της Πάρμα για δανεισμό του 21χρονου αμυντικού με οψιόν αγοράς έναντι 200.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Οι Ιταλοί έδειξαν διάθεση να επανέλθουν κι αυτό έφτασε στα αυτιά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε συνάντηση το πρωί προκειμένου να πιέσει ώστε να βρεθεί μία λύση και να μετακομίσει στην Ιταλία. Παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για την αγωνιστική μεταχείριση που είχε μέχρι τώρα, αλλά και την καθυστέρηση στην καταβολή των ήδη πολύ μικρών αποδοχών του.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιανός παραδέχτηκαν πως ο παίκτης είναι από τους αδικημένους της ομάδας, αλλά του τόνισαν πως είναι απαραίτητος για την ομάδα και είναι αδύνατο να παραχωρηθεί μέχρι το καλοκαίρι, ειδικά δε με πρόταση μη συμφέρουσα σαν κι αυτή των «παρμένσι».

Δεσμεύτηκαν πως αν το καλοκαίρι υπάρξει καλή πρόταση (ο παίκτης μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του συμμετέχοντας τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο των Νέων) δεν θα σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του, ενώ άφησαν ένα μικρό «παράθυρο» να συμφωνηθεί από τώρα η πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού, υπό τον όρο, ωστόσο, να παραμείνει δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ υποσχέθηκαν στον Μπουγαΐδη πως θα γίνουν άμεσα συζητήσεις για αύξηση των αποδοχών του. Πλέον μένει να φανεί αν η Πάρμα επανέλθει με πρόταση και στην περίπτωση αυτή αν η ΑΕΚ θα συναινέσει στην πώληση του διεθνούς άσου, εφόσον παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος

29/01/2013
 Μεταγραφική έκπληξη από τον Παναθηναϊκό, που είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο 23χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από τη Δυναμό Δρέσδης.

Στον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος
Επιθετικό και αριστερό μπακ έψαχνε ο Παναθηναϊκός, αλλά σε πρώτη φάση ετοιμάζεται να αποκτήσει μέσο. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Δυναμό Δρέσδης και υπογράφει στο «τριφύλλι».

Ο Παπαδόπουλος αναδείχθηκε από τον Ηρακλή, το 2008 μετακόμισε στον Ολυμπιακό και από το 2011 αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Δυναμό Δρέσδης. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, που διακρίνεται για το καλό μακρινό του σουτ, είχε φέτος 9 συμμετοχές στη Γερμανία, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 24 παιχνίδια.

Έχει περάσει από τις «μικρές» εθνικές ομάδες και το 2007 ήταν μέλος της ομάδας U-19, που έχασε με 1-0 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ισπανία.

Η καριέρα του Παπαδόπουλου με αριθμούς:

2006/07-Ηρακλής: 5 συμμετοχές
2007/08-Ηρακλής: 20 συμμετοχές-1 γκολ
2008/09-Ολυμπιακός: 11 συμμετοχές
2009/10-Ολυμπιακός: 17 συμμετοχές-1 γκολ
2010/11-Ολυμπιακός: 9 συμμετοχές
2011/12-Δυναμό Δρέσδης: 24 συμμετοχές
2012/13-Δυναμό Δρέσδης: 9 συμμετοχές

Μένει στη Σαν Λορέντζο ο Ρουίς

29/01/2013
 Ανέφικτη η περίπτωση του Άλαν Ρουίς για τον ΠΑΟΚ. Παραμένει στη Σαν Λορέντζο ο 19χρονος μέσος.

Μένει στη Σαν Λορέντζο ο Ρουίς
Εξ αρχής επρόκειτο για πολύ δύσκολη περίπτωση. Πλέον είναι και… ανέφικτη.

Ο Άλαν Ρουίς θα παραμείνει στη Σαν Λορέντζο και δεν θα μετακομίσει σε ΠΑΟΚ ή Ουντινέζε που φέρονταν να τον διεκδικούν. Τόσο επειδή οι απαιτήσεις της ομάδας του είναι υπέρογκες, όσο κι επειδή ο ίδιος θέλει να παραμείνει, όπως δήλωσε στην «Clarin».

Ο σύλλογος της Αργεντινής αξιώνει για τον 19χρονο μέσο 6 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του και σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Κοντά σε ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ

29/01/2013
 Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρόμητου για την μεταγραφή του Ιτάνζ στον "Δικέφαλο του Βορρά". Κοντά σε οριστική συμφωνία. Τις επόμενες ώρες ξεκαθαρίζει η υπόθεση.

Κοντά σε ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ
Ο Σαρλ Ιτάνζ είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για να καλύψει επαρκώς το κενό που υπάρχει στη θέση, από το πρόβλημα που έθεσε εκτός μάχης τον Χακόμπο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Σπανό από τον Ατρόμητο για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Ιτάνζ εμφανίζεται να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν κάνει οι Θεσσαλονικείς και λέγεται πως με ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ θα συναινέσει και ο Ατρόμητος στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει, θετικά όπως φαίνεται για τους Θεσσαλονικείς, μέσα στις επόμενες ώρες.

Στην πόρτα της εξόδου ο Αλκαράθ

29/01/2013
 Έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου είναι ο Λούκας Αλκαράθ, καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει τον Άρη από την δύσκολη βαθμολογική θέση.

Στην πόρτα της εξόδου ο Αλκαράθ
Προβληματισμός επικρατεί στον Άρη για την «φτωχή» βαθμολογική συγκομιδή και τις μη πειστικές εμφανίσεις, που έχουν ως συνέπεια οι «κίτρινοι» να παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Έτσι, σήμερα (29/1) το μεσημέρι διοίκηση και Λούκας Αλκαράθ συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησαν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το κλίμα για τον Ισπανό τεχνικό δεν είναι καλό, διότι μετά από 6 αγώνες, ο Άρης έχει συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς (και μάλιστα από ένα σετ παιχνιδιών θεωρητικά βατό) και η εικόνα της ομάδας δεν είναι ικανοποιητική.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει εκ νέου αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, η τρίτη μέσα στην σεζόν, καθώς προηγήθηκαν ο Μάκης Κατσαβάκης και το δίδυμο Πασσιαλή - Μπουγιουκλή. Τη δεδομένη στιγμή αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Μόνο οι υπογραφές για Ιτάνζ

29/01/2013
 Σε οριστική συμφωνία ήρθαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος για τον Σαρλ Ιτάνζ και ο 30χρονος τερματοφύλακας ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Μόνο οι υπογραφές για Ιτάνζ
Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαρλ Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε στα υπόψη του, τον 30χρονο τερματοφύλακα κι αφού τα βρήκε με την πλευρά του Ατρομήτου, τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ιτάνζ έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τους Περιστεριώτες, με τους οποίους δεν τα έβρισκε στο οικονομικό για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Μετά τον τραυματισμό του Σανθ Χακόμπο, προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, που έπεισε τον Ιτάνζ (συμβόλαιο 2,5 χρόνων με απολαβές 250.000 ευρώ) και την ομάδα των Δυτικών Προαστίων (θα πάρει 200.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει).

Παρελθόν δύο από τον Πλατανιά

29/01/2013
 Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται στον Πλατανιά, αφού λύθηκαν και επίσημα τα συμβόλαια των Κένταλ Ουκάρ και Ρούμπεν Αρότσα.

Παρελθόν δύο από τον Πλατανιά
Η πόρτα της εξόδου δεν κλείνει στον Πλατανιά αφού άλλοι δύο παίκτες έλυσαν το συμβόλαιό τους και αποτελούν και τυπικά παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα οι Κένταλ Ουκάρ και Ρούμπεν Αρόστα έλυσαν το συμβόλαιό τους, ενώ για τον πρώτο, είναι ορατό το ενδεχόμενο να σταματήσει και το ποδόσφαιρο.

Ο Ουκάρ είχε 15 εμφανίσεις και ένα γκολ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αρότσα έπαιξε μόλις δύο φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της -κοινή συναινέσει- με τους ποδοσφαιριστές Κένταλ Ουκάρ και Ρούμπεν Αρότσα, στους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

«Όνειρό μου να παίξω στην ΑΕΚ»!

29/01/2013
 Κολλημένος με την… ΑΕΚ παρουσιάστηκε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Βόρσκλα ο Παναγιώτης Λαγός.

«Όνειρό μου να παίξω στην ΑΕΚ»!
Η δήλωση «ήταν όνειρό μου να έρθω στην ομάδα» συνήθως γίνεται για εκείνη που μόλις έχει μεταγραφεί ένας παίκτης. Ο Παναγιώτης Λαγός ωστόσο, την έκανε για την… προηγούμενη.

Επιβεβαιώνοντας την αγάπη για την ΑΕΚ (την οποία έδειξε εξάλλου με πράξεις, χαρίζοντας χρήματα και δεχόμενος να διακανονίσει σε βάθος τριετίας ποσό που πλησιάζει τις 450.000 ευρώ) ο Έλληνας χαφ τη μνημόνευσε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Βόρσκλα Πολτάβα.

Μιλώντας λοιπόν στο επίσημο site του ουκρανικού συλλόγου μετά το φιλικό με τη Σπαρτάκ (όπου αγωνίστηκε ένα ημίχρονο) ο Λαγός τόνισε ότι ήταν οπαδός της ΑΕΚ και όνειρό του από μικρός να φορέσει τη φανέλα της. Ωστόσο τόνισε ότι ήταν αναπόφευκτη η απόφαση να αποχωρήσει και ευκαιρία για την καριέρα του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Λαγός

Πως πρόεκυψε η μεταγραφή στο Βόρσκλα, Παναγιώτη;

«Ο μάνατζέρ μου και ο δικηγόρος μου με έφεραν να δοκιμαστώ στην ομάδα. Συναντήθηκα με τον κόουτς και τα άλλα παιδιά. Όλοι ήταν φιλικοί απέναντί μου και μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν μέλος της οικογένειάς τους. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα εδώ».

Είχες ξαναέρθει στην Ουκρανία;

«Είχα έρθει να αντιμετωπίσω την Εθνική Νέων της χώρας σας. Και όταν αποφάσισα να έρθω να δοκιμαστώ στην Βόρσκλα, μελέτησα προσεκτικά στο ίντερνετ για την πατρίδας σας. Ξέρω ότι η Βόρσκλα έχει κερδίσει το Κύπελλο και ότι έπαιζε στο Europa League και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Επίσης διάβασα πως ο Πολτάβα είναι μια όμορφη πόλη και πιο φιλική προς το περιβάλλον σε όλη την Ουκρανία».

Αλλά στην Ουκρανία δεν κάνει πιο πολύ κρύο απ' ότι στην Ελλάδα;

«Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Όλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο. Ο καιρός είναι ο ίδιος για όλους».

Παναγιώτη, παίζεις πολύ καιρό ποδόσφαιρο, έχεις μια μεγάλη καριέρα αλλά έχεις περάσει μόνο από δύο ομάδες...

«Ξεκίνησα επαγγελματικά στα 16,5 χρόνια μου. Ο Ηρακλής της Θεσσαλονίκης απ' όπου και ξεκίνησα ήταν και η πρώτη μου ομάδα. Έπαιξα 4 χρόνια εκεί και μου άρεσε πραγματικά. Την τελευταία μου χρονιά εκεί βγήκαμε και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να αλλάξω ομάδα και να πάω στην ΑΕΚ. Ήταν το όνειρό μου να παίξω εκεί απ' όταν ήμουν 6 ετών. Είμαι οπαδός της ΑΕΚ. Πήρα με τη φανέλα της ομάδας το Κύπελλο και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτή την περίοδο».

Ήσουν αρχηγός στην ΑΕΚ. Γιατί αποφάσισες να φύγεις;

«Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα και είδα πως είδα πως δεν είχα πολλές ευκαιρίες εκεί».

Οικονομικά προβλήματα;

«Όχι μόνο. Ήταν πολλοί παράγοντες. Αλλά τα οικονομικά προβλήματα ήταν μεγάλα. Πιστέψτε με, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φύγω. Πρώτα απ' όλα σεβάστηκα την ομάδα και τον εαυτό μου και γι' αυτό αποφάσισα να φύγω».

Ποιες είναι οι σημαντικότερες διαφορές ανάμεσα στην προπόνηση της ΑΕΚ και της Βόρσκλα;

«Στην Ελλάδα κάναμε πολύ σκληρή προπόνηση, αλλά είδα πως εδώ οι παίκτες είναι πολύ γρήγοροι. Πολλά χιλιόμετρα και γρήγορος ρυθμός. Πρέπει να φτάσω στο επίπεδό τους σε αυτούς τους τομείς».

Με τον Σέρχι Σβίστουν (προπονητής) έχετε μιλήσει; Σε ποια θέση σκοπεύει να σε χρησιμοποιήσει;

«Με ρώτησε που μπορώ να παίξω. Του είπα παντού εκτός από τερματοφύλακας (γέλια). Στην ΑΕΚ έπαιζα και στις δύο πτέρυγες, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όπως και στο κέντρο. Η θέση δεν είναι το πρόβλημα».

Στην Βόρσκλα θα αντικαταστήσεις τον Γιεβγέν Σελίν στα αριστερά...

«Ο Σελίν είναι πολύ καλός παίκτης και μόλις πήγε στην Ντιναμό Κιέβου. Παίζει επίσης στην Εθνική Ουκρανίας. Ωστόσο κι εγώ έχω διεθνής συμμετοχές. Παρόλα αυτά, καταλαβαίνω πως στη Βόρσκλα θα πρέπει να καλύπτω όλη την πτέρυγα και όχι μόνο την άμυνα. Είναι θέση που ταιριάζει στο στυλ μου».

Τι περιμένεις από αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα σου;

«Για μένα είναι μια νέα εμπειρία καθώς δεν είχα φύγει εκτός Ελλάδας. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και να δείξω στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ καλοί. Θα προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των οπαδών, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσω την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μου».

Περιμένουν εξελίξεις με Μαρσελίνιο

29/01/2013
 Πρόταση από την Τορίνο για να παραχωρήσει τον Μαρσελίνιο περιμένει η Ξάνθη. Οι Ιταλοί ενδιαφέρονται και εάν οι ακρίτες ικανοποιηθούν θα τον παραχωρήσουν.

Περιμένουν εξελίξεις με Μαρσελίνιο
Ο Μαρσελίνιο έχει προσελκύσει πολλές ομάδες με τις εμφανίσεις του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε απορριφθεί πρόταση από την Φιορεντίνα.

Πλέον, οι Ακρίτες, γνωρίζουν πως ο παίκτης «βολιδοσκοπείται» από την Τορίνο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις σύντομα με μια πρόταση. Σε περίπτωση που η πρόταση φτάσει στα γραφεία της ομάδας και είναι ικανοποιητική, τότε θα γίνει δεκτή και ο παίκτης θα αποχωρήσει άμεσα.

Στο πλευρό του Σπανού ο Ερ. Ατρόμητος

29/01/2013
 Στο πλευρό του Γιώργου Σπανού τάχθηκε ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Στο πλευρό του Σπανού ο Ερ. Ατρόμητος
Υπέρ του Γιώργου Σπανού τάχθηκε, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος. Πιο συγκεκριμένα καταδικάζει τις διαμαρτυρίες και τις αποδοκιμασίες προς τους παίκτες, τον προπονητή και φυσικά τον κ. Σπανό, ενώ εκφράζει τον σεβασμό του προς τους προαναφερθέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακή χάσαμε 1-2 από τον Παναθηναϊκό… στενοχωρηθήκαμε.. και όταν πονάς διαμαρτύρεσαι.. Αναμφίβολα, δεν απαιτούμε να αντιμετωπίζουμε όλοι την ήττα ή τη νίκη με τον ίδιο τρόπο. Αλλά, το να αποδοκιμάζεις τους ΙΔΙΟΥΣ παίκτες που ΑΠΟΘΕΩΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, που σε έχουν οδηγήσει σε επιτυχίες, ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ το νέο προπονητή της ομάδας ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να κάνει μεγάλη την ομάδα μας ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ! Καλές και κακές στιγμές υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Αρκεί να υπάρχει ΜΝΗΜΗ και ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ, στα δύσκολα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ! Αναρωτιόμαστε, τι θα έλεγε ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ τον οποίο τιμήσαμε πριν από μία εβδομάδα στο γήπεδό μας; Αναρωτιόμαστε τι θα λέγεται για τους οπαδούς της ομάδα μας, εάν ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ..Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟ.


ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΤΑΤΑΝΕΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ»

Χάνει Ατρόμητο ο Τζημόπουλος

29/01/2013
 Τις υπηρεσίες του Θέμη Τζημόπουλου θα στερηθεί ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ατρόμητο που διεξάγεται στις 24/2.

Χάνει Ατρόμητο ο Τζημόπουλος
Εκτός πλάνων του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλου, για το ματς της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ατρόμητο, που διεξάγεται στις 24/2, θα είναι ο Θέμης Τζημόπουλος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο παιχνίδι με τη Βέροια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον σύλλογο του Περιστερίου.

Κατά τα άλλα οι παίκτες του ΠΑΣ την Τρίτη (29/1) είχαν ρεπό, όμως την Τετάρτη (30/1) θα υποβληθούν σε εργομετρικό έλεγχο και αιματολογικές εξετάσεις.

Κι άλλο «χτύπημα» για τον Πανιώνιο

29/01/2013
 Ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού -αυτό του Χρήστου Αραβίδη- έχει να αντιμετωπίσει πλέον ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Κι άλλο «χτύπημα» για τον Πανιώνιο
Με ρυθμούς επιδημίας συνεχίζονται οι θλάσεις στον Πανιώνιο! Μετά τον Πάρη Ανδράλα, και ο Χρήστος Αραβίδης διαπιστώθηκε πως υπέστη μυϊκό τραυματισμό και τέθηκε εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι κι όταν παραπονέθηκε γι’ αυτές στον Χρήστο Δάρα, ο τελευταίος τον παρέπεμψε για εξετάσεις.

Τα αποτελέσματά τους λοιπόν έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, κι έτσι θ’ απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια του Πανιωνίου -αρχής γενομένης φυσικά απ’ αυτού του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

O Βελλίδης θα είναι εκεί

29/01/2013
 Ο Άρης δεν ξέρει με ποιον προπονητή θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Βελλίδης όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

O Βελλίδης θα είναι εκεί
«Χωλαίνοντας» έβγαλε τα τελευταία λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης στην Κέρκυρα (2-2) ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής εξέτασε σήμερα (29/1) τον Έλληνα τερματοφύλακα, ωστόσο δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και κατά πάσα πιθανότητα θα υπερασπιστεί την εστία των «κίτρινων» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (3/2, «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ένα χτύπημα στα πλευρά δεν μοιάζει ανησυχητικό, ενώ αντιμετωπίζει και ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Παρά ταύτα εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ.

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από την χθεσινή αναμέτρηση και ο Δημήτρης Διαμαντάκος (από χτύπημα που δέχθηκε στο πόδι) και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Οδηγίες προς… οπαδούς

29/01/2013
 Τους τρόπους που θα μπορεί ο κόσμος του Αστέρα Τρίπολης να προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσαν οι Αρκάδες.

Οδηγίες προς… οπαδούς
Ανακοίνωση για τον τρόπο που μπορεί ο κόσμος του Αστέρα να προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η διοίκηση των Αρκάδων. Μάλιστα, από την Πέμπτη θα είναι διαθέσιμα τα "μαγικά" χαρτάκια για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους "πράσινους".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας:

«Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται Φοιτητικά / Στρατιωτικά και εισιτήρια ανέργων με αξία 10€.

Στα υπόλοιπα τμήματα της θύρα 2 και της Θύρας 4 τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Στη Θύρα 1 και στη Θύρα 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Διάθεση εισιτηρίων: την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ., από το εκδοτήριο της Θύρας 1 στο γήπεδο του Αστέρα.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από 12.00μμ έως τις 7.30 μ.μ.».

Μισός αλλά με κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

29/01/2013
 Μπορεί να μην έχει πέντε βασικούς παίκτες στην διάθεσή του, όμως ο Ατρόμητος θα έχει 500 φιλάθλους στο πλευρό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μισός αλλά με κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Οι κίτρινες κάρτες φέρνουν ποινές και πολλές τέτοιες καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Αναστόπουλος του Ατρόμητου, ενόψει Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα απουσιάζουν οι Ματίας Ιγκλέσιας, Κώστας Γιαννούλης, Σωκράτης Φυτανίδης, Γιάννης Σκόνδρας και ο Σουμπίνιο.

Αυτό σημαίνει, πως από την αρχή, το έργο του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το θετικό για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Τέλος έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης του Φαλήρου και αποφασίστηκε οι «κυανόλευκοι» να πάρουν 500 εισιτήρια και έτσι να έχουν την στήριξη του κόσμου τους στο παιχνίδι.

«Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτη»!

29/01/2013
 Την αυτοπεποίθηση που τον έκανε απευθείας βασικό στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Τάσος Τσουμάγκας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο νεαρός τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου η ΑΕΚ να βρεθεί στις θέσεις που αξίζει.

«Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτη»!
Ο στόχος που (έφτασε να) έχει φέτος η ΑΕΚ είναι πρωτόγνωρος για την ίδια.

Κι ευτυχώς για ‘κείνη, μοιάζουν να το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα και οι παίκτες που φόρεσαν τώρα τη φανέλα της.

Μιλώντας λοιπόν στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Τσουμάγκας τόνισε ότι «η ΑΕΚ πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και όχι στις τελευταίες».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η κακή μέχρι πρότινος πορεία οφειλόταν στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος -και όλοι οι υπόλοιποι νεαροί συμπαίκτες του- θα κάνουν τα πάντα για να βγάλουν οριστικά την «Ένωση» από το αδιέξοδο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τσουμάγκας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Για την απευθείας είσοδό του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ: «Νιώθω ότι έχω προσαρμοστεί στην ομάδα, αλλά προφανώς και δεν είμαι απόλυτα έτοιμος ακόμα. Αυτό που θέλω εγώ είναι να τα δίνω όλα και να προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι για να είμαι καλύτερος. Αν αυτό με βοηθήσει να καθιερωθώ, φυσικά και θα το ήθελα πάρα πολύ».

Για τη μεταγραφή του στην «Ένωση»: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με προσέγγισαν από τη διοίκηση της ΑΕΚ και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και υπέγραψα».

Για το πόσο χρήσιμο ήταν το πέρασμα από την Πορτογαλία: «Όντως με βοήθησε πολύ η μεταγραφή στην Πορτογαλία. Σε μισή χρονιά εκεί έπαιξα 18 παιχνίδια. Πήρα χρόνο συμμετοχής, αλλά και εμπειρίες κι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».

Για την αγωνιστική άνοδο της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και όχι στις τελευταίες. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να τη βγάλουμε από το αδιέξοδο. Νομίζω εξάλλου ότι ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας η κακή θέση που είχε.

Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στο ρόστερ, αλλά έλειπε η αυτοπεποίθηση. Τώρα την έχουμε όμως -κάτι που φάνηκε και με τον ΟΦΗ- και πλέον μόνο καλύτεροι μπορούμε να γινόμαστε»
.

Για τις «γλυκές» σέντρες του και το ότι σηκώνει το κεφάλι πριν τις κάνει: «Πρέπει πάντα να σηκώνεις το κεφάλι πριν σεντράρεις. Ειδικά όταν έχεις στην περιοχή έναν παίκτη σαν τον Πετρόπουλο. Πρέπει να το μάθεις από μικρός κι εγώ ευτυχώς το έμαθα».

Για το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην ΑΕΚ: «Χαίρομαι που υπάρχουν νεαροί παίκτες. Υπάρχει ποιότητα και όρεξη για δουλειά, και νομίζω ότι όλοι μπορούν να έχουν τεράστια βελτίωση. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν είχαμε 3-4 επιπλέον έμπειρους παίκτες, αλλά ακόμα κι έτσι νομίζω ότι μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα».

Για το αν σκέφτηκε τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ πριν έρθει: «Δεν με προβλημάτισε καθόλου η οικονομική κατάσταση. Την ήξερα, αλλά δεν έκρινα βάσει αυτού το αν πρέπει να γυρίσω. Είμαι σε μια ηλικία που δεν είναι το παν για μένα, διότι νομίζω ότι πρώτα πρέπει να αποδείξω τι αξίζω και μετά να έρθουν όλα τα άλλα».

Τους άνοιξε η… όρεξη

29/01/2013
 Ύστερα από το σπουδαίο «διπλό» απέναντι στον ΠΑΟΚ η… όρεξη των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης έχει ανοίξει για τα καλά, αφού θέλουν να πάρουν και την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στη Βέροια.

Τους άνοιξε η… όρεξη
Τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Βέροια καταστρώνει χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας προπονητής είδε στην προπόνηση της Τρίτης (29/1) όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας και έτσι θα τους έχει όλους «ετοιμοπόλεμους» για τη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά».

Βέβαια, η ψυχολογία όλων στις τάξεις του ακριτικού συλλόγου είναι στα ύψη μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλουν να την εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο γίνεται.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο νεαρός τερματοφύλακας, Μιχάλης Ζαρόπουλος, θα επιστρέψει στις τάξεις της Ξάνθης, αφού ο δανεισμός του στην Καλαμάτα τερματίστηκε.

Οι «εκλεκτοί» του Μαρίνου Ουζουνίδη:


Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Νάκας, Μαρκόφσκι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

Επαφές ΟΦΗ με Μακρή

29/01/2013
 Στην λίστα με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ έχει προστεθεί εδώ και μερικές μέρες το όνομα του πρώην μέσου του Ατρόμητου, Γιώργου Μακρή, με τον οποίο έχουν επαφές οι Κρητικοί.

Επαφές ΟΦΗ με Μακρή
Την περίπτωση του Γιώργου Μακρή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος εδώ και καιρό από τον Ατρόμητο, φαίνεται πως «τσεκάρουν» εκ νέου στον ΟΦΗ, αφού είναι γνωστό πως οι Κρητικοί ψάχνουν έναν παίκτη, προκειμένου να ενισχύσουν την γραμμή του κέντρου τους.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο 28χρονος μέσος έχει μείνει ακόμη χωρίς σύλλογο σε συνδυασμό με το κασέ του που δεν είναι σε υψηλά επίπεδα δελεάζουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί του.

Ωστόσο, αν ο Μακρής θα ντυθεί στα «μελανόλευκα» ή όχι θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Σπίτι χωρίς Γιάννη…

29/01/2013
 Του Γιάννη Παπαδόπουλου χάλασε ήδη για τον Παναθηναϊκό και η πολυπλοκότητα της υπόθεσης μπορεί να ναυαγήσει και του άλλου… Γιάννη, του Κοντοέ. Δείτε τα σενάρια.

Σπίτι χωρίς Γιάννη…
Η υπόθεση του Γιάννη Παπαδόπουλου χάλασε ήδη για τον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως, να χαλάσει και η περίπτωση του άλλου Γιάννη, του Κοντοέ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο συμφωνίας τους αλλά όπως το ναυάγιο της υπόθεσης είναι κι εδώ ορατό.

Μιας και παρότι ο Κοντοές έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και θέλει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ, περιμένουν κάποιες εξελίξεις για να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Οι οποίες έχουν να κάνουν με την υπόθεση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου του Πανιωνίου. Ο ακραίος μπακ των κυανέρυθρων έχει υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό αλλά το συμβόλαιο του στους «πράσινους» έχει ισχύ από τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες, ως… τιμωρία στον παίκτη που υπέγραψε αλλού, έχουν αποφασίσει να τον αφήσουν στην εξέδρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που τον έχουν κάνει ήδη δικό τους και για να μην μείνει ο παίκτης χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, αποφάσισαν να κάνουν πρόταση της τάξεως των 40.000€ στους Νεοσμυρνιώτες, ούτως ώστε ο 21χρονος να πάει από τώρα στην Παιανία για να προπονηθεί και να αγωνιστεί. Απάντηση δεν έχει δοθεί από τους κυανέρυθρους ακόμη και πρέπει αυτό να γίνει μέχρι αύριο, αλλά αυτό που θα ακουστεί από τον Πανιώνιο, παίζει ρόλο στην υπόθεση του Κοντοέ.

Διότι αυτή τη στιγμή τα ακραία μπακ του Παναθηναϊκού είναι οι Σεϊταρίδης, Χουχούμης και Μαρίνος, κι αν πάει κι ο Σπυρόπουλος από τον Πανιώνιο θα είναι ο 4ος πλάγιος αμυντικός και θα υπερφορτωθεί το ρόστερ της ομάδας στην ίδια θέση. Και η οικονομική κατάσταση του συλλόγου, δεν επιτρέπει τέτοιες κινήσεις.

Τώρα, αν οι "πράσινοι" δεν καταφέρουν να αποκτήσουν από τώρα τον Σπυρόπουλο, θα προτείνουν στον Κοντοέ εξάμηνο συμβόλαιο. Και το καλοκαίρι βλέπουμε. Αφού και το συμβόλαιο του Μαρίνου λήγει και ποιοί θα είναι οι στόχοι δεν ξέρουμε... Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα θα αποκτηθεί αυτή τη στιγμή ο Κοντοές και ακόμη ένας Γιάννης θα... χαθεί την ίδια μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Θέλει να την… κάνει ο Καφές

29/01/2013
 Να αποχωρήσει από την Βέροια θέλει ο Παντελής Καφές, ο οποίος έκανε ήδη γνωστό το αίτημά του στην διοίκηση της ομάδας.

Θέλει να την… κάνει ο Καφές
Η «κατσάδα» του Γιώργου Αρβανιτίδη ήταν αρκετή για να αποφασίσει ο Παντελής Καφές να αποχωρήσει από την Βέροια. Μάλιστα, ο παίκτης έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με την διοίκηση και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Όπως όλα δείχνουν το τέλος της συνεργασίας είναι κοντά.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Μοχάμεντ Ισά, ο οποίος υπέγραψε πριν λίγες μέρες. Πιο συγκεκριμένα συμφώνησε με την ομάδα της Ημαθίας πριν τέσσερις μέρες, όμως τελικά αποφασίστηκε πως ο παίκτης δεν χρειάζεται και σύντομα θα λύσει το συμβόλαιό του.

Πάει για… Μανόλο ο Ατρόμητος

29/01/2013
 Άμεση είναι η αντίδραση του Ατρόμητου, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό του Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ, με τον Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκεζ.

Πάει για… Μανόλο ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος κινείται άμεσα να καλύψει το κενό του Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος πλέον, θα είναι στον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκεζ, γνωστό και ως Μανόλο, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μοιρώτσος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Πρόκειται για 27χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκε στην ΑΕ Πάφου.

Μάλιστα, έμεινε ελεύθερος λόγω οικονομικών προβλημάτων και έφυγε από την Κύπρο, έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του. O Ισπανός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Μάλαγα, Λεβάντε, Καρταχένα και φυσικά την ομάδα της Πάφου, όπου είχε προπονητή τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Εξάλλου, από την Κύπρο, ακούγονται πολύ καλά λόγια για την ποιότητα του παίκτη, όμως ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έφυγαν Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος

29/01/2013
 Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Νίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος καθώς και οι δύο ήρθαν σε συμφωνία με ομάδες του εξωτερικού.

Έφυγαν Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος
Τόσο ο Νίκος Σπυρόπουλος όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελούν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ και οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν σε συμφωνία με ομάδες από το εξωτερικό και με το «ΟΚ» του τριφυλλιού θα συνεχίσουν σε αυτές την καριέρα τους.

Στην περίπτωση του Σπυρόπουλου είχατε ενημερωθεί πρώτοι από τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σήμερα το πρωί ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει ιατρικά από την Κιέβο.

Αυτό συνέβη, και αφού τακτοποιήθηκαν και κάποιες μικρές διαφορές στο οικονομικό ο διεθνής αμυντικός πλέον υπογράφει στην ιταλική ομάδα αποχωρώντας από τους πράσινους.

Πρόκειται για κάτι που ο Σπυρόπουλος το ήθελε πάρα πολύ, καθώς –σύμφωνα με πληροφορίες- όπως έλεγε στον μάνατζέρ του, ήθελε να αλλάξει παραστάσεις καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο στον Παναθηναϊκό κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Αντίστοιχα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε με ομάδα από το εξωτερικό, της οποίας το όνομά όμως δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και τη Γερμανία.

Ο Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε και όπως επιβεβαιώνει και ο Παναθηναϊκός πλέον αποτελεί παρελθόν από την Παιανία.

Οι εξελίξεις αυτές συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο αλλαγών που γίνονται στο ρόστερ, καθώς και σε μια προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ανταπεξέλθει και στις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η σεζόν.

«Σύγκρουση» Παναθηναϊκού-Βύντρα

29/01/2013
 Άκαρπα ήταν τα τέσσερα ραντεβού μεταξύ Παναθηναϊκού και Βύντρα καθώς και οι δύο πλευρές επιμένουν στα δικά τους «θέλω». Ορατό περισσότερο από ποτέ το ενδεχόμενο προσφυγής του παίκτη.

«Σύγκρουση» Παναθηναϊκού-Βύντρα
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και η τέταρτη επαφή μεταξύ των διοικούντων του Παναθηναϊκού και του Λουκά Βύντρα. Ο Χρήστος Παναγόπουλος συνομίλησε και πάλι με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή για να βρεθεί η «χρυσή τομή» αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό με τις δύο πλευρές να οδηγούνται εκ νέου σε αδιέξοδο στις συζητήσεις τους για τη λύση της συνεργασίας τους.

Οι «πράσινοι» πρότειναν και πάλι στον Βύντρα να μειώσει το πολύ υψηλό συμβόλαιό του κατά 50% και να μείνει ή, εάν θέλει να μείνει ελεύθερος (αυτό που επιθυμούν και οι δύο πλευρές), να πάρει μερικά χρήματα από το φετινό του συμβόλαιο και να πάει όπου θέλει!

Ο παίκτης, όχι μόνο δεν δέχεται κάτι παρόμοιο, αλλά αυτά που ζητάει είναι πολύ μακριά απο αυτά που προτείνει ο σύλλογος. Ο Βύντρα θέλει όλο το φετινό ποσό του συμβολαίου του (650.000€) και λίγα χρήματα από το ποσό της επόμενης σεζόν ως αποζημίωση… απόλυσης. Κι αυτό, διότι, όπως διατείνεται η πλευρά του παίκτη, θα μείνει ανενεργός μιας και δεν προλαβαίνει να βρει ομάδα τώρα (η μεταγραφική περίοδος λήγει την Πέμπτη) και ως εργαζόμενος, οφείλει να διεκδικήσει ποσό αποζημίωσης σε συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Μύλος δηλαδή, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται πλέον σε σύγκρουση, κάτι, που δεν βολεύει σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό. Αφού ο παίκτης, λογικά, θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για τα οφειλόμενα και φυσικά, θα δικαιωθεί και θα μπορεί να διεκδικήσει μεγάλο μέρος των χρημάτων μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Αυτό το γνωρίζουν φυσικά στο "τριφύλλι" και ίσως την Τετάρτη να γίνει μία νέα προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανακοινώνεται η… απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟ

29/01/2013
 Η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας περί αναδιάρθρωσης, έχει απορριφθεί και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ανακοινώνεται η… απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟ
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε –όπως αναμενόταν- την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων σε 18 από την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είναι ομόφωνη (3-0) και θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τετάρτη 30/1. Πηγές αναφέρουν πως η προσφυγή κρίθηκε αβάσιμη και εκπρόθεσμη.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ χρειάστηκε περίπου τρεισήμισι μήνες (από τη μέρα που συζητήθηκε η προσφυγή) για να εκδώσει την απόφασή του, χωρίς να υπάρχει κάποια σοβαρή δικαιολογία για την κωλυσιεργία αυτή.

Η εν λόγω απόφαση σημαίνει πρακτικά πως στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος θα ισχύσει ό,τι έχει αποφασιστεί: θα υποβιβαστούν δύο ομάδες και θα προβιβαστούν τέσσερις από τη Football League.

Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η απόφαση, το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στην αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατά καιρούς έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα φτάσει την υπόθεση και στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν αποκλείεται εξάλλου να προσφύγει και στο CAS.

Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει Κέρκυρας

29/01/2013
 Με ενοχλήσεις αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, Ντένις Σόουζα, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες για να προλάβει το ματς με την Κέρκυρα να είναι μοιρασμένες.

Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει Κέρκυρας
Νέο πρόβλημα πρόεκυψε για τον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, στην προπόνηση της Τρίτης (29/1). Πιο συγκεκριμένα, ο 53χρονος προπονητής είδε από αυτή να αποχωρεί με ενοχλήσεις ο ένας εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας, Ντένις Σόουζα.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Τετάρτης (30/1) θα γίνει γνωστό αν ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου είναι τόσο σοβαρός, ώστε να του στερήσει την συμμετοχή στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στους Φαίακες.

Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Ιωαννίδης όσο και ο Βερόν με τον Αργεντινό μέσο να μην υπολογίζεται ούτως ή άλλως από τον Πετράκη, αφού θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Παράλληλα, αύριο αντιπροσωπεία των παικτών του ΟΦΗ θα παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας, ενώ το «παρών» σε αυτά θα δώσουν ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, ο βοηθός του, Νίκος Κουνενάκης, ο γενικός αρχηγός, Πέτρος Μαρινάκης, αλλά και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Βολονάκης και Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Την Πέμπτη «μιλάει» ο Βιντιάδης

29/01/2013
 Μια ακόμα αναβολή -την τελευταία που μοιάζει διατεθειμένος να δεχθεί ο κόσμος της ΑΕΚ- ζήτησε ο Βιντιάδης. Ο εφοπλιστής δεσμεύτηκε ότι την Πέμπτη θα ενημερώσει για τις προθέσεις του ενόψει της Γ.Σ.

Την Πέμπτη «μιλάει» ο Βιντιάδης
Μετά την επιστροφή του από την Κίνα, ο Δημήτρης Βιντιάδης επρόκειτο να συναντήσει τον Ανδρέα Δημητρέλο τη Δευτέρα. Έπειτα το ραντεβού (διέρρευσε ότι) πήγε για την Τρίτη.

Και όπως έχει συμβεί επανειλημμένως στην ιστορία του ενδιαφέροντος του Έλληνα εφοπλιστή για την ΑΕΚ, όταν… ήρθε η Τρίτη ζητήθηκε η συνάντηση να πάει για την Πέμπτη.

Αυτή ωστόσο θα είναι και η τελευταία αναβολή. Διότι καθίσταται σαφές σε κάθε ευκαιρία πλέον απ’ τον κόσμο (οργανωμένο και μη) πως δεν θα δοθεί νέα πίστωση χρόνου μετά τη 4η Φεβρουαρίου -όταν και λήγει η τελευταία προθεσμία που ζήτησε ο Βιντιάδης.

Έτσι, την Πέμπτη που θα γίνει το ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Έλληνας εφοπλιστής ελπίζεται πως θα ενημερώσει για τα ως τώρα αποτελέσματα των κινήσεων του. Κυρίως ωστόσο ελπίζεται πως θα ενημερώσει για τις παραμέτρους της πρότασής του και το κατά πόσο τα εμπόδια που υπάρχουν (σ.σ. φορολογική ρύθμιση) εξακολουθούν να την επηρεάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση θέλει να πάει πλήρως ενημερωμένη για τις προθέσεις του Βιντιάδη στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (4 Φεβρουαρίου) μιας και είναι δεδομένο ότι θα της ασκηθεί πίεση και θα της ζητηθούν εξηγήσεις για το πού οδεύει πλέον αυτή η υπόθεση.

Τέσσερις ΠΑΕ σε απολογία

29/01/2013
 Τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα κάλεσε για την προσεχή Πέμπτη σε απολογία η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Τέσσερις ΠΑΕ σε απολογία
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 31/01/2013 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ, στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 19η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΦΗ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.– ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Δ. Νιαρχάκο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Νιαρχάκου στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Βέροια.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE από την πλευρά της, κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 31/1/2013 και ώρα 10:30 τις ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και Καλλονή.

Κατίδης: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ»!

29/01/2013
 Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να τη σπρώξει και πάλι στη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο απηύθυνε ο Γιώργος Κατίδης.

Κατίδης: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ»!
Τι κι αν δεν παίζει βασικός; Τι κι αν έχει βρεθεί (άδικα κάποιες φορές) στο στόχαστρο; Ο Γιώργος Κατίδης έχει δεθεί με την ΑΕΚ.

Μιλώντας λοιπόν στη NOVΑ (στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Πειραιά) εξέφρασε την… κάψα ν’ αγωνιστεί σε μια ακόμα θερμότερη ατμόσφαιρα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Αφού κάλεσε λοιπόν τους φίλους της ΑΕΚ να δώσουν μαζικό «παρών» εκεί, δεσμεύτηκε η ομάδα να κάνει τα πάντα για ν’ απομακρυνθεί γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κατίδης

Για τα καλά τελευταία αποτελέσματα: «Και η ισοπαλία με τον Άρη ήταν πολύ σημαντικός βαθμός, όπως και η νίκη με τον ΟΦΗ. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας τα δύο επόμενα παιχνίδια. Πρώτα απ' όλα αυτό με τον Πανιώνιο. Θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Όσο γίνεται να γεμίσει το ΟΑΚΑ, για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης».

Για τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ: «Με την προσθήκη των νέων παικτών, η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της. Η νίκη με τον ΟΦΗ ήρθε με ανατροπή κι αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Για τη μάχη της ΑΕΚ να σωθεί: «Έχουμε μπει σε ένα τριπάκι να συγκρίνουμε την ΑΕΚ με άλλες ομάδες. Κάτι που πιο πριν δε γινόταν. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, ώστε να μην έχουμε άγχος».

Πέρασαν τα τεστ Κουκουλάκης, Παππάς και Μήτση

29/01/2013
 Με επιτυχία πέρασαν τα τεστ της UEFA στη Ρώμη οι διεθνείς διαιτητές μας, Μιχάλης Κουκουλάκης, Ανδρέας Παππάς και Θάλεια Μήτση.

Πέρασαν τα τεστ Κουκουλάκης, Παππάς και Μήτση
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) που βρίσκεται στην κατηγορία advanced και είναι υπό παρακολούθηση ως ταλέντο, πέρασε από τη διαδικασία της εξέτασης φυσικής κατάστασης και θα είναι ένας από τους ρέφερι που αναμένεται να οριστούν σε αγώνα των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο επόμενο εξάμηνο.

Το ίδιο τεστ πέρασε και η Θάλεια Μήτση (Πειραιά) και τίθεται και αυτή στη διάθεση της επιτροπής διαιτησίας της UEFA. Ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) που έγινε φέτος διεθνής, πέρασε το FIFA test.

Το σεμινάριο διαιτησίας των νέων διαιτητών που έγινε στη Ρώμη, ήταν το πρώτο στην ιστορία το οποίο παρακολούθησαν από κοινού άνδρες και γυναίκες διαιτητές, ενώ παρευρέθηκαν οι Βιγιάρ και Κολίνα που έδωσαν οδηγίες και συμβουλές στους νέους διαιτητές.

Τα τέσσερα σενάρια στον Άρη

29/01/2013
 Ανάμεσα στους Τάκη Λεμονή, Νίκο Κωστένογλου, Γκιγιέρμο Όγιος και… Γιάννη Μιχαλήτσο θα επιλέξουν στον Άρη, τον προπονητή που θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα τέσσερα σενάρια στον Άρη
Μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα, Άρης και Λούκας Αλκαράθ αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπόρεσε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, χάθηκε αρκετό έδαφος στην βαθμολογία κι έτσι μοιραία σήμερα (29/1) πέρασε την πόρτα της εξόδου.

Ως βασικοί υποψήφιοι αντικαταστάτες του παρουσιάζονται οι Τάκης Λεμονής, Νίκος Κωστένογλου και Γκιγιέρμο Όγιος.

Ωστόσο δεν αποκλείεται οι «κίτρινοι» να πορευτούν μέχρι το τέλος της σεζόν με τον πιστό «στρατιώτη» του συλλόγου, Γιάννη Μιχαλήτσο.

Η τελική απόφαση θα παρθεί στο αυριανό (30/1) διοικητικό συμβούλιο.

Σε αυτούς το φλουρί

29/01/2013
 Αν και λίγο καθυστερημένα τα μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ έκοψαν το απόγευμα της Τρίτης (29/1) την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Σε αυτούς το φλουρί
Με καθυστέρηση αρκετών ημερών κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα στον ΟΦΗ σε εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (29/1) σε οικογενειακό κύκλο μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Αυτοί που είχαν την τύχη να βρουν το φλουρί στο κομμάτι τους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου ήταν δύο αμυντικοί και ένας μέσος. Ο λόγος για τους Μανόλη Ζαχαράκη, Ντένις Σόουζα και Γιάννη Βιτώρο. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το συγκεκριμένο γεγονός.

Αυτό φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Έλληνας παίκτης στην οποία απεικονίζεται τόσο ο ίδιος όσο και ο Βραζιλιάνος.

Φέρνει Ολίσε ο ΠΑΟΚ

29/01/2013
 Σε προχωρημένες επαφές για τον δανεισμό του Σεκού Ολίσε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Φέρνει Ολίσε ο ΠΑΟΚ
Με δύο προσθήκες στο ρόστερ του φαίνεται πως θα κλείσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά την δεδομένη συμφωνία με τον Σαρλ Ιτάνζ και ο Σεκού Ολίσε είναι κοντά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 22χρονος επιθετικός είχε 11 συμμετοχές (όλες ως αλλαγή) στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αν προχωρήσει η περίπτωσή του, θα παραχωρηθεί στους Θεσσαλονικείς με την μορφή δανεισμού από τον ρωσικό σύλλογο.

Βούκιτς και… όχι μόνο ο ΠΑΟΚ

30/01/2013
 Μεταγραφική "επίθεση" της τελευταίας στιγμής ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο Βούκιτς που "κλείνει" αλλά και ο Αφρικανός που παίζει στην Γαλλία και θέλει ο "δικέφαλος".

Βούκιτς και… όχι μόνο ο ΠΑΟΚ
Την μεταγραφική του «επίθεση» ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Μετά τον Ιτάνζ αλλά και τον Ολίσε, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς ενώ «ψάχνεται» για έναν νεαρό Αφρικανό που αγωνίζεται στην Γαλλία.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα του και έτσι έστω και την τελευταία στιγμή αναμένεται να γίνουν κινήσεις από τον ΠΑΟΚ. Αυτή που φαίνεται ότι την δεδομένη στιγμή είναι πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί, είναι το 33χρονου μεσοεπιθετικού, Βούκιτς που έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Πρόκειται για ένα έμπειρο Σέρβο ποδοσφαιριστή που έχει στο παρελθόν αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σαχτάρ και Πόρτσμουθ. Η διοίκηση του «δικεφάλου» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και η περίπτωση όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός Αφρικανού. Το όνομά του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό όμως ακούγεται αυτό του 22χρονου επιθετικού, Αμπντούλ Καμαρά που ανήκει στην Οσέρ αλλά και του συμπαίκτη του, Ισμαέλ Ιαρτέι από την Γκάνα.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου