ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα μνήμης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Ημέρα μνήμης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως το Σάββατο (2/1, 13:00), θα πραγματοποιηθεί το Μνημόσυνο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στη "Θύρα 7", τον Φλεβάρη του 1981.
Το "παρών" θα δώσει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο "Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, θα τελέσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» Μνημόσυνο, στη μνήμη των 21 θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και εξερχόμενοι από την Θύρα 7 του σταδίου, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το παρών θα δώσει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».

Θυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 θα διενεργείται στον χώρο του Μουσείου του Καραϊσκάκη η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος μας".

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου