ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τον Άρη υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι

Τον Άρη υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι

Ένα ακόμη ντέρμπι περιμένει τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες το Σάββατο (2/2) θα υποδεχτούν τον Άρη (17:00, NOVA) στο Ρέντη. Καζάζης: "Eίναι η τελευταία δοκιμασία μιας δύσκολης και επίπονης περιόδου".
Μετά τις συνεχόμενες νικηφόρες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, και σε διάστημα μόλις 6 ημερών, οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα καλούνταινα ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η αναμέτρηση της 16 αγωνιστικής της VolleyleagueΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00, Novasports 1) θα κλείσει μία ιδιαίτερα δύσκολη σειρά αγώνων στην οποία η ομάδα μας, παρά τους τραυματισμούς, αντεπεξήλθε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Χαρακτηριστική είναι η σημερινή δήλωση του προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Καζάζη στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας του πρωταθλήματος: "Ο αγώνας με τον Άρη είναι η τελευταία δοκιμασία μιας δύσκολης και επίπονης περιόδου. Η κούραση και οι τραυματισμοί είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι.

www.redplanet.gr/

Παρότι δυσκολευτήκαμε καταφέραμε να νικήσουμε τους τελευταίους αγώνες και να μείνουμε μέσα και στους τρεις εγχώριους τίτλους.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Άρη και από Δευτέρα με την επιστροφή του Κώστα Χριστοφιδέλη να κάνουμε ανασύνταξη δυνάμεων και να αρχίσουμε προετοιμασία για την τελική ευθεία όπου θα κριθούν όλοι οι τίτλοι.

Σε 20 ημέρες θα ξανασυναντηθούμε με τον Άρη. Είναι καλό γιατί παίζουμε στην έδρα μας αλλά και γιατί θα έχουμε πλήρη εικόνα για τον αντίπαλο μας . Το σημαντικότερο είναι ότι ελπίζω πως η ομάδα μου θα είναι πολύ καλύτερα αγωνιστικά".



Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αρη θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το κλειστό γυμναστήριο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου