ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Eνδιαφέρον για Ντρόμπνι, στασιμότητα με Κάρολ

Eνδιαφέρον για Ντρόμπνι, στασιμότητα με Κάρολ

Ο ατζέντης του Τσέχου τερματοφύλακα, Ντρόμπνι, σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πελάτη του. Ο παίκτης έχει όντως προταθεί, ενώ δεν ανανεώνει και ο Κάρολ.
Ο μάντζερ του Τσέχου διεθνή τερματοφύλακα, Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, Βίκτορ Κολάρ, σε δηλώσεις του στον Τύπο αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πελάτη του, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αμβούργο. Ο υψηλόσωμος (1.92μ) 33χρονος (18/10/1979) γκολκίπερ, είναι γνωστός στο φίλαθλο ελληνικό κοινό, καθώς για μία τετραετία (2001-2005) αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν να τον θυμούνται και από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Χέρτα το 2008 στο Φάληρο, όταν και οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει την γερμανική ομάδα με σκορ 4-0 (βλέπε φωτογραφία). Ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, αφού έφυγε από το Βερολίνο, αγωνίζεται από το 2010 στο Αμβούργο και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δείχνει να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και κυρίως για τον Ολυμπιακό, καθώς ο ατζέντης του έκανε λόγο πως έχουν υπάρξει συζητήσεις και με τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι, πάντως, δεν ψάχνουν για γκολκίπερ.

Από την άλλη πλευρά, όμως, οι Πειραιώτες ναι μεν έχουν τον Μπάλας Μέγκιερι, αλλά παράλληλα το θέμα ανανέωσης συμβολαίου με τον Ρόι Κάρολ έχει μείνει στάσιμο.

Ναι μεν τονίζεται πως οι δύο πλευρές (Ολυμπιακός-Κάρολ) έχουν συμφωνήσει προφορικά, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει στα χαρτιά. Το θέμα έχει "παγώσει" εδώ και αρκετό καιρό και ούτε υπάρχει νεότερο για το αν θα γίνει σύντομα πράξη αυτό. Και όσο δεν ανανεώνει ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο, άλλο τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια πως ο Ολυμπιακός εξετάζει παράλληλα και άλλες λύσεις ώστε να τον αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν. Σύμμαχος του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι ώστε να επιστρέψει στην χώρα μας είναι και η γυναίκα του τερματοφύλακα, η οποία είναι Ελληνίδα!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου