ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Νικοπολίδης: "Αν έρθει ο νέος προπονητής, καλώς να έρθει..."

Νικοπολίδης: "Αν έρθει ο νέος προπονητής, καλώς να έρθει..."

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Καβάλας, ενώ τοποθετήθηκε και για το θέμα προπονητή που απασχολεί την ομάδα.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως προετοιμάζει το παρόν της ομάδας, ενώ η διοίκηση συνεχίσει την αναζήτηση για το μέλλον των Πειραιωτών.
"Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την πρόκριση παρά το 2-0 που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι. Δεύτερος στόχος μας ήταν να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που είχαν καιρό να αγωνιστούν. Να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και νομίζω ότι με το που πετύχαμε το 1-0 τέλειωσε η υπόθεση πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Ίσως να οφείλεται και στο γήπεδο, το οποίο θύμιζε το γήπεδο που παίξαμε την Κυριακή στην Θράκη. Προχωράμε στην επόμενη φάση. Σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε δύο ερωτήσεις.

Λένε ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Για εσάς ισχύει αυτό;

"Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν προπονητή για το μέλλον της ομάδας. Εγώ και τα παιδιά που είμαστε στο τιμ, προσπαθούμε για το παρόν. Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για το επόμενο ματς. Αν έρθει ο νέος προπονητής, καλώς να έρθει, και ξέρουμε ότι θα είναι υψηλών προδιαγραφών προπονητής και ο σκοπός είναι να βοηθήσει την ομάδα. Όσο είμαστε στην αναμονή της άφιξης του νέου προπονητή, εμείς που είμαστε στην ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμάζουμε την ομάδα για τους επόμενους αγώνες".

Από τα νέα πρόσωπα μείνατε ευχαριστημένος;

"Έμειναν για αρκετό χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι και όσο είχαν δυνάμεις έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά από αυτά δεν είχαν παίξει ένα ολόκληρο 90λεπτο. Έμεινα ευχαριστημένος".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου