ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η επίσκεψη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον Βαγγέλη Μάντζαρη

Η επίσκεψη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον Βαγγέλη Μάντζαρη

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επισκέφθηκε τον Βαγγέλη Μάντζαρη στο νοσοκομείο και μετέφερε στον Έλληνα γκαρντ τις ευχές του, αλλά και του αδερφού του, Γιώργου, για ταχεία ανάρρωση στον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού. Διαβάστε το μήνυμα του άτυχου 23άχρονου πλέι μέικερ.

Η ρήξη πρόσθιο χιαστού στο δεξί γόνατο του διεθνή καλαθοσφαιριστή αποκαταστάθηκε πλήρως και το απόγευμα της Πέμπτης (31/1) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, τον Βαγγέλη Μάντζαρη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος προκειμένου να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, καθώς και να του μεταφέρει τις θερμότερες ευχές από τον αδερφό του κ. Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσα από το Olympiacosbc.gr μετέφερε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους του έχουν συμπαρασταθεί: "Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το οποίο δεν περιγράφεται. Από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και κυρίως αυτούς που δεν γνωρίζω, τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί νιώθω ότι οι ευχές τους είναι πέρα για πέρα αληθινές. Είναι μια περιπέτεια και θα περάσει. Μια περιπέτεια που θα με κάνει πιο δυνατό. Τώρα χρειάζεται βοήθεια η ομάδα κι αν μπορώ να ζητήσω μια χάρη από τους φιλάθλους είναι να στηρίξουν τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να καταφέρουμε πολλά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου