ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Αποφασίζει ο Αντώνης για Πίνο

Αποφασίζει ο Αντώνης για Πίνο

29/01/2013
 Συγγνώμη από τον Αντώνη Νικοπολίδη και τους συμπαίκτες του αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Πίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε μετανιωμένος στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Αποφασίζει ο Αντώνης για Πίνο
Μετανιωμένος για την συμπεριφορά του το Σάββατο, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, εμφανίστηκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο στη χθεσινή του απολογία στη διοίκηση.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αντιλήφθηκε το λάθος του πως δεν πρέπει να αντιμιλάει στον προπονητή του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η διοίκηση αναμένεται να του επιβάλει ένα χρηματικό πρόστιμο για να μην επαναλάβει παρόμοιο περιστατικό.

Πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον 26χρονο παίκτη, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση θα συζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Νικοπολίδη και τους συμπαίκτες του.

Ο Πίνο χθες δεν προπονήθηκε και πλέον εξαρτάται από τον 42χρονο τεχνικό αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα, στον επαναληπτικό του 2-0 του «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πάντως, ο Νικοπολίδης αναμένεται στο «Ανθή Καραγιάννη» να χρησιμοποιήσει όσους παίκτες δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παίξει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος υπολογίζεται ξανά μετά τον περασμένο Ιούνιο.

Στα πλάνα του παλαίμαχου γκολκίπερ βρίσκονται οι Βλαχοδήμος, Παπάζογλου και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, πέρα από τους Λυκογιάννη και Καραγκούνη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου