ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Με αλλαγές στην 11άδα κόντρα στην Ακτή

Με αλλαγές στην 11άδα κόντρα στην Ακτή

Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στο "Εστάντιο Λουριβάλ Μπαπτιστάο" ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Οι σκέψεις και τα πλάνα του Σάντος.
Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της (;) προπόνηση της στο Αρακαζού και στο "Εστάντιο Λουριβάλ Μπαπτιστάο" ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού το βράδυ της Τρίτης (24/6, 23:00). Αν βέβαια νικήσει τους Ιβοριανούς και έρθει το "δώρο" από την Κολομβία στο ματς με την Ιαπωνία, τότε θα επιστρέψει στη βάση της και θα συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις.
Το πρόγραμμα ήταν ανοιχτό μονάχα στα πρώτα λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου και μετέπειτα έκλεισαν οι πόρτες, ώστε ο Φερνάντο Σάντος να καταστρώσει τα πλάνα του με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί.
Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στις τάξεις των διεθνών, υπήρχαν χαμόγελα και πειράγματα, αλλά μετέπειτα αποχώρησαν και οι δημοσιογράφοι, με τους παίκτες να συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους με τον Σάντος και τους βοηθούς του.

Οι σκέψεις και οι δοκιμές του Σάντος

Αναφορικά με τα πλάνα του, ο Πορτογάλος κόουτς προσανατολίζεται στον αγώνα με την Ακτή να βάλει 6άρι τον Μανιάτη, αφού θα λείψει ο Κατσουράνης λόγω τιμωρίας, με τον Καραγκούνη να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα πλάι στον Κονέ ως εσωτερικοί μέσοι.
Παράλληλα, ο Σαλπιγγίδης έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο, με τον Γκέκα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επανέλθει στο βασικό σχήμα αντί του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.
Από εκεί και πέρα, ας μην αποκλείουμε να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις από τον ομοσπονδιακό μας εκλέκτορα, αφού μια πιθανή 11άδα που δοκίμασε, είχε τον Καρνέζη στο τέρμα και στην 4άδα της άμυνας -από δεξιά προς τα αριστερά- τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Οι Μανιάτης και Καραγκούνης στο κέντρο, μπροστά τους ο Κονέ, στα άκρα οι Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος, με τον Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης.
Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση, ώστε να φανούν περισσότερο οι σκέψεις του Φερνάντο Σάντος για τον "τελικό" με τους Ιβοριανούς. Πάντως, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και η λογική είναι να παραταχθεί με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου