ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Παίρνει Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός

Παίρνει Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός

22/06/2014
 
 Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωσή του. Δεν εγκαταλείπει την υπόθεση Ντιλέινι η ομάδα του Πειραιά!

Παίρνει Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός!
Πολύ κοντά στην πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Φέτος, ο 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη Βαλένθια, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Eurocup, ενώ παραλίγο να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο Eurocup, ο Λαφαγιέτ είχε 8,9 πόντους (43,1% 2π. και 37,7% 3π.), 4,2 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ, 1,4 κλέψιμο και 2,1 λάθη σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας είχε 7,9 π., 4,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να… δέσει γρήγορα με την ομάδα, καθώς διαθέτει αρκετή εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζαλγκίρις, Αναντολού Εφές, Πρόκομ, Μακάμπι Ασχόντ και Παρτίζαν.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό δεν έχουν παραιτηθεί εντελώς από την υπόθεση του Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος φέτος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις που έκανε φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, παραμένει ψηλά στην «ερυθρόλευκη», ωστόσο η περίπτωσή του είναι περίπλοκη, καθώς επιθυμία του και προτεραιότητά του είναι να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου