ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Το "BMO" θα φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις (video)

Το "BMO" θα φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις (video)

27/06/2014

Το
Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μίλαν για το International Champions Cup που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου, στο στάδιο "BMO" του Τορόντο, αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για την καναδική πόλη σε ό,τι αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες μέσα στο καλοκαίρι.
Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Θρύλου με τους "ροσονέρι" τα ΜΜΕ στον Καναδά σημειώνουν ότι έχει ήδη προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Όχι μονάχα στην ελληνική και την ιταλική κοινότητα, αλλά και γενικότερα στους φίλους του ποδοσφαίρου στην περιοχή που ανυπομονούν για τη "σύγκρουση" των πρωταθλητών Ελλάδας με την ομάδα του Μιλάνου.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αγώνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Maple Leafs Sports & Entertainment", Τιμ Λαϊγούκι, εμφανίστηκε κρατώντας μια φανέλα του Ολυμπιακού.
Επίσης ο Τσάρλι Στιλιτάνο, διευθύνων σύμβουλος της "Relevent Sports", με μια μπλούζα της Μίλαν, διαφημίζοντας με αυτό τον τρόπο το πολύ σπουδαίο φιλικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο BMO ανάμεσα στο Θρύλο και τους "ροσονέρι".
Οι Καναδοί θεωρούν ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα για το ματς και εκτιμούν ότι θα αποτελέσει το πιο σημαντικό διαπραγματευτικό "όπλο" για την ομάδα της πόλης, την Τορόντο FC, ώστε να μπορέσει το επόμενο καλοκαίρι να συμμετάσχει κι εκείνη στο International Champions Cup.
Σημειώνουμε ότι στις αφίσες που έχουν τυπωθεί για το ματς, το σύνθημα είναι: "Οι καλύτεροι έρχονται στο Τορόντο", όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Κι αυτό που αναφέρουν οι υπεύθυνοι είναι πως το τουρνουά είναι λίγες εβδομάδες μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τόσο στο Θρύλο όσο και στους "ροσονέρι" αγωνίζονται πολύ Έλληνες και Ιταλοί διεθνείς παίκτες, αντίστοιχα.
Συν τοις άλλοις, επισημαίνεται ότι στο τέλος Ιουλίου θα γίνουν 4 ματς ποδοσφαίρου στο Τορόντο, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν (24/7). Τα άλλα τρία είναι το φιλικό βετεράνων των εθνικών ομάδων Ιταλίας και Πορτογαλίας (21/7), το φιλικό της Τορόντο FC με την Τότεναμ (23/7) και το ματς για το MLS ανάμεσα στην Τορόντο FC και την Σπόρτινγκ Κάνσας (26/7).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου