ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τα "πυροτεχνήματα" και ο Ολυμπιακός

Τα "πυροτεχνήματα" και ο Ολυμπιακός

27/06/2014

Τα
Ενενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει σε λίγους μήνες ο Ολυμπιακός και ενενήντα χρόνια έχει μάθει να είναι πρώτος. Πρώτος σ’ όλα. Οι τίτλοι είναι αμέτρητοι από τον καιρό των Ανδριανόπουλων έως και σήμερα. Ο Θρύλος σταθερά είναι ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού αθλητισμού. Οι άλλοι «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν» όμως ο Ολυμπιακός είναι σταθερά πρώτος.

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αυτός που «γέννησε» την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχουν μπει οι βάσεις για να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμη. Με πρόγραμμα, σύστημα, στιβαρή διοίκηση, μα πάνω απ’ όλα με τον κόσμο ηθικά και οικονομικά «δίπλα» του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει να σαρώνει τις κούπες. Κανείς άλλος. Γιατί απλά τα έχει όλα. Κόσμο, διοίκηση, παικταράδες και τον Έφηβο στο στήθος.
Πολλοί προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Είχαν κάποιες εκλάμψεις ή απλά ο Ολυμπιακός έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Στο Βόλεϊ Ανδρών ο Παναθηναϊκός πόσα χρόνια έχει να πάρει κούπα; Ο Ηρακλής πού είναι; Η ΑΕΚ που δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της, ο Κοτσάτος,  ότι θα κοντράρει τον Ολυμπιακό, πού είναι; Στο Βόλεϊ Γυναικών πού είναι, ρε παιδιά, η ΑΕΚ; Δεν θ’ αναφερθώ στις επαρχιακές ομάδες που καλά πράττουν και ενισχύονται για να διεκδικήσουν μια κούπα. Γράφουμε για τους παραδοσιακούς αντιπάλους.
Στο πόλο Ανδρών ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μια νέα αυτοκρατορία και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα σταματήσει. Προσπάθησε ο Εθνικός την περασμένη δεκαετία, πήρε δυο κούπες, αλλά ο ίδιος ο χρηματοδότης του, Γιώργος Βασιλόπουλος, έλεγε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να «χτυπηθεί» στο ζήτημα της διάρκειας των επιτυχιών. Ο Πανιώνιος με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη προσπάθησε και αυτός στη συνέχεια, «πέταξε» λεφτά αλλά κούπα δεν είδε. Η Βουλιαγμένη τα ίδια. Πήρε ένα Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια, το 2012, και τώρα δεν μπορεί να κρατήσει έναν παίκτη. Η Χίος πάλεψε για ένα χρόνο αλλά δεν τα κατάφερε.
Ολυμπιακός σημαίνει συμβόλαιο με τις επιτυχίες. Είναι το θέλετε είτε όχι έτσι είναι και θα είναι. Οι άλλοι απλά θα είναι «φωτοβολίδες». Ο Ολυμπιακός έχει «δίπλα» του τους εκατομμύρια οπαδούς του που εγγυώνται τις επιτυχίες. Εξάλλου και η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη από τον κόσμο προέρχεται. Ο Θρύλος ξέρει τον τρόπο για να κερδίζει κούπες και χάρις και στην υλική συμπαράσταση του κόσμου του (Κάρτα Μέλους, Κάρτα Φιλάθλου) θα είναι πάντα στην κορυφή! Ο Παναθηναϊκός πόσα μέλη έχει; Η ΑΕΚ;
 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου