ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δεν απάντησε ο Ολυμπιακός, πάνε για άλλα…

Δεν απάντησε ο Ολυμπιακός, πάνε για άλλα…

23/06/2014
 
 Ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στη δεύτερη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Τόμας Ντε Βινσέντι και οι πρωταθλητές Κύπρου στρέφονται σιγά-σιγά σε άλλες περιπτώσεις.

Δεν απάντησε ο Ολυμπιακός, πάνε για άλλα…
Στον ΑΠΟΕΛ περίμεναν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας την απάντηση του Ολυμπιακού στη δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν για να κάνουν δικό τους τον Τόμας Ντε Βινσέντι, αλλά αυτήν δεν ήρθε.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από την αρχή 500.000 ευρώ για να πουν το «ναι» και το καλύτερο που έχει προσφέρει ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι 350.000 και θα δώσει μπόνους αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, αυτό που θα κάνει ο κυπριακός σύλλογος είναι να περιμένει λίγες ημέρες ακόμη, εντείνοντας παράλληλα τις προσπάθειες του για τις άλλες λύσεις που έχει ξεχωρίσει και αγωνίζονται στην ίδια θέση, ως επιτελικοί μέσοι δηλαδή.

Αρέσει ο Αργεντινός Εμιλιάνο Γκάμπριελ Βέκιο της Κόλο-Κόλο. Πάντως, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, λόγω του οικονομικού. Υπάρχουν και άλλοι δύο παίκτες στη σχετική λίστα, των οποίων το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου