ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

«Έκλεισε το θέμα Ντε Βινσέντι για εμάς»

«Έκλεισε το θέμα Ντε Βινσέντι για εμάς»

27/06/2014
 
 Δεν είχαν αίσιο τέλος οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ να κρατήσει τον Τόμας Ντε Βινσέντι στην ομάδα, αφού ο Ολυμπιακός – σύμφωνα με την κυπριακή ομάδα – απάντησε αρνητικά σε σχετική πρόταση.

«Έκλεισε το θέμα Ντε Βινσέντι για εμάς»
Στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Τόμας Ντε Βινσέντι, αφού οι διαπραγματεύσεις του ΑΠΟΕΛ με τους Πειραιώτες δεν είχαν θετική κατάληξη για τον κυπριακό σύλλογο.

Μάλιστα, οι Πρωταθλητές Κύπρου εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση και ενημερώνουν ότι πλέον παύουν να ασχολούνται με τον Αργεντινό μέσο και θα κινηθούν για άλλους παίκτες.

Η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει ότι το θέμα συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή TOMAS SEBASTIAN DE VINCENTI, έχει οριστικά κλείσει για την ομάδα μας.

Παρά την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε νέα αναθεωρημένη πρόταση, η οποία αποτελεί πραγματική υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, η απάντηση που λάβαμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική.

Η επιτροπή προγραμματισμού, έχει προχωρήσει ήδη στις διεργασίες ανάλυσης για τις επόμενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας έχουν προταθεί και αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου