ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Επιμένει για τη χορηγία ο Ολυμπιακός

Επιμένει για τη χορηγία ο Ολυμπιακός

26/06/2014
 
 Τη πρόθεσή της να καλύψει με τη μορφή χορηγίας, το πρόσθετο κόστος για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των τριών αθλητών της Εθνική Νέων Ανδρών επανέλαβε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Επιμένει για τη… χορηγία ο Ολυμπιακός
Κάλεσμα στην ΕΟΚ να αφήσει όπως αναφέρει στην άκρη τους μικροεγωϊσμούς και τις εμμονές και να δεχθεί την κάλυψη του επί πρόσθετου ασφαλιστικούς κόστους με τη μορφή χορηγίας ώστε να παίξουν οι Αγραβάνης, Χριστοδούλου και Παπαπέτρου στην Εθνική Νέων-Ανδρών απηύθυνε με νέα ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός .

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:


«Αντιπαρερχόμενοι τη χθεσινή ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ., η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να καλύψει, με τη μορφή χορηγίας, το πρόσθετο ασφαλιστικό κόστος για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των τριών αθλητών μας που κλήθηκαν στην Εθνική Νέων Ανδρών.

Στο παραπάνω πλαίσιο, καλούμε για ακόμη μία φορά την Ομοσπονδία να αφήσει στην άκρη μικροεγωισμούς και εμμονές και να μας γνωστοποιήσει άμεσα το ακριβές κόστος που απαιτείται για τη σύναψη των εν λόγω επιπρόσθετων ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Κύριοι, έστω και στην ύστατη αυτή στιγμή, οφείλετε να αναθεωρήσετε την μέχρι σήμερα αδιάλλακτη στάση σας και να συνεργαστείτε, επιτέλους, μαζί μας για την ένταξη των αθλητών της ομάδας μας στην Εθνική Νέων Ανδρών».



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου