ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Αρέσει» ο Μανωλάς στη Λάτσιο


«Αρέσει» ο Μανωλάς στη Λάτσιο

23/06/2014
 
 Και άλλη ιταλική… σειρήνα για τον Κώστα Μανωλά! Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παρακολουθήστε πολύ στενά από τη Λάτσιο!

«Αρέσει» ο Μανωλάς στη Λάτσιο!
Ο Κώστας Μανωλάς έχει εξελιχθεί αναμφίβολα στο πιο «καυτό» όνομα του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι! Ήδη για τον διεθνή σέντερ μπακ έχουν γραφτεί δεκάδες δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού προς το πρόσωπό του. Το πιο πρόσφατο, έρχεται από την Ιταλία και από την ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it», στο οποίο γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από τη Λάτσιο!

Η ομάδα της Ρώμης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και αυτή τη στιγμή έχει στη λίστα της τον Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού και τον Στέφαν ντε Φράι της Φέγενορντ. Η επιλογή των δύο συγκεκριμένων μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς όπως αναφέρουν οι Ιταλοί πρόκειται για παίκτες νεαρούς και εξελίξιμους. Όσον αφορά την περίπτωση του Έλληνα σέντερ μπακ, οι πρωταθλητές φέρονται να αξιώνουν το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τους «λατσιάλι» να πιστεύουν πως μπορούν να τον κάνουν δικό τους με ένα ποσό περίπου στα οκτώ εκατ. ευρώ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου