ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Στο Τορόντο με την Μίλαν (video)

Στο Τορόντο με την Μίλαν (video)
Και επίσημα το BMO Field στο Τορόντο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μίλαν, για το ICC στις 24 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (24/6) στον Καναδά.
Στο Τορόντο και όχι την Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μίλαν στις 24 Ιουλίου, στα πλαίσια του International Champions Cup, όπου συμμετέχουν φέτος και οι Πειραιώτες.


Το BMO Field, έδρα της Τορόντο FC χωρητικότητας 21566 θεατών, είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι. Ο σύνδεσμος φίλων του Ολυμπιακού στην Νέα Υόρκη θα πραγματοποιήσει εκδρομή για την αναμέτρηση, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:


"Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του γιγαντιαίου τουρνουά International Champions Cup 2014, θα μετρήσουν τις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός και η Μίλαν, οι οποίοι θα βρεθούν στις 24 Ιουλίου στο Τορόντο του Καναδά! Ο Θρύλος και οι «ροσονέρι» βάζουν έτσι ένα ακόμη «θαυμαστικό» στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, αφού θα κοντραριστούν στο πρώτο παιχνίδι ICC που διεξάγεται ποτέ στον Καναδά!

Την Πέμπτη, 24 Ιουλίου, λοιπόν, ο Ολυμπιακός μας θα αντιμετωπίσει την ιταλική ομάδα στο γήπεδο BMO Field του Τορόντο. Τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα, με τον οποίο θα γίνει η σέντρα του εφετινού ICC θα διατίθενται από την Τετάρτη, 25 Ιουνίου, για τους κατόχους διαρκείας της Toronto FC και από το Σάββατο, 28 Ιουνίου, για όλους τους φιλάθλους που θέλουν να δουν από κοντά τον Θρύλο και τη Μίλαν!

Όλα τα εισιτήρια, αλλά και τα πακέτα προσφορών για τους αγώνες του ICC βρίσκονται στο link www.internationalchampionscup.com, όπως και πληροφορίες για όλες τις ομάδες, αλλά και για το πρόγραμμα του τουρνουά. Ως γνωστόν το ICC είναι ένα παγκοσμίου φήμης τουρνουά στο οποίο φέτος θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, η Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρόμα και η Ίντερ!

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα, σούπερ σταρ της ομάδας μας, μίλησε για το θρυλικό αυτό kick-off match με τη Μίλαν, στο εφετινό ICC και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του! «Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Τορόντο και να δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα για το ICC εκεί, στο γήπεδο BMO Field. Ξέρουμε ότι το Ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στο Τορόντο και θα είναι τιμή για εμάς το να αγωνιστούμε μπροστά σε παθιασμένους φιλάθλους από την Ελληνική Ομογένεια», επεσήμανε ο Αργεντινός!

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που φέρνουμε το ICC για πρώτη φορά στον Καναδά», ήταν τα λόγια του Charlie Stilliatno, CEO της Relevant Sports, διοργανώτριας του ICC! «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το πρώτο παιχνίδι του εφετινού ICC στο Τορόντο», ήταν η δήλωση του Tim Leiweke, προέδρου και CEO της Maple Leaf Sports & Entertainment, υπεύθυνη για τη διοργάνωση του αγώνα".
Σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά θα λάβει μέρος ο Θρύλος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Πιο συγκεκριμένα θα μετάσχει στο διάσημο International Champions Cup! Μαζί του και άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Ανάμεσά τους και η Μίλαν, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Τορόντο του Καναδά και το γήπεδο BMO Field, στις 24 Ιουλίου.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν, για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου του 1959, ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τους "ροσονέρι" στο πλαίσιο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.
Δείτε το promo trailer που ετοίμασε το Olympiacos TV, στο οποίο γίνεται αναφορά και σε εκείνο το παιχνίδι από το παρελθόν!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου