ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συλλυπητήρια Εθνικής για Τουρέ

Συλλυπητήρια Εθνικής για Τουρέ

24/06/2014
 
 Σε μία αξιοθαύμαστη κίνηση, λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού, προχώρησε η Εθνική εκφράζοντας με επιστολή στην ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας συλλυπητήρια για τον Ιμπραΐμ Τουρέ.

Συλλυπητήρια Εθνικής για Τουρέ

Μπορεί Ελλάδα και Ακτή Ελεφαντοστού να «σφάζονται» απόψε για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πάνω από αθλητικές κόντρες.

Η ΕΠΟ με επιστολή της στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της αφρικανικής χώρας εξέφρασε εκ μέρους της Εθνικής τα συλλυπητήριά της για το θάνατο του Ιμπραΐμ Τουρέ, μικρότερου αδερφού των Γιάγια και Κόλο που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Ιβοριανοί δημοσιεύουν αυτούσια την επιστολή στην ιστοσελίδα τους.

«Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα ήθελε να εκφράσει τη θλίψη της για τον θάνατο του Ιμπραΐμ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ. Επιτρέψτε μας να ενώσουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας με τις δικές σας. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην ομοσπονδία σας και την οικογένεια Τουρέ. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας
».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου