ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η Επετειακή Κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού

Η Επετειακή Κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού

Κυκλοφορούν από την Πέμπτη (26/6) οι νέες Κάρτες Μέλους, οι οποίες είναι συλλεκτικές λόγω της συμπλήρωσης των 90 χρόνων του Ολυμπιακού.
Την Πέμπτη (26/6) αρχίζει η διάθεση της Επετειακής Κάρτας Μέλους, η οποία θα είναι συλλεκτική λόγω της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου!Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


"Σε λίγες μέρες λήγει η τριετής θητεία του σημερινού  Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, που παράλληλα με την οικονομική εξυγίανση του σχεδόν χρεωκοπημένου Σωματείου μας, κατάφερε την φετινή σεζόν να πετύχει εντυπωσιακά αγωνιστικά αποτελέσματα, με 10 μέχρι στιγμής τίτλους  στα ομαδικά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός Κυπέλλου Ευρώπης.  Φέτος όμως συμπληρώνονται και 90 έτη από την ίδρυση του Συνδέσμου. Τιμώντας αυτή την επέτειο, η φετινή κάρτα Μέλους θα φέρει σχετικό σήμα, καθιστώντας την συλλεκτική.

11 χρόνια λοιπόν μετά από την ιστορική απόφαση του Σ.Κόκκαλη, που έδωσε  τη δυνατότητα στην πλατιά μάζα των φιλάθλων μας να γίνουν Μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. συνεχίζουμε- με την αμέριστη συμπαράσταση του Β.Μαρινάκη- το εγχείρημα με τεράστια επιτυχία, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας της εποχής, αλλά και συγκριτικά με αντίστοιχες προσπάθειες  των υπολοίπων Σωματείων της χώρας.Οι ανανεώσεις/εγγραφές των Μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ ξεκινούν την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η τιμή της ετήσιας συνδρομής Μέλους έχει διαμορφωθεί από πέρυσι στα 50€, από 60€ που ίσχυε από το 2003 και μετά. Η ανανέωση συνδρομής Μέλους θα γίνεται στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 με 18:00 (καθώς και κάποια Σάββατα, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης).  Όσοι  φίλαθλοι της ομάδας  μας θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εγγραφούν/ανανεώσουν ως Μέλη, θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης της Κάρτας Φιλάθλου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ., η οποία παρέχεται σε όλους όσοι προσφέρουν την οικονομική ενίσχυση των 10€ κάθε αγωνιστική σεζόν. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη  κάρτα είναι και προϋπόθεση αγοράς εισιτηρίου όλων των αγώνων  της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Αναλυτικές και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορούν να αναζητηθούν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: +30 210 4800 950, +30 210 4800 991
Φαξ:  +30 210 4800 948
E mail: members@olympiacos.org
Site:  www@olympiacos.org".ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου