ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Χρυσάφι» για Ολυμπιακό, καλά λεφτά για ΠΑΟΚ

«Χρυσάφι» για Ολυμπιακό, καλά λεφτά για ΠΑΟΚ

26/06/2014
 Ένα πολύ μεγάλο ποσό αποκόμισε από τη συμμετοχή και την πορεία του στο Champions League ο Ολυμπιακός. Αρκετά χρήματα και για τον ΠΑΟΚ από το Europa League. Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία.

«Χρυσάφι» για Ολυμπιακό, καλά λεφτά για ΠΑΟΚ
Πολλαπλά κερδισμένος από τη συμμετοχή του στο Champions League βγήκε ο Ολυμπιακός. Η UEFA ανακοίνωσε τα ποσά που διατέθηκαν στις ομάδες που συμμετείχαν στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της (από τη φάση των ομίλων και μετά).

Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στα ταμεία τους συνολικά 27.406.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 8,6 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή τους στους ομίλους, 3,5 εκατ. ευρώ από τα αποτελέσματά τους στη διοργάνωση, 3,5 εκατ. ευρώ από το μπόνους πρόκρισης στους «16» και 11.806.000 εκατ. ευρώ από το market pool (καθώς εισέπραξε όλο το ποσό που προβλεπόταν από την UEFA για την Ελλάδα).

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα έσοδα ανά ομάδα και τα συνολικά χρήματα που μοίρασε η UEFA στο Champions League.

inner

inner

Αρκετά καλό «κομπόδεμα» έκανε και ο ΠΑΟΚ από το Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να έχασε το εισιτήριο για το χρυσοφόρο Champions League, αλλά… παρηγορήθηκε εισπράττοντας συνολικά 5.021.804 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 1,3 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή στους ομίλους, 1,1 εκατ. ευρώ από τα αποτελέσματα στους ομίλους και 200.000 από την πρόκριση στους «32», καθώς και 2.421.804 ευρώ από το market pool.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα έσοδα ανά ομάδα και τα συνολικά χρήματα που μοίρασε η UEFA στο Europa League.

inner

inner


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου